NOKIA C6-първи впечатления
-
- Регистриран: 19 ное 2010, 11:42
Re: NOKIA C6-първи впечатления
Понеже виждам,че разбираш малко повече от GSM-ми,искам да попитам,защо след като се свържа чрез 1 приятелка с WIFI(с рутер е) пиша парола,влизам в интернет и след 5-6 секунди се губи връзката и трябва пак,да повторя процедурата . . . От каде може да идва проблема.За пръв път имам такъв телефон и е на 3 дни.Моля да ми помогнеш за което ще съм ти много благодарен. :)
По-горе пича разправя, че се губи уай-фая като се отвори клавиатурата и се рекънектва и всичко е ОК.
Случайно да е такава ситуацията? :)
Случайно да е такава ситуацията? :)
То това може да зависи от много работи. Може рутерът му да не е достатъчно добър. Може телефонът да иска рестарт или рутера. По мои наблюдения наистина като се кънектна с WiFi телефонът ми е затворен. Като отворя клавиатурата и го хвана в хоризонтално положение често пъти връзката прекъсва,но като цъкна някъде по страницата където има линк,ми дава,че се кънектва и всичко се оправя.
Имам един въпрос относно wifi-то. От известно време насам имам странен проблем с безжичния нет на телефона, когато се опитам да вляза в интернет ми изписва,че операцията не е успешна а съм в обхват на wifi мрежа а преди това постоянно си ползвах този нет,като седна на някое кафе с wifi пак не успявам да се свържа и затова си мисля, че е нещо от телефона ми, да не би нещо от настройките да е...а аз не съм барала нищо по тях, някой има ли идея какъв може да е проблема?
Здравейте,не съм много на ти с технологиите,затова според някои от вас може и да задам глупав въпрос,но на мен не ми е ясно.Наскоро си купих този телефон.В комплекта има карта памет 2гб,направи ми впечатление,че почти 1гб е зает от някакви файлове тип cdt.Някой може ли да ми обясни какви са тези файлове,тъй като не се отварят,ако ги изтрия ще има ли някакъв проблем?Благодаря предварително
Форматирай мемори картата!Няма никакъв проблем :)
Не я форматирай. На нея е качена навигацията и някакви карти мисля. Освен това и някои от програмите са ти там. Аз като си купих телефона,просто копирах всичко от 2 ГБ карта на една 16 ГБ,защот 2 ГБ не стига за нищо. Слагаш в четец 2ГБ карта,копираш съдържанието и в една папка на компютъра си,след това слагаш в четеца новата 8 или 16 ГБ карта и копираш всичко от папката в нея.
И аз искам да попитам още нещо!От 2 дни насам,телефона от време на време почва постоянно да показва няма връзка с WLAN,без изобщо да съм се опитвам да търся мрежа,прави го през половин минута,много е дразнещо.Трябва да изключа телефона та да спре!Това на какво се дължи,дали е някакъв дефект или аз не правя нещо както трябва!?
Абе имаше някаква настройка,да търси автоматично мрежи през определено време. Трябва да я изключиш.
Значи ако си с БГ меню:
Настройки-Свързване-WLAN-опции-настройки-показване налични WLAN трябва да е "никога"
Значи ако си с БГ меню:
Настройки-Свързване-WLAN-опции-настройки-показване налични WLAN трябва да е "никога"
iskam da popitam..instalirah si nqkoi temi v kartata s pamet, no ne mi haresvat, moga li da gi iztriq i kak? v kartata s pamet ne gi namiram? pomognete mi plss