Проблем! искам мнение.. (nokia 6680)
Проблем! искам мнение.. (nokia 6680)
Напоследък забелязвам че тела ми дава гласова поща и имам чуството че няма обхват като виждам че си има обхват ..
въпроса ми е дали е възможно този проблем да е от телефона или от мрежата "аз съм на Мтел"(като преди това имам наблюдения над други телефони) от както го имам вече ми го прави за 4-ти път апарата е купен от Мобиле Свят преди имах SE P910 и нямах подобни случки.. ако има някой който има подобни случки с 6680 да писше
въпроса ми е дали е възможно този проблем да е от телефона или от мрежата "аз съм на Мтел"(като преди това имам наблюдения над други телефони) от както го имам вече ми го прави за 4-ти път апарата е купен от Мобиле Свят преди имах SE P910 и нямах подобни случки.. ако има някой който има подобни случки с 6680 да писше
Re: Проблем! искам мнение.. (nokia 6680)
Аз имам 6630. същата работа. не е от телефона а от софтуера. дадох го обратно в мобилсвят, преинсталираха го новата версия 8.2а, но същия проблем. Смених сервиза и се оказа, че проблема е в мобилсвят. Софтуера им има бъгове. оригиналния е също техен.
привет и от мен ами в такъв случай как да постъпя какво да напрявя значи до сега за 6 месеца 4 пъти ми го е направил тоя проблем :) за напред май-няма да пазарувам от МобилСвят ::(
Свали си Nokia Software Updater и си инсталирай последната версия на софтуеъра от домашния компютър.
Tryabvalo e da badesh si ostanesh sas P910 ili zanesi tazi razvalena tuhla na serviz, edva li e ot softa
има ли някакви специфични неща на тоз update и какво преставлява :)? с ресет няма ли да се оправи ::)? може ли link към този Update ::)
Благодаря ::)!
Благодаря ::)!
Какъв друг смарт да си взема който всичко да му е наред и дали от Alpha Copy са им оригинални стоките демек дали ако си взема телефон от там ще съм сигорен че всичко му е наред без да го мисля ::)?
Благодаря ::)
Благодаря ::)
http://europe.nokia.com/A4176089?N80
N73 е що-годе читав, ако не те дразни лекото скърцане на задния капак при писане на смс. Аз си смених 6680-ката с такъв и съм много доволен. За Алфа копи нищо не мога да кажа...
искаь да попитам то това какво преставлява нещо като сис фаил ли е ::)? схте ми стане ли несхто на тела като да се променят настроики и т.н. ::)?