Безплатни разговори през Skype с Nokia N73
Безплатни разговори през Skype с Nokia N73
http://www.skype.com/campaigns/skypeon3/
супер е това дано и нашите оператори да го предложат това!
супер е това дано и нашите оператори да го предложат това!
Re: Безплатни разговори през Skype с Nokia N73
Nqma da stava samo 4rez N73 ;) , a kolkoto do tva dali 6te go dopusnat i na6ite operatori mnogo ama mnogo se symnqvam!
То и сега си става със всеки Симбиан смартфон от версия 8 нагоре.С Фринг - в комбинация с пакет ГПРС от Вивател си е жива далавера :)
-
- Регистриран: 03 сеп 2004, 17:29
и аз го пробвах ама излиза солено За минута разговор дадох към лев и половина До като трафика ни е толкова скъп не става нищо
На мен трафика ми е по 30ст на МВ.
Nai-dobre e da si govori6 sus Skypeto prez Wi-Fi to...Primerno v Tehni4eskiq ima, tam trea da si balu4e za da ne polzva6 NOKIA!
-
- Регистриран: 11 май 2006, 14:46
Nistel
abe az kato malko po neprosveten da te pitam
kolko MB ti izliza edna minuta razgovor, 4a da e po golqma dalavera da govori6 prez GPRS
abe az kato malko po neprosveten da te pitam
kolko MB ti izliza edna minuta razgovor, 4a da e po golqma dalavera da govori6 prez GPRS
-
- Регистриран: 03 сеп 2004, 17:29
кажи къде е да мина и аз към тях Само да няма такса а ти да не си я калкулирал в цената Хаха съмнява ме че е така
abe 6to s nokia be.ima i drugi marki koito praviat modeli s wi-fi.az polzvam P990 i vka6ti si racam v neta kolkoto si iskam bez pari s 1024kbps.toia skype 6e mi varvi 6emetno.imam sega IM+ koito poddarga ICQ i ba4ka super.taka 4e ne vsi4ko e nokia.
ако не сте забелязали това за N73 през skype го предлага английския оператор 3
за други все още не се споменава.
А за wifi незам как става наистина ако някой го е правил нека да обясни по подробно как става далаверата в БГ
за други все още не се споменава.
А за wifi незам как става наистина ако някой го е правил нека да обясни по подробно как става далаверата в БГ