premahvane na operatorskoto logo na nokia
Re: premahvane na operatorskoto logo na nokia
® М О Г Ъ Щ Е С Т В О ™ Да ти кайа тия о.60лв си заслужават! Толкова ме дразнеше тва лого...то нали дисплея не ми е мн голям и като се пльокне там брате...и то две! Направо и левче бих дал:) Сега си ми е чистичък дисплея:) Мерси пак
Сега имам само още един проблем и нема си смена телефона 100 години:) То не е проблем де ами прищявка:Р Има ли начин текста на съобщенията да се чете на някакъв фон? Така че да е контрастен да се чете нормално. Щото на мойто скромно телефонче текста се чете направо на фона на темата и ако сам с някоя по-тъмна тема не мога да си разчета СМС-са брате...супер отвратия:(
4ovek pls kaji kak da si go mahna ot nokia 6230
e 4ovek moje li da mi iz4isti6 logoto ot nokia 6230
кажете как го махате де???
пичове има си елементарен начин за махане на логото на НОКИЯ и то абсолютно безплатен.
програмката е елементарна и ако я искате пишете за да намеря начин да я ъплоядна някъде
програмката е елементарна и ако я искате пишете за да намеря начин да я ъплоядна някъде
da mnogo 6te sum ti blagodaren ako q ka4i6 nekude
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
pratete go i na men pls.0888 97 16 47
опитах да дам линк, но явно модераторите са забранили линковете..
ввв.мобибоби.ком
във форума съм качил програмката
ввв.мобибоби.ком
във форума съм качил програмката
Абе хора как ставаше тая работа? Нещо се пращаше там ма к'во беше? На мен ми го прати ® М О Г Ъ Щ Е С Т В О ™ и аз съм си го махнал ама тука един пич иска да му го махна и сам забравил как? та...? :)