Може ли някой да ми каже как на-лесно, бърсо и достоверно може да се прецени дали даден телефон е истинска Нокиа N95 или китайското копие на телефона. Чета по обявите, че е с две, дори с три карти, но реално не съм виждал такъв телефон. Има ли някакви видими разлики между изтинския и ментето.
И друг въпрос - как може да се прецени дали GPS-а на телефона работи. Никога не съм ползвал телефон с GPS и нямам представа как работи това " чудо". Същият въпрос ми е и за Wi-Fi.. Как се работи с него?
Благодаря преварително !!!!!
Разликата между истинска Nokia N95 и китайското копие
Re: Разликата между истинска Nokia N95 и китайското копие
Ами накратко казано единствената прилика на двата телефона е външния вид.Всичко друго е различно и много по-лошо - чувствителния на допир екран с този неоптимизиран за него софтуер дори може би няма и да го ползваш ..
ами ти ако си виждал Н95 - и после видиш ментето, няма да питаш въобще, веднага ще ти стане ясно, че е ментак, просто заляха пазара с тия боклуци, защо мислите лицензираните производители не правят такива апарат, с 2 или повече карти, защото за прекалено вредни и недомислени...
Основно 2 сим карти.Тъч скрин Н95 няма.Камерата е реално 1.3 а пише 3мрх не както е 5.Мести се слайда само в една посока а Н95 в две.
За WiFi и GPS китайските не съм сигурен, че имат.Основно се ориентирай по цената.
За WiFi и GPS китайските не съм сигурен, че имат.Основно се ориентирай по цената.
Ще ми каже ли някой все пак как мога лесно да разпозная истинската Нокиа от китайското менте. Сигурно ли е това, че при китайските слайда се движи само в едната посока