C2-00
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Nokia C2-00
Ееееееххххххххх :) :| Дано го докарат
Re: Nokia C2-00
харесва ми и като вид,и като цена,но най-вече 2-те сим карти(yes).Браво на Нокиа,следващата им антикризисна мярка
(yes) крайно време беше най-добрите телефони да заработят и с две карти!:D Дано скоро да го пуснат в продажба
[B]най-после [/B]:P:P:P:D:D:D
лошата новина е че чак края на годината ще се появи, задължително и аз ще си взема поне 1 ;);););)
другата лоша новина е че Времето на разговор е само 4 ч.(no):S
лошата новина е че чак края на годината ще се появи, задължително и аз ще си взема поне 1 ;);););)
другата лоша новина е че Времето на разговор е само 4 ч.(no):S
C1 , C2 , C3 , C5 :D
Сега остава и C4 да пуснат и ще стане взривоопасно (woo)
Сега остава и C4 да пуснат и ще стане взривоопасно (woo)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
И аз съм на мнение, че на фона на С1 батерията е прекалено слаба... все пак с две постоянно активни сим се предполага, че човек ще говори доста. Жалко наистина, иначе модела е много приятен на външен вид.
Да, ама две постоянно активни карти изискват захранване и сравнено с други такива модели, до колкото ги има, посочените времена съвсем не са лоши...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
samsung с 1ач батерия с 2 карти изкарва на стендбай 6-7 дни( като една обхавата на половина на бюрото) с разговори час на ден ,смс-и и малко музика 2 дни никакъв проблем
[B]Това е единствения модел (C2-00)[/B] от С-етките, който би ми влязъл в употреба, благодарение на [B]опцията и двете сим карти да са активни едновременно.[/B] В противен случай аз лично не виждам практическа употреба, ако има слот за два сим-а, но трябва да превключваш към активната... почти същото като да си нося СИМ в джоба и да я сменям сам, е да би било олеснено - всичко става само с един бутон ;) (иронично)
Почти съм сигурен, че ще си взема един C2-00 като излезе, освен ако до тогава оператрите не направят излишно използването на две сим карти, но едва ли...
C2-00 (yes)
Почти съм сигурен, че ще си взема един C2-00 като излезе, освен ако до тогава оператрите не направят излишно използването на две сим карти, но едва ли...
C2-00 (yes)
надеждата крепи човека,но незабравяи,че в българия нещата не се променят,ще ти трябва телефон с 2 сим карти в близките 5 години,в това съм убеден.Решението с 2 сим карти е чудесно решение,просто идеален вариант за всеки,които има 2 и повече сим карти(yes)