Nokia 8600 Luna - ДРАСКА/ИЗНОСВА ЛИ СЕ МНОГО ЗАДНИЯТ ПАНЕЛ?!?
Nokia 8600 Luna - ДРАСКА/ИЗНОСВА ЛИ СЕ МНОГО ЗАДНИЯТ ПАНЕЛ?!?
Благодаря предварително на взелите отношение по питането!
Re: Nokia 8600 Luna - ДРАСКА/ИЗНОСВА ЛИ СЕ МНОГО ЗАДНИЯТ ПАНЕЛ?!?
задния панел е метален с някакво покритие като гума малко, износва се доста по малко от 8800, 8800 сироко, единствено ако го отваряш много често може да се счупят зъбчетата, но това е при често отваряне/затваряне и ако не внимаваш
Да,изтрива се леко частта с прахообразно покритие.Аз съм го изтървал без последствия,може би имах късмет.
Здрасти, батко, радвам се да те засека отново след толкова години!:) Ти с Луна ли си? За кои зъбчета говориш? Като се издраска малко повече не става ли много грубо, щото отдолу лъсва бялата стомана?
Здрасти, Сатман!
Като се поизтърка повечко с течение на времето, няма ли да стане доста кофти? Кажи и други впечатления за тела, защото се чудя дали да си взема, а не мога да се доверя на реклами, случайни ревюта и преписки.
Като се поизтърка повечко с течение на времето, няма ли да стане доста кофти? Кажи и други впечатления за тела, защото се чудя дали да си взема, а не мога да се доверя на реклами, случайни ревюта и преписки.
бях с луна, добър телефон е, няма да сбъркаш с него, все пак ако те интересува нещо конкретно питай, ами да след толкова години, ама ти се загуби нещо :) за зъбчетата говоря които са от вътрешната страна на задния капак които затварят панела, за издраскването, лично при мен за няколко месеца позлване не му стана нищо, пак казвам не се получава това изтъркване на гърба както е при 8800 и особено при сирокото, просто върху метала има някакво покритие което го пази
Верно е, позатрих се леко.:)
Какво производство да търся? Германия? Финладия? Репликата по какво се различава, за да не ми пробутат такава? Плъзгащият механизъм и конструкцията надеждни ли са? Някакви проблеми с батерията, обхвата, качеството на приемане/изпращане на глас при разговор, софтуера? Дефекти някакви? Констатирал ли си такива неща?
Какво производство да търся? Германия? Финладия? Репликата по какво се различава, за да не ми пробутат такава? Плъзгащият механизъм и конструкцията надеждни ли са? Някакви проблеми с батерията, обхвата, качеството на приемане/изпращане на глас при разговор, софтуера? Дефекти някакви? Констатирал ли си такива неща?
репликата външно е 1:1 но само като погледнеш менюто и ти става ясно, че е менте, нищо и че лепенката под батерията е като на оригинала, немската си е добра, аз финландска не съм срещал само немски, май вече има и корейски, батерията е добра при мене 2 дена с нормално говорене и позлване, за слайда ти нов или втора ръка ще взимаш? не ми е завибал и не съм имал проблеми с телефона
На репликата пак ли пише ''Made in Germany'' или си пише "Made in China'' или ''Made by Nokia''?
Ами, чудя се. За нова трябва да дам към 800, а запазена с гаранция мога да зема за 500, пък 300 кинта си е разлика в тия смутни времена. Ако има някаква Луна в твоя периметър на влияние или ти изпадне тия дни - свиркай.
ПП: Бутоните/клавиатурата пластмасови ли са?
Ами, чудя се. За нова трябва да дам към 800, а запазена с гаранция мога да зема за 500, пък 300 кинта си е разлика в тия смутни времена. Ако има някаква Луна в твоя периметър на влияние или ти изпадне тия дни - свиркай.
ПП: Бутоните/клавиатурата пластмасови ли са?
made by nokia пише и на модел 8600d, ами ок, ако има нещо ше ти кажа, иначе гледай слайда да е стегнат и като е затворен да няма луфт, смисъл хром лайсната която минава острани на телефона да си съответства в цялата дължина ако мога така да го кажа, клавиатурата е пластмасова, да