Какво става с Нокиа
-
- Регистриран: 07 юли 2011, 13:15
Re: Re: Какво става с Нокиа
Имам все още N8, и го ползвам за музика. Наистина уникален модел! Иска ми се да направят нов модел със Symbian и някой нов хардуер или поне Android модел с музикалните възможности на N8 или 808.
Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
Аз пък съм с 930 и нямам намерение да се разделям с него.....Уникален телефон....
Re: Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
Аз пък постоянно се сещам за 5800 и все за хубаво.
-
- Регистриран: 12 ное 2017, 20:51
Re: Re: Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
Нокия се развиват добре,кума си купи Нокия 6 и е изключително доволен от камерата и бързината и батерията,а досега ползваше от 7-8 години само Сони флагмани.
Re: Какво става с Нокиа
Пожелавам им успех, без значение кой държи марката към днешна дата, откакто си взех хамелеона през 98-ма я карам само на Нокии, последната класическа ми беше Е52, след което минах на Лумиа и така до днес. Ако мачът на WP приключи до края на годината си взимам последния модел и минавам към зеленото роботче :X колкото и да не ми се иска :S
-
Re: Re: Какво става с Нокиа
Ще ти се наложи приятелю, неизбежно е, Андроид е хегемона,то каквото е тръгнало след 5-6 години и Ябълките ще минат на Андроид.
Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
Умрях от смях ! След 5-6 години викаш ! :D
Re: Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
След 5-6 години няма да я има любимата ти компания, сама ще се унищожи с всички простотии които е направила и които тепърва излизат на повърхността, трябва си малко време, ние сме търпеливи... :P
-
Re: Re: Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
И аз съм на това мнение,тази компания е дело на ЦРУ и много скоро всичките и шпионски игри ще излязат на светло.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какво става с Нокиа
В продължение на десетилетия, Нокия трупаше интелектуален, производствен, финансов и човешки потенциал в ИТ сферата. 2010 беше точният момент , когато тези продължителни натрупвания , резултат от целенасочените усилия на близо 200 000 европейски ИТ професионалисти , бяха на прага да се капитализират. Тогава пазара на смартфони и свързани услуги нарастна 400% за 3 години. Рекордната печалба в корпоративната история на компанията през 2010 г. беше реализирана при едва 110 млн. продадени смартфона и световен пазар под 300 милиона. Днес продажбите надминават милиард и петстотин милиона смартфона за година. На прага на този скок , през лятото на 2010г. Микромек придоби контрол, с незнайно какви за регулаторите в ЕС методи, върху капитала на Нокиа и подмени изцяло бордовете на компанията, като ги напълни със свои служители. Цеото Е-флоп ,това мазно леке, настояваше финландците да се обръщат към него с "г-н генерал", разпространи мемо до персонала, в което в което нарече Нокиа горяща платформа, софтуера S40, S60 и Meego - безперспективен, а смартфоните - некачествени , с предстояща замяна от Джам7 - китайска сглобка. Е-флоп хлопна кепенците на заводите в Европа, спря Ови услугите и предаде на вторични сървъри за милиард евро, купени с кредит от ЕС, продаде операционните системи на патентните тролове, изволни софтуерните инженери в Еспо на партиди от по 3 хиляди на веднъж. Въобще превърна Европа в технологично гето, защото базта на безпорния световен лидер - Нокия беше концентрирана основно тук. Тази тотална разпродажба на активи остави повече от 100000 дългогодишни служители на компанията и опитни специалисти при технологичните джаджи без работа.
Сегашните смартфони се поръчват от 5 офисни плъхове за разработка и производство от Фокскон и каквато манджа сготвят китайците такава ще ручате.
Сегашните смартфони се поръчват от 5 офисни плъхове за разработка и производство от Фокскон и каквато манджа сготвят китайците такава ще ручате.