Проблемче с NOKIA 6230i:)
Проблемче с NOKIA 6230i:)
Здрасти пичове:) Абе искам да се консултирам с про-тата...става дума за тва скромно телефонче, че нещо ми се ебава батерията. В смисал примерно показва ми че има 3 черти(знаете каква е индикацията на тая кочина:) )а да речем ако ми званне някой и веднага ми изписва "Батерията изтошена"?!? Та мисълта ми е батерията ли ми е издала бгажа или нещо телефончето ми се ебава? А може ли да е нещо софтуерно щото скоро не сам правил ъпдейт и...не знам? И ако можете да ми кажете ако е от батерията колко горе долу струва една нова батерия качествена не някое менте и от каде мога да си взема и колко струва да ми направят ъпдейт на софт-а и дали е необходимо(макар че подозирам че си е направо задалжително:) ).
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Re: Проблемче с NOKIA 6230i:)
Батерията е заминала!
Бягай за нова ;)
Един познат е с 7610 и има същият проблем!
Бягай за нова ;)
Един познат е с 7610 и има същият проблем!
Хмм...значи батерията е викаш:( А от случайно да знаеш от каде мога да си взема нова ама оригинална си и горед олу колко пари струва? А и ъпдейт на софт-а колко струва? Ако ти е известно де или който знае да помага:)
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Хех ъпдейт всеки май вече прави :)
Батерия ако искаш евтино от ebay иначе тука ако не се лъжа беше около 20-25лв!
Батерия ако искаш евтино от ebay иначе тука ако не се лъжа беше около 20-25лв!
Мерси много! А за софт-а щом викаш че всеки вече си прави...аз не мога ли да се науча да си правя а?:) Какво ми трябва? Аз знам че ми трябва някакъв сервизен кабел или нещо такова? Как става работата ако не те марзи малко така по-подробно да ми разясниш:)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Bateriqta e.