6500 Slide vs 5610

H17MaN_47
Регистриран: 17 апр 2005, 18:02

6500 Slide vs 5610

Мнение от H17MaN_47 » 07 дек 2007, 17:26

Reshih da si vzema nov telefon za praznicite i stesnih izbora si mejdy tezi dva. I vaprosa mi e koi poveche si zaslujava parite tai kato specifikaciite sa pochti identichni. Znam che 5610 ima hardware za po-dobro kachestvo na myzikata, a vaprosa mi e towa ima li go i v Slide-a. Hodih v magazin i gi razgledah poigrah si za malko i vpe4atleniqta mi ot Slide-a sa mn dobri + po dobriq dizain spored men. Obache ot dr. strana 5610 ima slide za barz dostap do radioto i player-a koeto e mn ydobno, cenata my e po-niska s okolo 50-100 v zavisimost ot razli4nite magazini. Ne mi haresa zadnata chast na panela a i materialite izpolzvani za nego nqkaksi eftin i kato igrachka go useshtam. Sashto mi napravi losho vpechatlenie leko trudnoto natiskane na + i - kontrola za zvyka a i kopcheto za kamerata izglejdashe tochno kato na nqkoq eftina kitaiska igrachka. Ne si pravete losho vpechatlenie 5610 mn mi haresva prosto sravnen s yse6taneto da darjish Slide-a nqkak si yseshtash razlika. I posledno ako imate alternativa na tezi dvata no ne po skapi oachakvam predlojeniq i mneniq kato cqlo.
Blagodarq predvaritelno na vsichki koito shte iskaja mnenie.
P.S. Sorry che ne pisha na kirilica prosto sam v edin klyb i za tova e.

иб
Регистриран: 16 яну 2006, 17:12

Re: 6500 Slide vs 5610

Мнение от иб » 07 дек 2007, 17:59

H17MaN_47, преди тази тема да се превърне в "за и против гадните финландци", искам да ти кажа, че имам преки впечатления от 6500 slide. Първоначално бях се спрял на classic, но липсата на слот за памет ме отказа.
Телефона е с мн добро качество на камерата ( сравнявам го с наличен N93i ). Музиката се чува нормално за телефон, въпреки че НИКОГА не съм чул добро качество от КОЙТО И ДА Е производител, по принцип.
Разликата в цената си заслужава.

Отговори