NOKIA 6630
NOKIA 6630
Търся конвертор, с който да преобразувам от всякакъв формат филми на пц-то във 3gp за да ги гледам на нокията.
Re: NOKIA 6630
Pi4, po-dobre gi napravi na .avi i gi gledai, ka4estvoto e super, ne kato 3gp!
ама по какъв начин че не чете ави и дори незнам какви други формати чете
Mi na4i ima edna programa 'CAMCORDER', s neq telefona zapisva v .avi, no ne sum siguren dali s neq se gledaha film4etata, taq ve4er 6e se vidq s edin poznat det si go e napravil i 6e go pitam i nai-kusno utre 6te ti kaja, ako nqkoi ne go napravi do togava:)!
A da - vij da ne e SMARTMOVIE za vseki slu4ai!
A da - vij da ne e SMARTMOVIE za vseki slu4ai!
Zna4i vlizate v i si drupvate SMARTMOVIE PLAYER, s nego moje da gledate filmi v .avi format.
Hubavoto e 4e filma se slaga napravo na kartata, 6toto pametta na telefona e malko.
Filmite gi konvertiraite sus SMARTMOVI-to, ima i za PC, te vurvqt zaedno.Edin film konvertiran s nego stava OT OKOLO 700MB = 100MB. , ako ste s 1G. karta moje da slojite 10 filma s izkliu4itelno dobro ka4estvo!!!!
LONG LIVE FOR 6630:), ENJOY!!!!
P.S. - Ne znam 6to no ne moga da past-na link-a ot kudeto da go drupnete, ne go izpisva((((((:
Probvaite s razli4ni tursa4ki!
Hubavoto e 4e filma se slaga napravo na kartata, 6toto pametta na telefona e malko.
Filmite gi konvertiraite sus SMARTMOVI-to, ima i za PC, te vurvqt zaedno.Edin film konvertiran s nego stava OT OKOLO 700MB = 100MB. , ako ste s 1G. karta moje da slojite 10 filma s izkliu4itelno dobro ka4estvo!!!!
LONG LIVE FOR 6630:), ENJOY!!!!
P.S. - Ne znam 6to no ne moga da past-na link-a ot kudeto da go drupnete, ne go izpisva((((((:
Probvaite s razli4ni tursa4ki!
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 15:59
am neznam takav convector no znam za namalqne na mp3 kazva se
Mp3 To ringtone Gold mnogo sam dovolen ot neq!!!
Mp3 To ringtone Gold mnogo sam dovolen ot neq!!!
Японската 3GP Converter.
Xilisoft 3GP Video Converter също e яка /Както и Xilisoft Audio Converter /
Xilisoft 3GP Video Converter също e яка /Както и Xilisoft Audio Converter /