Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Re: Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Ето тук е тествано:
https://www.notebookcheck.net/Huawei-P10-Lite-Smartphone-Review.213050.0.html
https://www.notebookcheck.net/Huawei-P10-Lite-Smartphone-Review.213050.0.html
Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
В ревюто на ноутбукчек дават на П10лайт че няма ШИМ т.е. 0херца, а J7 e 250херца и пише дразне чувствителни очи...
Днес взех П10 лайт, платиниум голд с подарък селфи стик.
1-2 часа разцъквах и изобщо не ми се зачервиха очите, за разлика досегашния Самсунг Galaxy S5 където на 20та минута ми ставаха червени и спирах да чета новините!
Само където не мога да спра крачките, на Самсунга беше лесно влизаш в хелта и цъкаш спри, ама на Уауеа няма опция спри никъде...ама НИКЪДЕ...ХЕЛППП
Днес взех П10 лайт, платиниум голд с подарък селфи стик.
1-2 часа разцъквах и изобщо не ми се зачервиха очите, за разлика досегашния Самсунг Galaxy S5 където на 20та минута ми ставаха червени и спирах да чета новините!
Само където не мога да спра крачките, на Самсунга беше лесно влизаш в хелта и цъкаш спри, ама на Уауеа няма опция спри никъде...ама НИКЪДЕ...ХЕЛППП
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
При китаеца нямаш вариант да спреш крачкомера;)
Re: Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Хайде без глупости, а? Крачкомера на китаеца се изключва с няколко цъкания- това, че вас ви мързи да си прочетете упътването или да питате Гугъл е ваш проблем. Китаеца може:
Да брои крачки и да ги показва на дисплея постоянно.
Да брои крачки без да ги показва на дисплея- ще трябва да влезете в приложението да ги видите.
Може и хич да не брои нищо- няма и да показва нищо.
Може и изцяло да изключите приложението и да не го виждате в списъка с програми.
Как се правят нещата ще разберете сами ако спре да ви мързи и се замислите за 10 секунди. А най-добре си купете по един айфон- той е идеален за мързеливите и глупави юзъри.
Да брои крачки и да ги показва на дисплея постоянно.
Да брои крачки без да ги показва на дисплея- ще трябва да влезете в приложението да ги видите.
Може и хич да не брои нищо- няма и да показва нищо.
Може и изцяло да изключите приложението и да не го виждате в списъка с програми.
Как се правят нещата ще разберете сами ако спре да ви мързи и се замислите за 10 секунди. А най-добре си купете по един айфон- той е идеален за мързеливите и глупави юзъри.
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Айде щом си толкова умен ми покажи без да деинсталираш приложението,как на заключен екран но светнат се де активира крачкомера да не показва крачките.
Re: Re: Re: Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Нямам в момента Honor 8 под ръка да проверя с точност, но по спомен настройката която ти трябва беше при "заключване на екрана и парола" или както и да е менюто- защо е там, а не на по-логично място питай китаеца.
Както казах- като не те мързи и опиташ да мислиш ще се справиш, но явно е твърде сложно за теб :|
PS: Понеже мен не ме мързи ми отне 30 секунди да ти намеря и картинка- сега сам си удари 3 шамара за да знаеш друг път да не ръсиш глупости.
http://www.devicespecifications.com/images/editor_review/188236/software_settings_15.jpg
Както казах- като не те мързи и опиташ да мислиш ще се справиш, но явно е твърде сложно за теб :|
PS: Понеже мен не ме мързи ми отне 30 секунди да ти намеря и картинка- сега сам си удари 3 шамара за да знаеш друг път да не ръсиш глупости.
http://www.devicespecifications.com/images/editor_review/188236/software_settings_15.jpg
Re: Re: Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Благодаря за линка! Стойностни ревюта на техника.
qhbz благодаря - НО ги махнах само от заключения екран, НО НЕ мога да ги спра да се броят - апът са казва ЗДРАВЕ - има само управление на карти, но никъде няма СТОП или СТАРТ на броене на крачки.
В гугъл търсих но нищо,
В гугъл търсих но нищо,
Re: Re: Nokia 6 vs Samsung J7 2017 vs Huawei P10 Lite
Нямам китаец под ръка обаче си мисля, че като изключиш картата "тренировка" спираше да брои- сигурен съм, че има начин ама не помня наизуст неща които съм правил 3-5 пъти преди месеци и не мога да проверя в момента ;)
Лудница е този Уауей.
Пускам ЗДРАВЕ има 2 менюта Начало и АЗ
1.В Начало има Управление на карти - влизам изключвам и двете Тренировка и Tегло. Друго тук няма.
2.В АЗ има Настройки - влизам има Единица в метри, Съобщения на панела изключени са и двете, Авто ГПС проследяване изключено. Друго тук няма
И в ЦЕЛ и ПРОФИЛ също нищо...
Гледах в ЮТУБ от МЕНИДЖЪР УСТРОЙСТВО мога само да заключа ЗДРАВЕ с парола, друго не
WОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ губя ИНТЕРНЕТ а съм с нова карта на МТЕЛ, уж е свързано 4ж на макс чертички, а в гугъл хром пише няма интернет. ИЗКЛЮЧИХ WIFI ПЛЮС който изключва ТУ мобилните данни ТУ уайфито когато си реши, но пак губя понякога и не мога да влезна в сайт
Пускам ЗДРАВЕ има 2 менюта Начало и АЗ
1.В Начало има Управление на карти - влизам изключвам и двете Тренировка и Tегло. Друго тук няма.
2.В АЗ има Настройки - влизам има Единица в метри, Съобщения на панела изключени са и двете, Авто ГПС проследяване изключено. Друго тук няма
И в ЦЕЛ и ПРОФИЛ също нищо...
Гледах в ЮТУБ от МЕНИДЖЪР УСТРОЙСТВО мога само да заключа ЗДРАВЕ с парола, друго не
WОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ губя ИНТЕРНЕТ а съм с нова карта на МТЕЛ, уж е свързано 4ж на макс чертички, а в гугъл хром пише няма интернет. ИЗКЛЮЧИХ WIFI ПЛЮС който изключва ТУ мобилните данни ТУ уайфито когато си реши, но пак губя понякога и не мога да влезна в сайт