NOKIA C6-първи впечатления
-
- Регистриран: 05 окт 2008, 13:18
Re: NOKIA C6-първи впечатления
като работят по порта за 5800 за 5530 също ли ще направят :?
Абе нека пускат, лошо няма... Ама да вземат да добавят българския език за писане с хардуерната клавиатура към нашия продуктов ключ!!! Че е адски дразнеща тази липса за мен! (angry)(angry)(angry)
Nqkoi probval li e noviq firmware v20.0.038.Ako ima takiva hora neka si izkajat mnenieto dali ima vidimi podobreniq v na4ina po koito se durji telefona.Ms predvaritelno
Искам и друго да питам.Може ли някой да ми каже как се инсталира този нов firmware.След като се изтегли .exe файла след това какво се прави.
Човече, не се занимавай с глупости, докато не излезе официално за нашия продуктов код! В друг форум едно момче даже твърдеше, че имало в него и БГ език - е как да има, като е за Югоизточна Азия и Австралия (излезлия фирмуер е за SEAP)!!! :) Така че като излезе, тогава ще ти обясняваме! :)
Поздрави!
Поздрави!
Мерси за отговора,но аз питам за да знам попринцип, не съм казал че ще тръгна веднага да си го слагам.Но нищо и сам ще разбера как,пък и май преди това ще трябва да посетя магазина на глобул от където го взех,че нещо ми прави мирезии телефончето,но това е тъпото,че не е постоянно-днеска е добре,утре зле,не знам странно.Но тея дни ще го занеса сигурно,че с това дето се рестартира сам понякога не ми харесва.
Носи го, че моят С6-00 е от първата партида и нямам никакъв проблем. С втората, обаче, много оплаквания и дефекти!...
А за флаш-а (хак-а) на С6-00, напиши в търсачка хак на C6-00 и ще намериш, сигурен съм. ;) Ако не намериш, пиши ЛС да ти кажа къде да погледнеш.
А за флаш-а (хак-а) на С6-00, напиши в търсачка хак на C6-00 и ще намериш, сигурен съм. ;) Ако не намериш, пиши ЛС да ти кажа къде да погледнеш.
Мерси за отговора.Да тея дни сигурно ще го нося,а за firware-a ще видя първо дали ще го оправят телефончето и като излезне официално в сайта на нокиа сигурно тогава ще го пробвам.Ае(beer)
Здрасти на всички!
Искам да питам дали при свички, които са си го закупили им се появява проблема с мудното зареждане на доста моменти, както и крашване при пускане на скайп.
Искам да питам дали при свички, които са си го закупили им се появява проблема с мудното зареждане на доста моменти, както и крашване при пускане на скайп.