Nokia E51 - какво толкова му харесвате?
Re: Nokia E51 - какво толкова му харесвате?
пич, като не знаеш, не давай съвети....
1. ebay работи 99% САМО с paypal!!! Никакви moneybookers, никакви e-gold...
2. сметката не се зарежда, а просто плащането минава през paypal... те взимат парите от картата и ги пращат на търговеца. предимството е, че не си даваш номера на кредитната карта на търговеца
3. доставката е по пощата, не е с никакъв куриер!
4. това с връщането до китай или хонг-конг как го виждаш точно да стане? нали ще ти излезе повече пари, отколкото да си купиш нов панел... да не говорим, че до 1 седмица е почти абсурдно да пристигне. панелите ги продават предимно от хонг-конг и идват до БГ за около 20 дена средно.
1. ebay работи 99% САМО с paypal!!! Никакви moneybookers, никакви e-gold...
2. сметката не се зарежда, а просто плащането минава през paypal... те взимат парите от картата и ги пращат на търговеца. предимството е, че не си даваш номера на кредитната карта на търговеца
3. доставката е по пощата, не е с никакъв куриер!
4. това с връщането до китай или хонг-конг как го виждаш точно да стане? нали ще ти излезе повече пари, отколкото да си купиш нов панел... да не говорим, че до 1 седмица е почти абсурдно да пристигне. панелите ги продават предимно от хонг-конг и идват до БГ за около 20 дена средно.
50 лева???? Баси кожодера....
в ebay това струва 13$ с включена доставка до БГ
http://cgi.ebay.com/FASCIA-HOUSING-COVER-KEYPAD-SCREEN-FOR-NOKIA-E51-GOLD_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a15Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3ca1f0ed59QQitemZ260414958937QQptZPDAQ5fAccessoriesQQsalenotsupported
в ebay това струва 13$ с включена доставка до БГ
http://cgi.ebay.com/FASCIA-HOUSING-COVER-KEYPAD-SCREEN-FOR-NOKIA-E51-GOLD_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ65Q3a15Q7c66Q3a2Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3ca1f0ed59QQitemZ260414958937QQptZPDAQ5fAccessoriesQQsalenotsupported
Пич - като ти не знаеш всички алтернативи не се прави на знаещ самият ти.
Колегата е поръчвал от ebay телефон и си имаше moneyback - период в които може да върне стоката и да му върнат парите.
moneybookers и e-gold ги сложих като опция - никой не задължавам да ползва тях - използвай си paypal ако щеш. Просто mb и е-gold работят с дебитни карти. Има разлика между дебитна и кредитна карта ако не знаеш!
Доставката е по избор - може по пощата, може и с куриер, като куриера е пратен от пощата, т.е избираш си дали ти да се разкарваш до пощенския клон или да ти доставят пратката до вас.
Айде със здраве - всеки е ебати знаещия тук в този форум - аман от вишисти :-D
Колегата е поръчвал от ebay телефон и си имаше moneyback - период в които може да върне стоката и да му върнат парите.
moneybookers и e-gold ги сложих като опция - никой не задължавам да ползва тях - използвай си paypal ако щеш. Просто mb и е-gold работят с дебитни карти. Има разлика между дебитна и кредитна карта ако не знаеш!
Доставката е по избор - може по пощата, може и с куриер, като куриера е пратен от пощата, т.е избираш си дали ти да се разкарваш до пощенския клон или да ти доставят пратката до вас.
Айде със здраве - всеки е ебати знаещия тук в този форум - аман от вишисти :-D
Много добре знам всички алтернативи и затова казвам, че 99% от продавачите в еБей искат плащане с PayPal... Което ти НЕ си споменал изобщо и ако човек не е наясно, ще се мъчи да плаща през посочените от теб сайтове и понеже няма да може да си плати, ще му блокират еБей акаунта...
Менибек период почти винаги има, само че ти не четеш какво съм ти написал!!!! Панелът струва примерно 13$ с включена доставка... Айде иди питай в пощата колко ще ти струва изпращане на пратка до Китай или Хонг-Конг и обратно... Гаранция ще е над 13$ - което обезсмисля упражнението...
PayPal също работи с дебитни карти, за което явно ТИ не си наясно...
Менибек период почти винаги има, само че ти не четеш какво съм ти написал!!!! Панелът струва примерно 13$ с включена доставка... Айде иди питай в пощата колко ще ти струва изпращане на пратка до Китай или Хонг-Конг и обратно... Гаранция ще е над 13$ - което обезсмисля упражнението...
PayPal също работи с дебитни карти, за което явно ТИ не си наясно...
само да питам че не разбирам :) Free shiping сиреч плащам само дето пише примерно 100$ някъв тел и никви разходи за пътни до нас?получавам пратката по пощата и давам 100$ задължително в долари нали не става в лева?
пускам карта и ме открива че уж съм в габрово нямам GPS приемник чрез Wi-fi се включих.ама не съм изобщо в габрово в Пловдив съм си.
що така ми дава?
пускам карта и ме открива че уж съм в габрово нямам GPS приемник чрез Wi-fi се включих.ама не съм изобщо в габрово в Пловдив съм си.
що така ми дава?
Аз вече имам този телефон от Юни месец и специално си купих калъфче. Мога да ти кажа , че не е мръднал. Супер запазен е.
Абсолютно съм съгласен с bolitar, перфектен телефон, функционален в малка опаковка, жесток си е, и мен ме възбужда по цял ден :D
Аз също мисля, че е51 е супер. Като си го купувах май беше един от най-евтините с WIFI. Двоумях се между него и едно HP 514, ама като като го видях това HP и ми се отщя съвсем. Бях доволен от нокията, жалко че ми я откраднаха брутално /счупиха ми стъклото на колата/.(angry)
-
- Регистриран: 13 апр 2008, 16:09
Камерата ми е пълна с прах а още е гаранционен,дали си заслужава да се занесе да се почисти или ще го развалят повече иначе работи перфектно само този прах на камерата ме дразни много
За мен това е един от най грозните телефони (no)