Наследници на Нокиа 6210 и 6310
Наследници на Нокиа 6210 и 6310
Значи , имат ли достойни наследници легендарните 6210 и 6310 ?
Имам 6230i в перфектна форма,той ми е основния телефон . Втори и за по-малко употреба (главно 2-3 приятели в група) , около 30 минути на ден е жестокия 6210 от 2001 година . Поради хроничните му болежки по панела,водещ до прекъсваниа когато му кефне си остава втори , но адски бих се изкефил да открия достоен наследник . Не по модерни характеристики,разбира се, в тези технологични години и бърз напредък ,понятията са други , а по качество и издържливост , и да е такъв че след 3-4 години да ми е кеф да си го ползвам (както сега е 6230i ) .
Чакам предложения със съответните обосновки , и ...констуктивна дискусия !
По-здрави на клуба !
Имам 6230i в перфектна форма,той ми е основния телефон . Втори и за по-малко употреба (главно 2-3 приятели в група) , около 30 минути на ден е жестокия 6210 от 2001 година . Поради хроничните му болежки по панела,водещ до прекъсваниа когато му кефне си остава втори , но адски бих се изкефил да открия достоен наследник . Не по модерни характеристики,разбира се, в тези технологични години и бърз напредък ,понятията са други , а по качество и издържливост , и да е такъв че след 3-4 години да ми е кеф да си го ползвам (както сега е 6230i ) .
Чакам предложения със съответните обосновки , и ...констуктивна дискусия !
По-здрави на клуба !
Re: Наследници на Нокиа 6210 и 6310
Нещо като 124-ката на Мерцедес (която за щастие имам) . Въпреки годините и променените стандарти и критерии си остава (yes) .
Последно за тази вечер - може да не е от най-последните модели , даже е за предпочитане , тъй като забелязвам тенденция за бързо вадене на нови и нови модели без необходимото изпипване,като надпревара ...апък след 1 година :(
Лека нощ;)
Лека нощ;)
Nokia 6233-перфектен телефон!Имам го повече от 4 години,работи безотказно,батерията му е много издръжлива,макар че е на 4 години,а звука от стереоговорителите му е направо невероятен!
Уважавам носталгията ти,но както аз не бих могъл да намеря достоен наследник на моя двокасетъчен SHARP 555,модел 1982 г,така и на теб ще ти е трудно да намериш алтернатива на посочените от теб модели.Просто времената са други.:)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
За мене лично 6230 си е наследника на тези бестсейлъри,ама 6230 без "и" накрая.Този телефон се справя толкова бързо със всяка команда,че чак е стряскащо,няма забавяне няма нищо...това е най-бързо работещият цветен телефон(с цветен дисплей) от както се произвежда до днес.Това за мен е удобен бизнес телефон!
(woo)
фен съм на друга марка, но ако ще е Nokia и бъде нещо като наследник на горепосочените нека да е E51 въпреки че е S60
фен съм на друга марка, но ако ще е Nokia и бъде нещо като наследник на горепосочените нека да е E51 въпреки че е S60
E51 е според мен и не само.
За Е51 подозирах , а какво ще кажете за Е52 . Просто Е51 в отлично състояние не съм видял,я сменен говорител,я батерията менте... Та един нож Е52 последна версия не е ли добра алтернатива ?
като си спомня как почти всеки купен E52 се връщаше в първите 3 месеца за различни проблеми, мисля че има някакви производствени дефекти така че по-добре стой далеч от този модел