NOKIA C6-първи впечатления
Re: NOKIA C6-първи впечатления
Това и аз го намерих. То е валидно и действа за копиране на текст,от СМС ,бележка,Word файл. Все неща,който са в режим на корекция или писане.
Но не става за копиране на текст от страница в интернет. Примерно сега това,което го пиша,ога да го копирам с този метод,докато го пиша. Но постна ли го,вече не мога.
Но не става за копиране на текст от страница в интернет. Примерно сега това,което го пиша,ога да го копирам с този метод,докато го пиша. Но постна ли го,вече не мога.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Има някакъв мини ъпдейт 20.0.042 само 480кб.Не забелязвам промени.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 13 дек 2010, 21:08
Аз имам телефона от няколко дена насам... прави ми обаче лошо впечатление едно нещо. От където и да си изтегля скайп, той непрекъснато крашва... много е дразнещо. Някой, ако е имал този проблем нека пише и ако случайно се е справил няка каже как. Благодаря предварително! ;)
Колеги, днес се сдобих с телефона и бих казал, че е доста добър, но има нещо, което ме побърква. Имам чувството, че приложението на Фейсбук стой постоянно пуснато и обновява информацията, което предполагам доста харчи батерията. Та въпросът ми е има ли как да го спра или поне да настроя да ме пита преди да се включи с коя мрежа да е, че ако използва Vivacom направо ще ми излезе през носа. Не ме пита и в браузъра като отворя. Имах Nokia N95 8gb и при всяко включване ме питаше с коя мрежа да е. Искам ако може и на този така? Помощ?
P.S - успях да спра vivacom нета (8:30 часа е бил включен...). Проблемът обаче е, че сега пък не ми позволява да спра връзката с WLAN-а, който е вкъщи. Постоянно му давам "прекъсване на връзката", то я спира и в следващата секунда пак се връзва. Мисля, че всичко това е заради тъпия Фейсбук. Та как да го спра?
P.S - успях да спра vivacom нета (8:30 часа е бил включен...). Проблемът обаче е, че сега пък не ми позволява да спра връзката с WLAN-а, който е вкъщи. Постоянно му давам "прекъсване на връзката", то я спира и в следващата секунда пак се връзва. Мисля, че всичко това е заради тъпия Фейсбук. Та как да го спра?
Абе може,ама как да ти го обясня тук сега?
Пробвай първо с:
Интернет-Опции-Настройки-Общи-Точка за достъп и му даваш Питане при необходимост
Пробвай първо с:
Интернет-Опции-Настройки-Общи-Точка за достъп и му даваш Питане при необходимост
-
- Регистриран: 13 дек 2010, 21:08
Или просто даваш червеното бутонче exit докато си в самото приложение, тогава ти го затваря и негенерира трафик.
И между другото аз се оправих с моя проблем, просто е трябвало да изчистя кеш-а на браузара си и скайпа за момента няма проблем (whistle)
И между другото аз се оправих с моя проблем, просто е трябвало да изчистя кеш-а на браузара си и скайпа за момента няма проблем (whistle)
давам Exit и после виждам как продължава информацията да си се сменя. Настроено е да пита, но все пак не го прави и щом пусна браузера ме пуска с която точка то си реши. Отделно, че горе до батерията показва, че има връзка и няма как да я спра, колкото и да опитвам...
Направих го но все пак не ме пита при стартиране на браузера. Може би защото е включено към домашната мрежа и няма как да го спра. Колкото и да опитвам при всяко спиране след няколко секунди се връзва отново с мрежата. А информацията във Фейсбук, дори и да дам Exit, продължава да се обновява...
P.S - рестартът винаги е полезно нещо :D Благодаря ви за идеите :) Оправих проблема (whistle)
Cheers (beer)
P.S - рестартът винаги е полезно нещо :D Благодаря ви за идеите :) Оправих проблема (whistle)
Cheers (beer)
Я погледни като си на десктоп лявото меню има опция онлайн и оффлайн за приложенията на екрана, от там му даваш да се опресняват или не!
Това го има на C7 .... но сега видях че тела е с друг симбиан!
Това го има на C7 .... но сега видях че тела е с друг симбиан!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Няма значение същото е.Друг вариант е да разкара всички приложения които искат връзка с интернет от началния екран.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0