NOKIA 6680... s dve kameri ili s tri???
NOKIA 6680... s dve kameri ili s tri???
tova e spor mejdu men i edin priatel, vie kajete...
Re: NOKIA 6680... s dve kameri ili s tri???
Mnogo qsno, che e s 2 kameri.Az pone ne sam vijdal GSM s 3 kameri.Moje i da ima, no ne sam siguren.Obache za kakvo bi bila tazi treta kamera.Shteshe da e izlishna.Prosto nqma smisal - 2 sa napalno dostatachni :)
1.3 mpx sas svetkavica dobre zvu4i, o6te edna za 3G + o6te edna za da se snima6 sam..?
Тази за видеоразговорите става и за автопортрети.
No comment......
Не е с 3 камери а с 5, има самообръсначка, депилатор и клечка за уши, ако не чуваш добре от ушната кал!!!!
Ей, по-спокойно! За спазваме добрия тон. Може би човекът мисли светлинния сензор до фронталната камера за трета камера. Две са!
Човек, не ти ли идва на акъла, че тази за видеоразговор и да се "снимаш сам" са едно и също нещо? А колкото до камера за 3G - няма таква :)
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
http://www.dcviews.com/press/images/Nokia-6680.jpg
така изглежда, че е с четири, но не е. Горната лява "камера" е LED индикатора, а дясната е светкавицата. Значи останаха две камери, едната/над дисплея/ е за видео разговори/3G/ с която може да си правиш портрети и е VGA, а задната е 1,3 МрХ за видео/QCIF/ и също можеш да се снимаш.
така изглежда, че е с четири, но не е. Горната лява "камера" е LED индикатора, а дясната е светкавицата. Значи останаха две камери, едната/над дисплея/ е за видео разговори/3G/ с която може да си правиш портрети и е VGA, а задната е 1,3 МрХ за видео/QCIF/ и също можеш да се снимаш.