NOKIA N73 VS N80
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
Re: NOKIA N73 VS N80
не, N95 се очаква да излезе през март(ако не закъснее)
мда знам:)просто се пошегувах.а знаеш ли дали на симбан 9.1 могат да се качват програми от по старите симбиани?
Не,неможе да се качват старите проложения
vijte az mislq 4e N80 e po dobra v slu4aq imam N73 no ne sam mn dovolen.Edin priqtel ima N80 i 2-te sam gi sravnqval ot do zna4i kato zapo4nem ot zvuka na N80 e po dobar po realen a na N73 e malko po gluh makar 4e e 3D i bih kazal po silen e na N80.Displeq na N73 e po golqm no za smetka na tova s po malka razdelitelna sposobnost i po neka4estven.No kamerata na N73 e po dobra malko no po dobra no ne trqbva da se zablujdavate ot tova 4e e Carl Zeiss tova e optika a optikata ne pravi samo tq snimkata vajna e obrabotva6tata programi i tn.Dizaina na N80 po mi dopada pove4e pone na men i vse pak tova e moe mnenie :)))
Az haresvam pove4e N80 zaradi wifi-to a N73 music edition mnogo mi haresva su6to. Mnogo se draznq na nokia 4e 4ernoto kato cvqt za telefona e zapazeno glavno za muzik editiona(pri vsi4ki N-ki ),pri polojenie 4e razlikiti sa minimalni no za cenata zna4enieto e ogromno.
Tui-tui... I az mislq 4e ne e 4esno 4ernite N-ki da sa tolkova qki, no da se prodavat na cena zna4itelno po-golqma ot normalniq variqnt pri polojeniq 4e razliki po4ti nqma!
vijte az imam N73 ot 2 meseca i smqtam 4e po-got telefon skoro nqma da izleze (puk ako izleze si go vzimam de:) no da se izkaja i az: Ta za N80 ne vijdam nikakvi dostoinstva osven ekrana no pyk toi e s po malki razmeri ot N73 taka 4e rezoluciqta mu se gubi:P a za WiFi to prosto ne znam kvo da vi kaja ako si mislite 4e navsqkyde kydeto ima spot 6te go polzvate ste v ogrooomna zabluda. Kato si kupite dostypa prez spota to kyde mu e smetkata a i kvo 6te se vidi na ekrana e otdelen vypros. Taka 4e tvyrdo ZA N73!!!!
Аз съм с N80 от 3 месеца и по доволен от телефон до сега не съм бил. Единственото, което не ми харесва е батерията, но нищо не пречи да се смени с по мощна, нали? А колкото до камерата и звука, ако взимаш телефон заради тези му качества, ми има апарати и плеъри колкото искаш по магазините. Мисля че функцийте, които има N80 за един телефон са напълно достатъчни (даже предостатъчни, като се има предвид, че някой все още не могат да се ползват в народната мрежа). Като се вземе това и с оглед на невероятния (за мен поне) дизайн... глас твърдо за N80.
Глас за N73! Е, разбира се, че съм с такъв! Но не заради това гласувам за него! Чисто и просто бях поставен пред тази "дилема" N80 или N73 когато си търсех телефон (преди месец)! Мога да изброя много плюсове и минуси и на двата телефона, но въпреки всичко... личен избор! АЗ, по НИКАКЪВ начин не се желявам за ИЗБОРА си! Пластмасата му..., копчетата му..., джойстика му... к'ви били - глупости! Телефона е МНОГО, ама МНОГО ПРИЯТЕН за работа! Казвам това, защото и аз бях скептично настроен към тези му качества, когато го купувах! Но ПОПАДЕНИЕ! Пък и как да кажа, на мен пък нещо N80 ми се струваше, че може всеки момент при отваряне (плъзгане) на клавиатурата да се раздели на два (т.е. стори ми се бая подвижен в посоки нехарактерни за плъзгача)... та така! Пък и този дисплей на N80 по-хубав бил!?? Мога да кажа - трънки! За мен не всичко е резолюция!!!
Та... ЛИЧЕН ИЗБОР и КОМПРОМИСИ! Няма идеален продукт, не е в интерес на никого! Ма недейте така да плюете по-новия тел, че да не си помислим, че нещо искате да си сменяте по-старите машинки (които вярно са с WiFi)!
Та... ЛИЧЕН ИЗБОР и КОМПРОМИСИ! Няма идеален продукт, не е в интерес на никого! Ма недейте така да плюете по-новия тел, че да не си помислим, че нещо искате да си сменяте по-старите машинки (които вярно са с WiFi)!