Nokia E71, Nokia E66, Nokia N79 или Nokia N95
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 10:27
Nokia E71, Nokia E66, Nokia N79 или Nokia N95
Искам да си взема нов мобилен телефон. Чудя се , кой да бъде от изброените. Имам по 1 час делови разговори на ден. Тоест трябва да е стабилен с издръжлива батерия. Имам нужда от wi-fi, gps и камера. И четирите апарата имат всичко изброено, но кой от тях според вас е най - добрият и защо.
Очаквам вашите мнения.
Благодаря за помощта ви предварително.
Очаквам вашите мнения.
Благодаря за помощта ви предварително.
Re: Nokia E71, Nokia E66, Nokia N79 или Nokia N95
Щом държиш толкова много на батерията - взимай E71!
Още един глас за Nokia E71. Освен мощна батерия, апарата впечатлява с качеството на материалите използвани в него, както и с добрата си QWERTY клавиатура. Wi-Fi и GPS са на ниво, но камерата не впечатлява, все пак е бизнес устройство и не там му е силата. За мен това беше най-доброто устройство изкарано от фините миналата година.
Ако търсиш мултимедийно устройство от Nokia погледни N82.
Ако търсиш мултимедийно устройство от Nokia погледни N82.
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 10:27
Прочетох на едно- две места във форума, че батерията всъщност не била толкова издръжлива. Карала по ден, два. Мола потребителите на Е71 да дадат своето мнение по въпроса.
Въпреки, че не е сред вариантите ти аз бих те посъветвал да си вземеш N85/N79. Относно батерията й - 1200mAh.
Вземи си Е71 на 100%, ще си доволен от екстрите, батерията и дизайна на телефона :)
"E" серия :-)
Аз вече започвам да съжалявам, че си взех Н95 8ГБ.
Не го ползвам по предназначение.
Повечето говоря :-) а фотоси и видео да съм правил няколко пъти за повече от година :-D
Аз вече започвам да съжалявам, че си взех Н95 8ГБ.
Не го ползвам по предназначение.
Повечето говоря :-) а фотоси и видео да съм правил няколко пъти за повече от година :-D
н79 е най-доброто за тези нужди които си изброил камерата му е по-добра от тези на е66 и е71 и определено има по-добра батерия от н95
Прочети по-внимателно в темата за е71 кое изцежда батерията на е71 - Гармина. Иначе с гармина ми караше 3-4 дни с нормално говорене по час на ден. Опитах - махнах Гармина и нe говорех много по него, говорех по друг телефон. С около 10-20 мин. разговори на ден ми изкарва по 10-11 дни (звучи много, но е така). Но това е нереална употреба на апарата т.е. аз почти не съм го ползвал. Сега си го ползвам активно - по около час, час и нещо разговори на ден и ми кара и по седмица даже, Ако ползвам и wifi ми кара по 4-5 дни, но това е при много активна употреба. Имам и база за сравнение: имам и N82 който ми кара при същата употреба по 2 дни максимум.
Това е от мен, все пак избора си е твой. Аз бих си избрал нещо м/у е71 и n79, предимството на втория е новия симбиан и мултимедиййните му възможности. Е71 е по-бизнес ориентиран и предимството му е батерията.
Това е от мен, все пак избора си е твой. Аз бих си избрал нещо м/у е71 и n79, предимството на втория е новия симбиан и мултимедиййните му възможности. Е71 е по-бизнес ориентиран и предимството му е батерията.