Филтрирани номера при евтините Нокии
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Филтрирани номера при евтините Нокии
Някой знае ли как точно става филтрацията на номерата,т.е. блокирането им чрез функцията филтрирани номера при евтините Нокии от рода на 1112,1110,1208 и т.н.
Вкарвам номера,който искам да филтрирам,но ефекта е нулев-продължава да ми звъни! :(
Почвам да си мисля,че нещо не са го доизмислили това,но ако може някой нека ме опровергае.
А наистина ми трябва да огранича един номер,но пустата ми Нокиа отказва да зацепи собствените си менюта... (angry)
Вкарвам номера,който искам да филтрирам,но ефекта е нулев-продължава да ми звъни! :(
Почвам да си мисля,че нещо не са го доизмислили това,но ако може някой нека ме опровергае.
А наистина ми трябва да огранича един номер,но пустата ми Нокиа отказва да зацепи собствените си менюта... (angry)
Re: Филтрирани номера при евтините Нокии
Здравей!Филтрирането не един номер не зависи от телефона-това е услуга която се предлага от оператора!И ако съответно оператора не предлага тази услуга,с какъвто и да си телефон,резултата е нулев-не можеш да спреш въпросния номер да те намира :)
Така е - на мен ми обясниха от Mtel, че трябвало да подам жалба и да обясня защо искам да филтрират точно тези номера и чааак след като ми разгледат жалбата ще ми отговорят дали може или не...
Е не ми се чакаше да се занимавам с глупости и си инсталирах zPhoneFireWall (Black list за Linux) и в момента имам вече два Blacklisted номера, които не могат да се свържат с мен (аз си проверявам профилактично лога и са ме търсили общо към 20-тина пъти досега без успех :-D
Е не ми се чакаше да се занимавам с глупости и си инсталирах zPhoneFireWall (Black list за Linux) и в момента имам вече два Blacklisted номера, които не могат да се свържат с мен (аз си проверявам профилактично лога и са ме търсили общо към 20-тина пъти досега без успех :-D
-
Ясно ми е,че е така,ако искам да огранича номера чрез оператора,но нали това е опция на телефона.
Какво има общо с оператора и ако услугата е от оператора,защо тогава се предлага въобще точно в тези телефони.
Според мен просто опцията не работи,но може и да греша...
Какво има общо с оператора и ако услугата е от оператора,защо тогава се предлага въобще точно в тези телефони.
Според мен просто опцията не работи,но може и да греша...
И аз имам един подобен евтин телефон Нокиа.
Има я опцията --> Филтриране на номера.
не е това което мислите че трябва да е.
Когато въведете номер в списъка, просто когато ви звъни въпросния номер няма да издава звук телефона, но иначе ще си звъни.
Нещо като безшумен режим.
Това е така наречения черен списък :D
Малко странно, но .......................
Има я опцията --> Филтриране на номера.
не е това което мислите че трябва да е.
Когато въведете номер в списъка, просто когато ви звъни въпросния номер няма да издава звук телефона, но иначе ще си звъни.
Нещо като безшумен режим.
Това е така наречения черен списък :D
Малко странно, но .......................
zdraveite az polzvam kitaiski model s dve karti (gs max) .v nego si ima black list za 5 nomera .kato ti zvaniat nepriatnite hora,na tiah im dava zaeto.s tova si re6avate problema.
-
Значи ще си реша проблема като си купя китайски телефон с две сим карти?
Само че аз питам конкретно за евтините Нокии,просто не искам да си купувам друг телефон.
Явно никой няма представа от проблема и решаването му. :S
Само че аз питам конкретно за евтините Нокии,просто не искам да си купувам друг телефон.
Явно никой няма представа от проблема и решаването му. :S
zdravei!az imam Nokia 2720flod i izkam da si instaliram tazi programa!moje li da mi kajesh ili da mi iq izpratish i kak raboti !poveche informacia
При моята евтина нокия (не знам кои модел) като дадеш даден номер да се филтрира срещу него се появява символ "стоп" като пътен знак Стоп (№36) и когато този номер звънне, екрана светва един път, номера е показан във входящи , а този който те търси чува един кратък сигнал и връзката прекъсва, и това е-пробвал съм го няколко пъти-работи безотказно.
Аз съм със SAMSUNG и имам списък за блокиране на 10 номера. Когато някой ми звънне се чува абонатът е зает. Телефонът ми не звъни, но виждам с X се е опитал да ме набере. Но това не ми пречи. Може да го има и в най - евтините телефони на samsung.