Здравейте на всички...!
Имам един въпрос към вас:
Знае ли някой моделът, който ще се появи на пазара-или вече се е появил може би-който ще наследи легендарния 6233 със страхотните углушаващи стерео-говорители!!!
Т.е. някой притежаващ следните характеристики:
1. Тип candybar (т.е. слушалка)
2. Две мощни стерео-говорители
3. Дисплей- по възможност по-голям от 2 инча,може би 2,4 (понеже това бе най-големия недостатък на 6233-малкия дисплей!)
4.Снимане на видео във VGA резолюция при 30fps (а не 15fps,както бе при 6233)
5.Камера с може би над 2MP и със светкавица
6.Поддръжка на по-голяма паметова карта (например 4GB microSDHC)
И разбира се НАЙ-ВАЖНОТО:да бъде в същата ценова категория като успешния,но вече ветеран 6233 !!! (затова не споменавам флагманите на Nokia- N82,N95,N96.Те са в друга категория..)
Знае ли някой дали има нещо ново на хоризонта??
НАСЛЕДНИКЪТ НА Nokia 6233 !!
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Re: НАСЛЕДНИКЪТ НА Nokia 6233 !!
Ползвах 6233 осем месеца- велик телефон! Сега му се наслаждава сестра ми. Този модел спечели сърцата на много хора по света и ще си остане легенда. Аз също като теб си задавах въпроса - кой ще бъде неговия наследник? Истината е че 6233 ще си остане уникален сам по-себеси във времето когато излезе сред останалите конкуренти и с либералната си цена. Времената се променят, налагат се нови тенденции- навигации, 5мр камери и прочее. Всеки от нас феновете на 6233 ще препознае неговия наследник рано или късно. За себе си съм решил че това е 6220 класик- не защото точно той е наследника а просто вкусът ми и изискванията, които ме насочиха да купя 6233 сега ме насочват към 6220к. Съветът ми към теб е-гледай напред и се довери на инстинкта си. Както се казва- "Краля е мъртъв-Да живее краля!"
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: НАСЛЕДНИКЪТ НА Nokia 6233 !!
6233 доста време ми беше фикс идея и тъкмо когато се канех да го взема реших, че е по-добре да изчакам да падне цената на 6290. Все още се чудя, защото пък очаквам да излезе нещо което да ги наследи, да не ме е яд после :) За тези двата почти не съм срещал оплаквания, само добри неща. Просто трябва по-внимателен поглед за да откриеш най-добре балансирания и практичен модел.
Та виждам че хората оценяват най-добрите модели :)
Та виждам че хората оценяват най-добрите модели :)