Nokia N72 vs. 3250
Nokia N72 vs. 3250
кайете коя е по добра, защото и 2-те ми харесват много ама не знам почти нищо за тях и не знам кои е по добрия, пък един от двата ще си взема, пишете!!!! :}
Re: Nokia N72 vs. 3250
ади уе , кажете некво мнение, таки един ли не знаи нищо за тези телефони, или тука са само некомпетентни хора.....маи е така
Nokia N72 vs. 3250
Лично мое мнение е че N72 e по-добрият телефон.Първо нищо по него не се върти- което значи че е по-малко вероятно да се стоши някоя от движещите части(колкото и да ни уверяват че тези части са здрави.Второ тия лъскавите кантове са некачествени и се изтъркват. Трето 3250 няма светкавица. И четвърто N72 е по-нов модел като дата на провизводство. Това са най-основните предимства на Н72 лично според мене
3250 е с по-нова ОС
saglasen sam s getz N72 e po dobre ne samo 4e e po nov,svetkavica a i e ot N-seriata na Nokia,ako ti trqbva muzikalen telefon togava 3250 e po dobria variant,no licno moe mnenie 4e muzikalni telefoni ima nai-qki SE naprime ot W-seriata.......ti reshavash za kvo ti trqaaa
getz Защо 3250 е с по-новия Symbian като е по-стар модел ? И това че клавиатурата се заварта не е недостатък , моя съм го изтървал многократно и няма проблеми ( много е корав :> ) и кантовете не са мраднали . Според мен 3250 е по-добрия вариант !