NOKIA C6-първи впечатления
Re: NOKIA C6-първи впечатления
Колеги, искам да попитам дали някой знае защо след като си качих картата на България през Nokia ovi suite, пак не ми показва нищо. Трябва да се активира отнякъде или какво да се направи за да тръгне ????? Благодаря предварително.
Здравей/те! 8)
Чакам да ми изтече договора към Глобул, и със план към Мтел ще си взема тази Nokia C6-00.
Прочетох от А до Я темата и искам да попитам някои неща конкретно:
1. Какво му има на капачето (нещо за батерията спомена по-горе)?
2. Как е звука на плеъра, както и в последствие по доволен ли си от звука при разговор?
3. Все пак се оказа, че ако е на хубава марка не е проблем по голяма карта с памет, така ли?
4. Как са снимките, не влияеики се от опита си, като фотограф? Интересува ме също могат ли да се снимат листи, примерно А4 формат, и да се чете после на снимката?
5. С GPS как седят нещата? Може ли да върши сносна работа, ако се наложи?
6. и последно за сега, какво казвахте по-горе за губенето на безжичния интернет при отваряне на QWERTY клавиатурата? :D
Мерси предварително! ;)
Чакам да ми изтече договора към Глобул, и със план към Мтел ще си взема тази Nokia C6-00.
Прочетох от А до Я темата и искам да попитам някои неща конкретно:
1. Какво му има на капачето (нещо за батерията спомена по-горе)?
2. Как е звука на плеъра, както и в последствие по доволен ли си от звука при разговор?
3. Все пак се оказа, че ако е на хубава марка не е проблем по голяма карта с памет, така ли?
4. Как са снимките, не влияеики се от опита си, като фотограф? Интересува ме също могат ли да се снимат листи, примерно А4 формат, и да се чете после на снимката?
5. С GPS как седят нещата? Може ли да върши сносна работа, ако се наложи?
6. и последно за сега, какво казвахте по-горе за губенето на безжичния интернет при отваряне на QWERTY клавиатурата? :D
Мерси предварително! ;)
може ли някой да си даде скупе, защото не знам откъде да си изтегля ови мапс най-новата версия и да ми обесните някой работи за нокиа C6. Вчера си я взех и искам помощ моля :)
Много ще бъда благодарна, ако някой успее да ми помогне. Та проблема ми е следния...инсталирах си на нокия с6 едно приложение за анимирани смси...и сега като се опитам да го деинсталирам нестава...:S изписва ми че приложението е отворено...а то не е, моля ви кажете как да го изтрия това чудо!!!
Ами аз на всички въпроси съм отговорил.
Капачето на батерията просто малко хлопа,нищо сериозно.
Звукът на плейъра е много зле. Тих е.
Звукът при разговор е без забележка. Оказа се,че отсрещната срана е била с лош телефон и затова съм помислил така.
16 ГБ карта върви без проблем.
Точно защото съм фотограф,снимките няма как да ми харесат,но в сравнение с други телефони е много добро. Има добро макро(цветенца и глупости),така че става и за листи А4.
GPS-a е страхотен. Стартира ми за 3-4 минути без да ползвам интернет връзка(A-GPS),но ползвам Garmin. OVI-то е смотано.
Да,WIFI-то прекъсва понякога(почти винаги) като се отвори клавиатурата,но това не е проблем,защото после веднага се конектва лесно. Както казах явно WiFi модулът е от лявата страна на QWERTY клавиатурата и за момент се закрива с ръката и прекъсва.
Телефонът става за всичко друго,освен за слушане на музика.
Това е окончателното ми мнение след повече от два месеца използване
Капачето на батерията просто малко хлопа,нищо сериозно.
Звукът на плейъра е много зле. Тих е.
Звукът при разговор е без забележка. Оказа се,че отсрещната срана е била с лош телефон и затова съм помислил така.
16 ГБ карта върви без проблем.
Точно защото съм фотограф,снимките няма как да ми харесат,но в сравнение с други телефони е много добро. Има добро макро(цветенца и глупости),така че става и за листи А4.
GPS-a е страхотен. Стартира ми за 3-4 минути без да ползвам интернет връзка(A-GPS),но ползвам Garmin. OVI-то е смотано.
Да,WIFI-то прекъсва понякога(почти винаги) като се отвори клавиатурата,но това не е проблем,защото после веднага се конектва лесно. Както казах явно WiFi модулът е от лявата страна на QWERTY клавиатурата и за момент се закрива с ръката и прекъсва.
Телефонът става за всичко друго,освен за слушане на музика.
Това е окончателното ми мнение след повече от два месеца използване
Друго нещо, което силно ме притеснява - по магазини масово ми казват, че след 1 месец софтуера се сговнява и почва да се рестартира, от другаде четох, че се получавало като го наблъскаш с много неща... Та каква е истината? Ако е от многото приложения, някакси не ми се нрави понеже телефон с толкова екстри да се ограничи до едните разговори заради бъгав софтуер...
В тея магазини дето ти казват така просто не пазарувай. При сменени 80 телефона през живота ми,този е единствения,който не е забил нито веднъж за 2 месеца. 16 ГБ картата ми има само 700 МБ свободно място. Имам към 30-40 игри и 30-тина програми, 15-тина филма и музика. Хвърчи Нокията,а дори не съм ъпдейтвал и софтуера още. Така че според мен всичко си е до късмет на каква бройка ще попаднеш.
Но не се притеснявай софтуера да ти е най-малкия проблем. Дано не ти се разваля самия телефон.
Но не се притеснявай софтуера да ти е най-малкия проблем. Дано не ти се разваля самия телефон.
Мхм, а някаква гаранция, че ще попадна на читав телефон? Според мен ако лежа на това рамо, то магазина, от който си взимам телефона има значение, а ако това е Мтел, както е в моя случай, би трябвало да е добре работата! (beer)
Мерси много за цялото инфо по темата, приятел! :)
Мерси много за цялото инфо по темата, приятел! :)
Неофициално излезе нов ъпдейт -[B] C6-00 Firmware v20.0.038[/B]
Подобрения([i]неофициални[/i]):
+ Battery problem has been overcome significant NOKIA!
+ CPU speed is good !
+ Fast, highly sensitive sensors as followed each movement.
+ New interface called - same sym ^ 3 with no lanscap when call
+ Add two themes: Fuchsia Pink, Blue petrol pretty nice variety of sym ^ 3
+ New Web browser, Ovi new map!
- http://www.mediafire.com/?vp6w8zspcibez4b
Очаквайте скоро да бъде пуснат официално от Нокиа.
-------------------------------------------------------------------------
Вече работят по порт-а за 5800. :D
Подобрения([i]неофициални[/i]):
+ Battery problem has been overcome significant NOKIA!
+ CPU speed is good !
+ Fast, highly sensitive sensors as followed each movement.
+ New interface called - same sym ^ 3 with no lanscap when call
+ Add two themes: Fuchsia Pink, Blue petrol pretty nice variety of sym ^ 3
+ New Web browser, Ovi new map!
- http://www.mediafire.com/?vp6w8zspcibez4b
Очаквайте скоро да бъде пуснат официално от Нокиа.
-------------------------------------------------------------------------
Вече работят по порт-а за 5800. :D