Nokia E71, Nokia E66, Nokia N79 или Nokia N95
Re: Nokia E71, Nokia E66, Nokia N79 или Nokia N95
Да с един час разговори на ден и доста WiFi (1-2 часа) кара по 4 максимум по 5 дни. Досега не съм го пробвал да видя колко ще изкара без да го пипам (все пак ми е основен телефон). Но това за Гармина е точно така. Слжих си по-ниска версия (4.80) и всичко си му е ОК.
Относно избора трябва да прецениш на кое ще държиш повече на мултимедията (N79 го разглеждах наскоро и никак не е лош) или на по яката батерия, по качествените материяли и куерти клавиатурата.
Относно избора трябва да прецениш на кое ще държиш повече на мултимедията (N79 го разглеждах наскоро и никак не е лош) или на по яката батерия, по качествените материяли и куерти клавиатурата.
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 10:27
Благодаря на всички за мненията, които изразихте. Помогнахте ми да стигна до най-сложния избор - N79 срещу E71. Сега пропеснах да спомет, че си водя доста бележки, които записвам в телефона. Като To Do или Shedule. И може би заради това и по-качествения материал ще избера Е71-цата.
N79 ме притеснява, че може да не е толкова стабилен, поне според отзивите които изчетох си направих извод, че Е-сериятя е по-стабилна от N-серията.
И колкото и да е странно, аз съм свикнал да ползвам светкавицата като фенерче, тъй че и това е важно. Но месля, че и двата телефона го имат като функция.
И последно 3,2мп са ми достатъчни не ми трябват 5мп. Но, много ми допадат смарт панелите на 79-ката. Предполагам, че на 3-тия ден вече не са толкова интересни. Така ли е или греша.
Айде отивам да чета за "+" и "-" на новия симбиан пред стария.
N79 ме притеснява, че може да не е толкова стабилен, поне според отзивите които изчетох си направих извод, че Е-сериятя е по-стабилна от N-серията.
И колкото и да е странно, аз съм свикнал да ползвам светкавицата като фенерче, тъй че и това е важно. Но месля, че и двата телефона го имат като функция.
И последно 3,2мп са ми достатъчни не ми трябват 5мп. Но, много ми допадат смарт панелите на 79-ката. Предполагам, че на 3-тия ден вече не са толкова интересни. Така ли е или греша.
Айде отивам да чета за "+" и "-" на новия симбиан пред стария.
Според мен за To Do и Schehule не е нужна qwerty клавиатура.
Батерията на N79 е 1200 mAh, което не е никак малко.
Доста по лек е N79. (цели 30 г.)
Друга идея е, ако ти се чака - E55, като надявам се пуснат версия с нормална клавиатура.
Успех в търсенето, но в случая който и да избереш - няма да сбъркаш! :)
Батерията на N79 е 1200 mAh, което не е никак малко.
Доста по лек е N79. (цели 30 г.)
Друга идея е, ако ти се чака - E55, като надявам се пуснат версия с нормална клавиатура.
Успех в търсенето, но в случая който и да избереш - няма да сбъркаш! :)
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
И от мен един глас за Е71!
zdr,
imah N95 be6e bokluk, bateria, snimki ka4estvo na telefona bokluk.Sega sam s E71 mnogo e dobar, govora po okolo 2 4asa na den i nakraia na denia imam 3 4erti.Gps e zle pone men ne me kefi, zatova imam tomtom.
uspeh
bat vladi
www.cleanercleaner.co.uk
imah N95 be6e bokluk, bateria, snimki ka4estvo na telefona bokluk.Sega sam s E71 mnogo e dobar, govora po okolo 2 4asa na den i nakraia na denia imam 3 4erti.Gps e zle pone men ne me kefi, zatova imam tomtom.
uspeh
bat vladi
www.cleanercleaner.co.uk
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 10:27
Опааааа... И сега идва въпроса: Кой е с най- добър GPS??? И кой симбиан е по - добър 9.2 или 9.3. Само от това ще зависи избора ми.
znachi ot n seriqta n79 e moje bi nai-stabilniq otkum konstrukciq sglobkata e mnogo kachestvena bez nikakvi luftove tova s panelite mi to e za jeni ei moite dva si stoqt nerazpechatani v kutiqta shtot za kvo mi e da gi smenqm za svetkavicata moje da se pusne kato fenerche edinstveno dokato se snima video programite det vurvqt na n73 ne trugvat tuka obache svetkavicata kato fenerche e mnogo silna mnogo po-dobra ot tazi na e71 na chiqto kamera tova 3.2 mpx e samo na hartiq kamerata prosto e mnogo zle dalech dalech zad tezi na k800 i n73 na n79 e mnogo po-dobra osven na tumno shtot se pak nqma xenon no puk e71 sushto e s dobra konstrukciq wi-fito i na dvata e dobro i shtom si vodish belejki qwerty klaviaturata opredeleno e po-dobriq variant a razlika osobena mejdu 9.2 i 9.3 nqma osven che da rechem animaciite v 9.3 sa po-priqtni za okoto be prosto n79 e za multimedia kato kamera muzika i t.n. a e71 biznes orientiran za gpsa na e71 ne znam na n79 opredeleno e dobur
Ако ти е възможно, ще ми дадеш ли линк от където си свалял 4.80 на Грамина за което ти благодаря предварително. За 5.00 всички се убедихме, че е враг N1 за батерията.
Ще проверя и ще ти пусна но това ще стане по-късно вечерта. Трябва малко да потърся да видя от къде го свалях.
За Е66 го всех от тук- http://www.naoffroad.com/forum/lofiversion/index.php?t1487.html
Вторият пост.
Вторият пост.