Запитвания за nokia n73
Запитвания за nokia n73
Мисля да си взема този телефон втора употреба, но си задавам въпроса защо толкова хора продават този телефон като той е един от най-добрите вмомента...? И веднага почват да ми идват най различни мисли в главата... като че е проблемен софта му или има някакъв друг дефект и т.н. Можели ако го занеса в сервиз и да ми кажат какво е състоянието на телефона и имали му нещо или по някакъв друг начин да "си помогна" смисал с някакъв код да проверя бил ли е на ремонт или нещо което ще ми е от полза (*#0000# и още един знам но ми казаха че не вадели пълна информация на смарт телефоните)?
Някои телефони се продават на добра цена от този модел горовя но имат драскотини по дисплея (което ненавиждам) и бях чувал майче, че с някаква паста ли какво тези драскотини се махали...? Кажете до каде това е вярно и изобщо после остават ли някакви следи прави ли дисплея наистина като "нов" тоест без следи от драскотини и оказва ли влияние на самия телефон нещо, знам ли...? А също така колко струва това удоволствие?
Искам да питам също така хендсфриито на телефона добро ли е, вади ли качествен и силен звук?
Ималили сте проблеми наистина с джойстика и с софтуера, защото сам чел доста такива мнения!
И още нещо според вас ако си вземеш такъв телефон не ставали прекалено сложно всичко? Във много теми сам чел как различни хора не може ли да направят това онова... това не работело... това нямало и за всичко се изисква да се слагат програми и да се слагат нови версии на софтуера... това не прави ли телефона прекалено сложен за употреба и т.н. ? А и предполагам че в самото меню си има определено място където са всички икони на програмите които имаш, и ти като си наслагаш толкова много програми за какво ли не (които в повечето случаи са нужни) няма ли да стане прекалено "пренаселено" там и за да си пуснеш дадена програма щя трябва да преминеш през още 20-30 за да намериш тази която ти трябва...?
Може би зададох прекалено много въпроси, но до сега сам нямал нокиа и най вече телефон с ОС и затова си нямам почти никакво понятия как седят нещата с този тип телефони...? Всякаква полезна информация за телефона ще бъде добре дошла, също така причини поради които да не си го купя (говоря за нещо по сериозно, не че на 1-2 човека например нещо не им работело и т.н. говорим за нещо масово което се явава като бъг или недостатък на самия телефон) ?
Благодаря предварително, тук има наистина много компетентни хора които могат да ми помогнат и дано да не се исказват хора които просто нарочно ще напишат каквото и да е било... било то защото нямат такъв телефон или не им харесва нокиа и т.н. нека говорим РЕАЛНО как седят нещата... !
Някои телефони се продават на добра цена от този модел горовя но имат драскотини по дисплея (което ненавиждам) и бях чувал майче, че с някаква паста ли какво тези драскотини се махали...? Кажете до каде това е вярно и изобщо после остават ли някакви следи прави ли дисплея наистина като "нов" тоест без следи от драскотини и оказва ли влияние на самия телефон нещо, знам ли...? А също така колко струва това удоволствие?
Искам да питам също така хендсфриито на телефона добро ли е, вади ли качествен и силен звук?
Ималили сте проблеми наистина с джойстика и с софтуера, защото сам чел доста такива мнения!
И още нещо според вас ако си вземеш такъв телефон не ставали прекалено сложно всичко? Във много теми сам чел как различни хора не може ли да направят това онова... това не работело... това нямало и за всичко се изисква да се слагат програми и да се слагат нови версии на софтуера... това не прави ли телефона прекалено сложен за употреба и т.н. ? А и предполагам че в самото меню си има определено място където са всички икони на програмите които имаш, и ти като си наслагаш толкова много програми за какво ли не (които в повечето случаи са нужни) няма ли да стане прекалено "пренаселено" там и за да си пуснеш дадена програма щя трябва да преминеш през още 20-30 за да намериш тази която ти трябва...?
Може би зададох прекалено много въпроси, но до сега сам нямал нокиа и най вече телефон с ОС и затова си нямам почти никакво понятия как седят нещата с този тип телефони...? Всякаква полезна информация за телефона ще бъде добре дошла, също така причини поради които да не си го купя (говоря за нещо по сериозно, не че на 1-2 човека например нещо не им работело и т.н. говорим за нещо масово което се явава като бъг или недостатък на самия телефон) ?
Благодаря предварително, тук има наистина много компетентни хора които могат да ми помогнат и дано да не се исказват хора които просто нарочно ще напишат каквото и да е било... било то защото нямат такъв телефон или не им харесва нокиа и т.н. нека говорим РЕАЛНО как седят нещата... !
Re: Запитвания за nokia n73
Ti telefon ili kola she kupuvash...? Ot tova koeto prochetoh mi stava qsno che toq telefon ne e za teb.
Ето най-после един хубав въпрос!
Да бъде или да не бъде!
Колега,
ако търсиш идеалния телефон то това НЕ Е този!
Аз го търся откакто гсм-ите излязоха на бял свят и още не съм го намерил.:)и мисля че скоро няма да го намеря:)
Напоследък много хора,кандидат купувачи разсъждават така-"Как да купя нещо с повече екстри и на по-ниска цена?",Да ама производителите разсъждават така:
"Как да пробутаме на пазара нещо с повече екстри,ама на нас да ни излезе ефтино"?
И оооо еврика:
производителите откриват ефтините китайски и корейски заводчета,а потребителите получават това което ИМ СЕ ПРЕДЛАГА :),а не това което ИСКАТ ТЕ:)
Та за 73ката:
.Имах я 10 дена!
.Не ми хареса!
.Стори ми се мудна!
.Снимките биват!/благодарение на дядо ви Цайс и неговите цайси:),нокия тук нямат пръст:)/
.Разговорите биват,чува се ок!/тенкс нокия/
.Симбиана-нищо ново-дръвце и половина!
.Силно звани-това е гот-може да уплаши кучето на съседите ако го оставиш на най-силно...
.диспея става "невидим" на силна слънчева светлина,затова ако си спасител на плажа примерно,земи си 3310;
.цената в Бг е дебела-абсолютно сигурно е че няма да си доволен че си дал толкова пари за това нещо
ОБОБЩЕНИЕ:
Ако си го купиш-
имаш сравнително нов модел тел Нокия,
но нямаш представа дали ще можеш да се отървеш от него;
Ако не си го купиш-
имаш възможността да изчакаш нещо по-добро от Н О К И Я :)
или от СОНИ ЕР да се появи на пазара след около 100 години:)
а сега сериозно:
ако не си много наясно със смартфони и тем подобни неща както надушвам от поста ти,
по добре си земи нещо по лесно за употреба.
ама...ти си знеш:)
Успех!!!:):):)
и Наздраве!
Да бъде или да не бъде!
Колега,
ако търсиш идеалния телефон то това НЕ Е този!
Аз го търся откакто гсм-ите излязоха на бял свят и още не съм го намерил.:)и мисля че скоро няма да го намеря:)
Напоследък много хора,кандидат купувачи разсъждават така-"Как да купя нещо с повече екстри и на по-ниска цена?",Да ама производителите разсъждават така:
"Как да пробутаме на пазара нещо с повече екстри,ама на нас да ни излезе ефтино"?
И оооо еврика:
производителите откриват ефтините китайски и корейски заводчета,а потребителите получават това което ИМ СЕ ПРЕДЛАГА :),а не това което ИСКАТ ТЕ:)
Та за 73ката:
.Имах я 10 дена!
.Не ми хареса!
.Стори ми се мудна!
.Снимките биват!/благодарение на дядо ви Цайс и неговите цайси:),нокия тук нямат пръст:)/
.Разговорите биват,чува се ок!/тенкс нокия/
.Симбиана-нищо ново-дръвце и половина!
.Силно звани-това е гот-може да уплаши кучето на съседите ако го оставиш на най-силно...
.диспея става "невидим" на силна слънчева светлина,затова ако си спасител на плажа примерно,земи си 3310;
.цената в Бг е дебела-абсолютно сигурно е че няма да си доволен че си дал толкова пари за това нещо
ОБОБЩЕНИЕ:
Ако си го купиш-
имаш сравнително нов модел тел Нокия,
но нямаш представа дали ще можеш да се отървеш от него;
Ако не си го купиш-
имаш възможността да изчакаш нещо по-добро от Н О К И Я :)
или от СОНИ ЕР да се появи на пазара след около 100 години:)
а сега сериозно:
ако не си много наясно със смартфони и тем подобни неща както надушвам от поста ти,
по добре си земи нещо по лесно за употреба.
ама...ти си знеш:)
Успех!!!:):):)
и Наздраве!
е па не получих отговор на всички въпроси които исках ама все пак благодаря. Но то е нормално да е малко мудна защото все пак нали е с ОС! Идеален телефон няистина едвали мога да си намеря, но смятам че този е доста добър и има хубав дизайн. А за дисплея то почти на всички телефони на слънце се вижда калпаво :) И все пак благодаря отново за мнението :) Дано да има още мнения по темата, но без упреци към мен.
Здравей!
Може и да има идеален телефон,но това не е нокия.
Познавам хора които са имали по 20 телефона и все Нокия,ами естествено че за тях няма да има по-хубав тел,след като няма база за сравнвние.
До преди 2-3 години нокиа доминираха,но сега вече не е така и слава Богу.
Иначе ще стане като с Уиндоса,ама те братята финладци няма да имат нищо против.
в най-скоро време братята китайци ще покажат на света страхотини неща,вкл и гсм-и.
Успех и със здраве да се конектваш с пийпълите,както казва Нокия !
Може и да има идеален телефон,но това не е нокия.
Познавам хора които са имали по 20 телефона и все Нокия,ами естествено че за тях няма да има по-хубав тел,след като няма база за сравнвние.
До преди 2-3 години нокиа доминираха,но сега вече не е така и слава Богу.
Иначе ще стане като с Уиндоса,ама те братята финладци няма да имат нищо против.
в най-скоро време братята китайци ще покажат на света страхотини неща,вкл и гсм-и.
Успех и със здраве да се конектваш с пийпълите,както казва Нокия !
Значи винаги покупката на телефон втора употреба крие рискове. Гледай телефона да има гаранци , по възможност не към някое квартално магазинче. Това което се наблюдава е вкарване на телефони от чужбина , след което им се слага български софтуер. Така в момента когато решиш да си ъпдейтнеш фирмлера, българския език може да ти изчезне. Но и това е поправимо със софтуерна промяна на продукт кода. Обаче не ми е ясно положението с гаранциите. Продукт кода можеш да видиш написан под батерияра , като за България мисля ,че трябва да е 0529609 .
Иначе телефона е доста добър.
Задал си доста въпроси та да се опитам да ти отговоря на част от тях.
Хендсфрито не е лошо , звука е приличен , но от нокиа умишлено са ограничили силата му.
С джойстика няма никакви проблеми.
Препоръчително е да се упдейтне фирмлера , защото с най-старата версия наистина има някои забавяния и проблеми . За радост последната е осезаемо по-бърза и стабилна.
Всеки средно интелигентен човек на който поне малко му се занимава , няма да има проблеми с работата с телефона.
Дисплея е хубав и огромен , аз не смятам ,че изобщо има някакъв проблем с вижданто на пряка слънчева светлина.
До голяма степен дали телефона е подходящ за теб , зависи от това за какво искаш да го ползваш. Ако мислиш да му отделяш повечко време , да играеш игри и да ползваш различни програми , да имаш много музика или филми - телефона е страхотен избор. Ако мислиш да използваш само базовите му функции може би няма много смисъл.
Иначе телефона е доста добър.
Задал си доста въпроси та да се опитам да ти отговоря на част от тях.
Хендсфрито не е лошо , звука е приличен , но от нокиа умишлено са ограничили силата му.
С джойстика няма никакви проблеми.
Препоръчително е да се упдейтне фирмлера , защото с най-старата версия наистина има някои забавяния и проблеми . За радост последната е осезаемо по-бърза и стабилна.
Всеки средно интелигентен човек на който поне малко му се занимава , няма да има проблеми с работата с телефона.
Дисплея е хубав и огромен , аз не смятам ,че изобщо има някакъв проблем с вижданто на пряка слънчева светлина.
До голяма степен дали телефона е подходящ за теб , зависи от това за какво искаш да го ползваш. Ако мислиш да му отделяш повечко време , да играеш игри и да ползваш различни програми , да имаш много музика или филми - телефона е страхотен избор. Ако мислиш да използваш само базовите му функции може би няма много смисъл.
board благодаря за твоето исказване по темата ми! Доста добро мнение даде. Не разбрах много този продукт код за какво точно служи... и какъв трябва да бъде за да нямам проблеми с телефона или някакви други неща...? Да попитам този фирмлер какво означава софтуера ли имаш в предвид? И също така искаш да кажеш, че телефоните закупени октомври,ноември някаде имат проблемен софтуер, защото софтуерът им е от по първите... нали ?
Ами аз мисля че точно такъв телефон ми трябва, защото пътувам постоянно ( за даскало ) :) и мога много добре да си попълвам свободното време като си слушам музика, играя и гледам клипове и т.н.
Ами аз мисля че точно такъв телефон ми трябва, защото пътувам постоянно ( за даскало ) :) и мога много добре да си попълвам свободното време като си слушам музика, играя и гледам клипове и т.н.
Аз също продадох моя,но не защото е
лош.Просто побързах да му взема пари,
понеже ще вземам N95.Като се замисля
се сещам за 2 недостатъка-луфта на капака на камерата и проблема с отстраняването на някои палитри.Телефонът е много бърз и стабилен,джойстикът е супер.И мощен
компютър забавя при отваряне на ADD/REMOVE Programs.
Прочети мнението на board,ще ти е полезно.Ако нямаш опит,нали все някога
трябва да се започне.
лош.Просто побързах да му взема пари,
понеже ще вземам N95.Като се замисля
се сещам за 2 недостатъка-луфта на капака на камерата и проблема с отстраняването на някои палитри.Телефонът е много бърз и стабилен,джойстикът е супер.И мощен
компютър забавя при отваряне на ADD/REMOVE Programs.
Прочети мнението на board,ще ти е полезно.Ако нямаш опит,нали все някога
трябва да се започне.
satman, но нали не е хлабав до такава степен, че да се отваря сам или да не иска да седи добре затворен ? Защото е нормално след продължителна употреба да има леко охлабване :) На няколко места четох за проблеми при махането на палитри, но това не е чак такъв голям проблем предполагам? Просто, може би е малко дразнещо :)
Не се отваря,луфтът е малък.
Относно палитрите-проблемните
се отстраняват от картата като
свържеш тела с компютър през
кабел,така че не е проблем.
Относно палитрите-проблемните
се отстраняват от картата като
свържеш тела с компютър през
кабел,така че не е проблем.