Кое е по-добро Нокия Н8 или Нокия Н900
-
- Регистриран: 28 дек 2010, 18:48
Кое е по-добро Нокия Н8 или Нокия Н900
ЗДравейте,двуомя се при избора си на телефон между тези два модела? Кой ще ми препоръчате? Знам,че Н8 е с много по-добър дисплей и камера от н900 но и двата модела са сравнително нови и нямам особенни впечатления относно надежността?
Re: Кое е по-добро Нокия Н8 или Нокия Н900
Охо, N900 с 5 ръце. Стига да си по-навътре снещата, иначе не е за теб. Но в такъв случай ще те насоча към някой Андроид.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
N900 !!! Symbian е пълна боза,а Н900 една от Нокиите която не е със симбиен
А бе ти си пий кока-колата пък се надявай да живееш добре и дълго...8)
Извинявай, това какво общо има?
http://www.omda.bg/bulg/cook/boza.htm
Ето ти малка напътствие как да си приготвите боза в домашни условия :)
Може и да не изглежда на вид и вкус като кока-колата,но поне е здравословна и направена от натурални съставки.Това си правя труда да го обяснявам в отговор на тъпото,вече клиширано твърдение,че Симбиан-а е боза.
Вий си пийте така атрактивната американска напитка,която в случая по аналогия може да представлява айфон-а,но останалите едва ли трябва да се подценяват и чувстват зле от обстоятелството,че са избрали нещо по-така ;)
Ето ти малка напътствие как да си приготвите боза в домашни условия :)
Може и да не изглежда на вид и вкус като кока-колата,но поне е здравословна и направена от натурални съставки.Това си правя труда да го обяснявам в отговор на тъпото,вече клиширано твърдение,че Симбиан-а е боза.
Вий си пийте така атрактивната американска напитка,която в случая по аналогия може да представлява айфон-а,но останалите едва ли трябва да се подценяват и чувстват зле от обстоятелството,че са избрали нещо по-така ;)
Аз ти говоря за Андроид, ти ми говориш за айФоун? После ми разправяй, че аз съм се заяждал и съм прекалявал с думите си. Ще казваш ли нещосмислено или си дошъл за спора, понеже си имал ужасен ден?
-
- Регистриран: 28 дек 2010, 18:48
Благодаря Ви за мненията аз съм с Н95 8гб в момента и ми е ясно за Симбиана камерата е като на н900 5 мегапиксела и предполагам,че ще прави същите снимки който са доволно като качество.Значи ще се спра на н900 и това си е.Ако има някой подобен за продаване на цена до 450лв.с оставаща гаранция да дава оферти?Може и бартер за Н95 8гб.в гаранция с доплащане от моя страна.
Поста ми не беше насочен към тебе,обаче както в почти всички случаи избра да се намесиш :D
А реагирам така изключително в случаите,когато се натъкна на някоя глупост (whistle)
Тогава реагирам агресивно-просто не мога да поняасям демонстрираната простотия волно или неволно.А иначе деня ми мина спокойно и приятно.Време е за (beer):)
А иначе ако бях пред този избор щях да взема [B]Nokia N900[/B],който е по-балансиран и има целия комплект актуална функционалност + възможността за експериментиране (yes)
А реагирам така изключително в случаите,когато се натъкна на някоя глупост (whistle)
Тогава реагирам агресивно-просто не мога да поняасям демонстрираната простотия волно или неволно.А иначе деня ми мина спокойно и приятно.Време е за (beer):)
А иначе ако бях пред този избор щях да взема [B]Nokia N900[/B],който е по-балансиран и има целия комплект актуална функционалност + възможността за експериментиране (yes)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
N900! Няма как да предпочета N8 пред N900.