Игри и програми за Nokia N8 /Symbian Belle/

NICKYTO
Регистриран: 30 авг 2013, 22:50

Игри и програми за Nokia N8 /Symbian Belle/

Мнение от NICKYTO » 28 апр 2014, 19:01

Линка отдолу ще ви заведе в малкият ми сайт, в които съм качил файлове и линкове към личната ми колекция от игри и програми.При влизането в сайтчето ще ви бъде поискана парола, въведете nokian8 !!! Всички са тествани на Nokia N8, Инсталират се и на нехакнати телефони, чисти са от вируси - / тест с Avasta и F-Secure mobile / . Периодично ще бъдат изтривани и добавяни файлове. Искаха ми свет пари за хакване и навигация, и затова реших да публикувам безплатно дори тези неща за които някои искат майка си баща си. Освен игри,теми,и програми, ще намерите и работеща версия на навигацията Sygic AURA, с напътствия за инсталиране. Свалях от сайтове,но или не тръгва,или глас няма... Та сложих глас от обикновенният Sygic от 2010, и проработи. картите са на съседните държави и Италия. Ако някой има нужда от карта на европейска държава която я няма в пакета - да ми пише , ще му изпратя. Също съм качил необходимите файлове и напътствия как да хакнете телефона с Norton. Ако четете внимателно, ще видите че не е сложно. Темите освен на Symbian Belle стават и на S60v5. Надявам се да съм ви бил полезен. Ако свалените от вас неща ви харесват - сложете някой " палец " на рейтинговата система в сайтчето. За моя информация ще сте го посетили и сте доволни. Коментирайте тук. При проблем с някоя игра или програма-пишете тук, или във формата на сайтчето ... ГАРАНТИРАМ ЧЕ РАБОТЯТ НА NOKIA N8 !!! (beer)

www.nokian8.dir.bg

tedick
Регистриран: 14 ное 2007, 10:04

Re: Игри и програми за Nokia N8 /Simbian Belle/

Мнение от tedick » 28 апр 2014, 22:16

Браточка ти ни върна с 5 години назад бре, не си ли чувал за технологичен прогрес и всичко свързано с Нокиа и Симбиан е далеч в историята.

NICKYTO

Мнение от NICKYTO » 28 апр 2014, 22:30

Дааа, наясно съм с прогреса, но все още много хора си пазят Нокиите , поне докато вече и смс няма да може да се напише с тях. Та спестявам време за търсене, че вече много от програмите и да ги свалиш - не палят , та поне отбрах работещи /докато не ги отрежат от самото приложение/ ... Страничката ми е в услуга на носталгията, и на феновете на Симбиан !

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 29 апр 2014, 12:21

[B]NICKYTO[/B] адмирации за усилията и времето, което си отделил. Такива инициативи трябва да се поощряват - жалко, че във форума няма оценъчна система от мен имаш +. (yes)

Пусни един линк в темата на телефона, че твоята след време ще потъне.

NICKYTO

Мнение от NICKYTO » 29 апр 2014, 15:13

(yes)

DeaconFrost
Регистриран: 30 юни 2005, 08:31

Мнение от DeaconFrost » 29 апр 2014, 15:16

Браточка, дори още 5 години да минат някои даже няма да са се доближили до качеството на камерата на N8-цата

NICKYTO

Мнение от NICKYTO » 29 апр 2014, 15:56

Нито до класата !!!

prones
Регистриран: 24 апр 2009, 09:57

Re: Игри и програми за Nokia N8 /Symbian Belle/

Мнение от prones » 29 апр 2014, 20:35

(yes)

mobilmob
Регистриран: 09 окт 2010, 09:35

Мнение от mobilmob » 29 апр 2014, 22:16

Времето ще минава....а ние само ще си спомняме за тези култови модели на NOKIA...Евалата за труда!!!!!

NICKYTO

Мнение от NICKYTO » 30 апр 2014, 15:43

Аз мисля не само да си спомням, ами и да ползвам N8 - цата :) Не че съм някакъв върл фен на Симбиан, а защото поне не виждам нещо заради което да го сменям. От един телефон се иска хубав външен вид отговарящ на стила ни, удобен за ръката размер /не тип \"козирка\"/, достъп до интернет и социални мрежи, висококачествена камера, работа с офис приложения, бърз достъп до ефектно меню, и графичен ускорител за по-тежките игри. А N8 и 808 ни дават всичко това. Направих сайтчето за да ви спестя обикаляне по сайтове, сваляне и триене на рискови и неработещи файлове. И съдейки по броя на посетилите темата за два-три дни, явно доста хора са заложили именно на Belle. Споменавам го защото на лични получих съобщение че никой вече не ползва Нокиа със Симбиан, и че съм качил такива приложния и игри било труд на вятъра. Та нека този човек погледне статистиката на посещенията в темата, и тогава да си вади мнение ;)

Отговори