от каде мога да си купя NOKIA 7250i ???
-
- Регистриран: 19 ное 2006, 20:44
от каде мога да си купя NOKIA 7250i ???
В кой магазин в страната мога да си го закупя и каде трябва да бъде произведен за да е сполучлив модел ?
Re: от каде мога да си купя NOKIA 7250i ???
Чисто нов не съм срещал много време...
Втора употреба - виж в борсата, излиза от време на време и то на много прилични цени!
Втора употреба - виж в борсата, излиза от време на време и то на много прилични цени!
-
jorka az go razgledah i skivah 4e ima nqkakva oferta ot online magazini za tazi nokia.kaji mi dobre li e ako si q pora4am po internet.ako ne si skival magazina e "ВЕР" . skivai za kakvo stava vapros i mi kaji dali e dobre
В гет.бг я има нова с една година гаранция за 218лв.
-
batka kaji kade se namira tozi magazin i kak moga da stigna do tam.v sofia li e ili nqkade drugade?blagodarq predvaritelno za informaciqta
Това е интернет магазин. Напиши на латиница гет.бг
Можеш да пратиш по няколко начина - с кредитна карта, превод или при доставката. Аз лично съм си купувал парфюм от там и съм много доволен.
Ако не те устройва нямам представа къде другъде може да продават 7250i. Мисля че никъде :-)
Можеш да пратиш по няколко начина - с кредитна карта, превод или при доставката. Аз лично съм си купувал парфюм от там и съм много доволен.
Ако не те устройва нямам представа къде другъде може да продават 7250i. Мисля че никъде :-)
Ми добре е да си я поръчаш и по интернет от онлайн магазини...
Batka i az kato tebe tursih edin star model na Samsung E600.
Imashe go i v BEEP,zvunnah edno tel na magazina i mi kazaha 4e mogat da mi go namerqt. Az sum ot pld i mi go pratiha po kurier i si4ko si be6e ok.A ako si ot sf zvunni ima na tel 6ti kajat kade to4no se namira magazina.
Mislq 4e beshe nqkade v Mladost 4 sre6tu nqkukuv si biznes centur no zvunni im za po sigurno
Imashe go i v BEEP,zvunnah edno tel na magazina i mi kazaha 4e mogat da mi go namerqt. Az sum ot pld i mi go pratiha po kurier i si4ko si be6e ok.A ako si ot sf zvunni ima na tel 6ti kajat kade to4no se namira magazina.
Mislq 4e beshe nqkade v Mladost 4 sre6tu nqkukuv si biznes centur no zvunni im za po sigurno
-
ves210 razbiram 4e ti ili nqkoi si e kupuval taka telefon i e ostanal dovolen?taka li e ? oks za informaciqta
-
batka dnes bqh v BEEP v yambol i gi popitah za tozi tel. otgovoriha mi 4e ne mogat da go namerqt .ina4e vsi4ko e super namerih edin preqtel koito bratov4etka mu e ba4kala v takyv online magazin i shte razbera kak stoqt neshtata tam.utre sigurno shte pisha da spodelq infoto