Ами нямаше как да не взема участие в тази тема.
Като един от първите притежатели на С6-Купих първата официално пусната в продажба такава нокия от Виваком.
Значи,добре ще е да преименуваш темата в "Моите лични разочарования от куца бройка Nokia C6" . Ако беше чел още малко повече във форумите,щеше да разбереш ,че има една партида С6-ци,които се оказаха бъгави и наистина са куци. Но нека ти кажа за моята бройка,която вече нямам,но ползвах 5 месеца. Нито веднъж,подчертавам нито веднъж този телефон не заби или не се рестартира,а имах над 40 програми и около 40 игри инсталирани на 16 ГБ карта!!!
Скайпа беше едно от нещата,които вървяха най-добре с него! Слайда след 5 месеца употреба беше в състояние като току-що купен. Батерията не е слаба. 2 дни за батерия в телефон с такъв екран,който буквално не оставях е огромно време.
Nokia C6-00 - основни недостатъци
Re: Nokia C6-00 - основни недостатъци
Да, чел съм ти темата за C6. Трябва да видя дали моята е от партидата куци :|
Re: Nokia C6-00 - основни недостатъци
[Quote]Иначе S65 ще е актуален и 3011 вярвай ми[/Quote]
Съвсем не твърдя обратното, даже напротив, чудно ми стана как един high end телефон бива заменен с подобно устройство и то дефектно :D
Моля да ме извините, тази вечер винце се жули (beer)
Съвсем не твърдя обратното, даже напротив, чудно ми стана как един high end телефон бива заменен с подобно устройство и то дефектно :D
Моля да ме извините, тази вечер винце се жули (beer)