Nokia E72 памет на телефона и карта памет

vessonik
Регистриран: 04 ное 2010, 15:08

Nokia E72 памет на телефона и карта памет

Мнение от vessonik » 03 апр 2011, 23:17

Моля за малко помощ! Как се намират тел. номера, тонове и др. в паметта на телефона? През компютъра се вижда само картата памет. На нормалните телефони няма никакъв проблем да запишеш номер на СИМ, на телефона или на картата памет. На Е72 как става това? Има ли разлика дали ще се записват тел. номера или тонове за звънене например? Как мога да изтрия тоновете и др. излишни от паметта на телефона? Благодаря предварително!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Nokia E72 памет на телефона и карта памет

Мнение от vladovn » 03 апр 2011, 23:19

Препоръчвам ти да си прочетеш упътването на телефона. Там се намират отговорите.
Ако не се оправиш, си вземи нещо със series30.

vessonik

Мнение от vessonik » 04 апр 2011, 07:12

Упътването препрочетах няколко пъти по различни поводи,но нищо не намерих за това, което питам. Лошото е че като свържа телефона с компютъра немога да стигна до паметта му, а се отваря само картата памет. За снимки, клипове, музики и тн на картата памет няма проблеми,но как да стигна до паметта на телефона, за изтрия неща, които не ми харесват или да използвам свободния обем памет?

aazzssaamm
Регистриран: 29 ное 2010, 15:27

Мнение от aazzssaamm » 04 апр 2011, 10:20

Здравей.Ще се опитм накратко да ти обясня, дано да се разберем.Обясненията ми ще са за Н95, но доколкото помня и ня Е72 е по подобен начин.Ако има разминаване пиши на ЛС и довечера ще погледна на жената.

1.Телефонните номера се намират в СИм картата или в телефона.След като влезеш в указатела, има отдолу "Опции" влизаш в него има подменюта"Копирай" за да избереш от къде, къде да копираш, зада ти се появят контактите от СИМ-а в указатела на телефона.Има и меню " СИМ контакти" за да си видиш номерата в СИМ картата.

2. За да видиш какво има в телефона "Меню"-"Инструменти"-"Файлове" и влизаш или във паметта на телефона , или в картата памет и си разглеждаш файловете.

3.за да влезеш в паметта на телефона , същият трябва да е свързан с компютъра в режим ПС сюйт, т.е. трябва да имаш инталиран софтуера на Нокия на компа.

ПП:По втората точка съм гледал менютата на Н95, така че може да има малко разминаване на местоположението на конкретното меню на телефоа

Успех.

vessonik

Мнение от vessonik » 04 апр 2011, 22:04

Не се получава(blush) Стигам до паметта на телефона, но само от телефона, а от компютъра се вижда само картата памет. В паметта на телефона няма опция да изтрия примерно тоновете които не ми харесват. Само памет заемат... Също немога да ги изтрия и от компютъра. Единственно мога да ги задавам като тонове за звънене!
И още-регистрирах се в ОВИ преди 2 месеца, а все още не ми пуска СМС за да получа код, с който да завърша регистрацията си! Пълна простотия, човек може цял ден да си загеби за глупости....

Отговори