Nokia 6680 Vs. Nokia N 70
Nokia 6680 Vs. Nokia N 70
Koi ot dvata buhte mi prepora4ali. Ne kato funkcii, zashtoto gi znam. Mersi predvaritelno.
Re: Nokia 6680 Vs. Nokia N 70
Е като какво да препоръчаме, ако не като функции?
Мен специално по ми харесва 6680 иначе като фунции N70 е с малко повече ехтри ти си решаваш и цената е с малка разлика ::)
е не може да се каже че н70 не е по-добре
Ami software naprimer, hlopat li kop4etata, nqkakvi bugove imat li. A Za N 70 specialno sam 4uval, 4e kapa4eto za kartata za dopalnitelna pamet e mnogo 4uplivo.
незнам може и да е чупливо аз за сега на 6680 не съм имал проблеми за N 70 да кажат хората които са го ползвали и го имат специално за 6680 софт има и то в изобилие както и за N70 даже ако искаш мога да ти дам линк :) на мен по-ми харесва като дизайн 6680 (лично мнение) ::))
Imal sum i 2-ta telefona i moga da ti kaja 4e N70 e dosta po-uda4niq variant.
Според мен N70 е по-добрият от двата телефона.Първо като форма ми е по-симпатичен, но и в хардуерно отношение е по-добър (по-бърз е поради простия факт 4е 6680 е със хардуерните харектеристики на 6630, но с по-нов Симбиан, които е разработван за телефони с по-бързи процесори). Като голям недостатък на N70 е капакът на камерата-почти е невъзможно да си извадиш телефона от джоба и капакът да не се отвори, което е адски дразнещо
N70 и 6680, както и 6630 са с абсолютно еднакъв процесор - ARM - 926, TI OMAP 1710 - 220 MHz - това е със сигурност, 6680 и N70 са доста сходни, който и да вземеш можеш да upgrade-неш ONLINE от страницата на Nokia до най-новата версия на Firmware, единствено трябва да внимаваш да не е операторски, ако има логота по него - ясно, ако са премахнати, или са сменени панелите по софт версията ще ти покаже ако е правен за някой оператор, в такъв случай не го обновявай, защото може да ти даде проблем, аз го направих с 6680 която беше брандирана за "3" - Англия, и доста ядове имах но се оправи, не препоръчвам да взимаш брандиран - " операторски " апарат в никакъв случай - най-добрият вариянт е да е facktory unlocked - с чист софтуер на Нокиа, иначе са здрави и двата модела, за чупливи не може и дума да става, N70 свири малка по силно и има малко по-добра камера и други почти незначителни разлики от 6680....Успех в избора, който и да вземеш от тези модели - няма да згрешиш, макар, че бих препоръчал нещо с QVGA резолюцийка вече...