Lumia 620
Nokia Lumia 620
Я виж ти :О Според мен ще се окаже много добро и свежо телефонче, тооку виж стане мое (woo). Само с този спийкър не ми се мисли за звука :|
Re: Nokia Lumia 620
Има ли някаква информация относно chipset-a? Знам само, че е снабден с 512 MB RAM и двуядрен Krait. В arena-та пише, че GPU-то е Adreno 305, но не мисля, че това е вярно, при положение, че Lumia 820 и 920 са с Adreno 225...
Определено ми харесва... :)
е как може да няма радио :|
Чип сета си е същия като в HTC 8S - Snapdragon S4 Plus - две ядра на 1 Гхц- така че Адреното най вероятно си е 225 - ама на екран 3.8 инча на 800х480 си е повече от достатъчно.
Обявената цена 249$ е за САЩ , ама ако и в Европа е близка до тази , то тази машинка спокойно ще стане най продавания УинФон 8 изобщо.
Обявената цена 249$ е за САЩ , ама ако и в Европа е близка до тази , то тази машинка спокойно ще стане най продавания УинФон 8 изобщо.
Официлна обявена цена в Русия е 11990 рубли или по днешен курс са 582 лева.
Като се има в предвид че цените у нас са почти идентични с тези в Русия то у нас да е по евтин не може да се очаква.
На практика е съизмерим по цена с НТС 8S, и вече не тава въпрос за цена а за лични предпочитания.
Функционално 620 е по напред - идва си с пълен комплект приложения от Нокия - живите снимки, умните снимки , Нокия музик, Нокия Мапс , Нокия Драйв, Нокия Сити Ленз - нищо от това го няма в НТС . Софтуерно си го има всичко каквото и в 920.
За сметка на това НТС е по компактно и малко по леко .С една идея по голям екран . Основното му предимство е батерията - 1700мА срещу 1300мА в 620 - хич не е малко.
Сменяемите капаци също са си плюс. Двуслойния поликарбон дава наистина интересни възможности - примерно различни текстури или да се комбинират два цвята и да се получат нови нюанси.
На снимките на 620 не виждам да са използвали нещо от това ,ама може и да видим и други варианти - ако не от Нокия то от китайците със сигурност :)
Като се има в предвид че цените у нас са почти идентични с тези в Русия то у нас да е по евтин не може да се очаква.
На практика е съизмерим по цена с НТС 8S, и вече не тава въпрос за цена а за лични предпочитания.
Функционално 620 е по напред - идва си с пълен комплект приложения от Нокия - живите снимки, умните снимки , Нокия музик, Нокия Мапс , Нокия Драйв, Нокия Сити Ленз - нищо от това го няма в НТС . Софтуерно си го има всичко каквото и в 920.
За сметка на това НТС е по компактно и малко по леко .С една идея по голям екран . Основното му предимство е батерията - 1700мА срещу 1300мА в 620 - хич не е малко.
Сменяемите капаци също са си плюс. Двуслойния поликарбон дава наистина интересни възможности - примерно различни текстури или да се комбинират два цвята и да се получат нови нюанси.
На снимките на 620 не виждам да са използвали нещо от това ,ама може и да видим и други варианти - ако не от Нокия то от китайците със сигурност :)
Повечето хора биха си купили нексус 4 за 299 евро, така че, ако от нокиа искат да привлекат потребители на андроид, може би трябва да смъкнат малко от цената.
В стремежа си да се посъвземат Нокиа започнаха да правят много добри телефони в почти всички ценови класове . Адмирирам пускането на тази Нокиа 620 , защото събира всичко , от което имаш нужда на изгодна цена .
Е..., по-полека, много се засили. Nokia не правят нищо в този телефон, само го продават с марката си. Тела си е разработка на незнаен китайски ODM гений по поръчка на M$, но щом го харесваш - няма лошо. За всеки влак ...
Грешиш :D Направили са ексклузивните за телефоните на Nokia приложения (Music, Transport, Maps, Drive и т.н.), които със сигурност ще присъстват и тук :D