онлайн магазини
онлайн магазини
Здравейте,скоро мисля да си купувам Нокиа 5800 ХМ.Искам Вашето мнение-Добре ли е да са вземе телефон от онлайн магазин,всмисъл дали му е добор качеството,коректни ли са хората от тези магазини.Моля тези,които са си купували телефони от онлайн магазини да кажат своето мнение по темата.Благодаря предварително:)
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Re: онлайн магазини
Колко такива теми трябва да се пускат?Да коректни са,но зависи от онлайн магазина от който искаш да си купиш телефона.Трябва да внимаваш когато купуваш от коя фирма е и дали има адрес на офиса/ите или само номер и email .Ако е второто то аз не бих направил риск да купя апарат от тях .Успех!
A нещо можете ли да кажете за онлайн магазина AMCO?
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Коректни са :) .Не му мисли много,а купувай.Имаш избор как да платиш(с наложен платеж) както и номер и адрес на фирмата :) .Успех!
Още се чудя,дали въобще да купя от онлайн магазин или да дам някой лев повече,но да го зема от мтел :|
не сглупявай да зимаш от ментел!!!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Ако питаш за AMCO - коректни са - гарантирам ти!!!
Магазина им е на бул.Патриарх Евтимий, можеш да се увериш сам!
Магазина им е на бул.Патриарх Евтимий, можеш да се увериш сам!
А можете ли да ми кажете защо да не вземам от мтел?
Здравей и аз точно педи 2 дена писах за онлайн пазаруването ,че не бях наясно...
И след като колегите ме светнаха по темета никога повече от мтел и глобъл неси бих взел телефон.Тематиката на мтел и глобъл е да подписват договори не да продават телефони именно за това телефоните им са толкова скъпи.Но найстина преди да пазаруваш онлайн питаи за този магазин дали го има и дали са вземани от там телефони.За мен bros са много добра фирма и лоялна към свойте телефони...За Омния ми искат едва 600лв... а от Германос телефона струва 839лв със договор е 500лв.За мен 200 лв по малко са преоритет и да нямам връски със никакви договори..Виж линка... виж и останалите линкове който един потребител ми е оставил...Надявам се да съм ти помогнал.http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=247803&cat_id=1&view=0&offset=0
И след като колегите ме светнаха по темета никога повече от мтел и глобъл неси бих взел телефон.Тематиката на мтел и глобъл е да подписват договори не да продават телефони именно за това телефоните им са толкова скъпи.Но найстина преди да пазаруваш онлайн питаи за този магазин дали го има и дали са вземани от там телефони.За мен bros са много добра фирма и лоялна към свойте телефони...За Омния ми искат едва 600лв... а от Германос телефона струва 839лв със договор е 500лв.За мен 200 лв по малко са преоритет и да нямам връски със никакви договори..Виж линка... виж и останалите линкове който един потребител ми е оставил...Надявам се да съм ти помогнал.http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=247803&cat_id=1&view=0&offset=0
Ами можеш ли да ми кажеш повече за фирмата брос?От прочетеното ми става ясно че не е работа да си вземаш телефон от мтел,а от онлайн магазин.Благодаря ти за предоставената информация.Сега ако можеш да кажеш две приказки за фирмата брос ще е супер :)