Kodiran telefon oznachava che kogato sloshish karta na drug mobile operator (globul naprimer niama da moshesh) da govorish. Vinagi e po dobre da se kupuva nekodiran aparat. Opasnostite pri pokupka ot kudeto i da e sa mnogo no ne sa fatalni: po malka ili lipsvashta garancia; telefon vtora upotreba; bez bulgarski ezik na menuta i t.n. no otvariash li si ochite moshe da e dobra pokupka. Cenite padat vinagi - spored men modela e zaleshal v evropa i sa go dokarali za rasprodashba tuk. Modela e 2003 godina. Shte se nalaga da go zareshdash dosta chesto - na 2-3 dena, tova e edno ot nai dosadnite neshta koito otbluskvat klientite. Druga opasnosti e vunshnata antena - mnogo lesno se chupi (taka e sus vsicki flipove). Shte se nabutash dosta ako iskash da dobaviash melodii kartinki i t.n. - samo po internet 1-2lv na melodia/kartinka. Ima malko pamet <1mb - az napulnih 11mb sus suobshtenia beleshki zadachi/snimki/melodii/igri i t.n. Pitai i drugite vuv foruma za po dobur model.DefaultUser написа: ↑25 авг 2004, 12:23Molia za suvet! Isakam da si kupia 450, no se 4udia kakvi sa predimstvata i nedostatucite ako go nparavia ot mtel. Vidiah 4e tam sus sim karta e 324 s dds. Vidiah, 4e v "Njama", "O-connect" i M Jei naprimer e 279lv. Za6to takava razlika? Ne iskam da im pulnia gu6ite na mtel (kakvo ozna4ava, 4e telefonite tam sa kodirani), no ot druga strana, ako si go kupia ot neizvesten magazin, dali 6te moga da raz4itam na poddryjka? Ako iz4akam o6te mesec-dva dali 06te 6te mu padne cenata? Blagodaria predvaritelno
X450
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Samsung X450
-
DefaultUser написа: ↑25 авг 2004, 13:36Kodiran telefon oznachava che kogato sloshish karta na drug mobile operator (globul naprimer niama da moshesh) da govorish. Vinagi e po dobre da se kupuva nekodiran aparat. Opasnostite pri pokupka ot kudeto i da e sa mnogo no ne sa fatalni: po malka ili lipsvashta garancia; telefon vtora upotreba; bez bulgarski ezik na menuta i t.n. no otvariash li si ochite moshe da e dobra pokupka. Cenite padat vinagi - spored men modela e zaleshal v evropa i sa go dokarali za rasprodashba tuk. Modela e 2003 godina. Shte se nalaga da go zareshdash dosta chesto - na 2-3 dena, tova e edno ot nai dosadnite neshta koito otbluskvat klientite. Druga opasnosti e vunshnata antena - mnogo lesno se chupi (taka e sus vsicki flipove). Shte se nabutash dosta ako iskash da dobaviash melodii kartinki i t.n. - samo po internet 1-2lv na melodia/kartinka. Ima malko pamet Oki, mersi mnogo za infoto... Ti otkude bi me posuvetval da kupia i kakuv model na samsung do 300-maksimum350lv. Sus sigurnost ne iskam da ima kamera i da pravi snimki...prosto normalen obklnoven telefon. Karah po4ti 4etiri godini sus Siemens C35 i sum dovolen, no mnogo burzo po4naha da mu padat bateriite. Ako vse-pak misli6 4e x450 e dobur za nujdite mi, dali da ne kupia ot mobiltel, vse-pak e po-sigurno a i ve4e sum tehen abonat otdavna..iskam da si zapazia dosega6nia nomer... Mersi pak
-
moia problem be6e 4e se 4udeh dali da si vzema siemens cf62 ili samsunga koito ti si haresal.E v kraina smetka si vzeh siemensa i sam mnogo dovolna ot nego.A otnosno tvoia vapros,smiatam 4e po-dobre e da si go vzeme6 ot niakoi magazin,no ne kakav da e.V mtel gi kodirat,a tova zna4i 4e moje6 da izpolzva6 samo mrejata na mtel.druga karta ne moje6 da izpolzva6.tova spored men e kofti,za6toto moje6 da re6i6 da mine6 kam drug operator.Az si vzeh tel. ot Beeep.Tam Samsunga e 275.DefaultUser написа: ↑25 авг 2004, 12:23Molia za suvet! Isakam da si kupia 450, no se 4udia kakvi sa predimstvata i nedostatucite ako go nparavia ot mtel. Vidiah 4e tam sus sim karta e 324 s dds. Vidiah, 4e v "Njama", "O-connect" i M Jei naprimer e 279lv. Za6to takava razlika? Ne iskam da im pulnia gu6ite na mtel (kakvo ozna4ava, 4e telefonite tam sa kodirani), no ot druga strana, ako si go kupia ot neizvesten magazin, dali 6te moga da raz4itam na poddryjka? Ako iz4akam o6te mesec-dva dali 06te 6te mu padne cenata? Blagodaria predvaritelno
-
BT
'no e osakaten bez IrDA i BT' 4e ti kyde si vijdal SAMSUNIAG s BT?DefaultUser написа: ↑15 май 2004, 14:28Aparata e mnogo shoden s t100 (na forma i razmeri), no razlikata e usezaema ;) 65000 cvqta drug tip displey ,40 polifoni4en e, ima Java i MMS, no e osakaten bez IrDA i BT. Vuperki tova smqtum da si go kupia, za6toto kato cialo haresvam t100,a X450 e po-dobroto i novo reshenie ot nego. Na jivo izglejda mnogo dobre, no za sega se prodava samo v mtel i samo tova me spira a i donaikade visokata cena na koiato e za funkciite si (352lv) no tova e cena v mtel ;)
-
Za magazin ne moga da ti predlosha niama pogled ne sum ot sofia. Ot Flip moshesh da poglednesh modelite: CF62 - fip e kato x400, spored specifikaciqta durshi 2 dena poveche, ima vinshen display, nedostutuci: 16 a ne 40 polifoniche zvuk - nqama da se chuvat taka hubavo melodiite Ot skupite 350 lv si zaslushavat Sony Ericsson T610 ili C65 - ne e flip, pomni 10 vmesto 20 nomera propusnati/nabrani/prieti; plusove - 3 dena poveche bez zareshdane, 11mb pamet, infracherven port za komunikacia s computer, kamera. Ot 200-250 lv modeli da poglednesh Siemen m55 ili motorola C550 (v bulgaria mnogo ne gi tachat motorolite ne znam zashto). S tezi modeli sum se sbluskval i imam opit. Dano i drugi otgovoriat i predloshat neshto.DefaultUser написа: ↑25 авг 2004, 15:09Oki, mersi mnogo za infoto... Ti otkude bi me posuvetval da kupia i kakuv model na samsung do 300-maksimum350lv. Sus sigurnost ne iskam da ima kamera i da pravi snimki...prosto normalen obklnoven telefon. Karah po4ti 4etiri godini sus Siemens C35 i sum dovolen, no mnogo burzo po4naha da mu padat bateriite. Ako vse-pak misli6 4e x450 e dobur za nujdite mi, dali da ne kupia ot mobiltel, vse-pak e po-sigurno a i ve4e sum tehen abonat otdavna..iskam da si zapazia dosega6nia nomer... Mersi pak
-
Ej, mersi mnogo za infoto na vsi4ki, koito se otzovaha, naj-ve4e mobile user. Kakvo mislite za magazinite Jeff?DefaultUser написа: ↑26 авг 2004, 14:15Za magazin ne moga da ti predlosha niama pogled ne sum ot sofia. Ot Flip moshesh da poglednesh modelite: CF62 - fip e kato x400, spored specifikaciqta durshi 2 dena poveche, ima vinshen display, nedostutuci: 16 a ne 40 polifoniche zvuk - nqama da se chuvat taka hubavo melodiite Ot skupite 350 lv si zaslushavat Sony Ericsson T610 ili C65 - ne e flip, pomni 10 vmesto 20 nomera propusnati/nabrani/prieti; plusove - 3 dena poveche bez zareshdane, 11mb pamet, infracherven port za komunikacia s computer, kamera. Ot 200-250 lv modeli da poglednesh Siemen m55 ili motorola C550 (v bulgaria mnogo ne gi tachat motorolite ne znam zashto). S tezi modeli sum se sbluskval i imam opit. Dano i drugi otgovoriat i predloshat neshto.
-
Tova e telefona koito tarsih.Perfekten v vsqko edno otno6enie.Malak,lek s strahoten displei.Nqma kamera no i nemi trqbva.Telefona e N1.Prepora4vam vi go ot sarce.DefaultUser написа: ↑15 май 2004, 14:28Aparata e mnogo shoden s t100 (na forma i razmeri), no razlikata e usezaema ;) 65000 cvqta drug tip displey ,40 polifoni4en e, ima Java i MMS, no e osakaten bez IrDA i BT. Vuperki tova smqtum da si go kupia, za6toto kato cialo haresvam t100,a X450 e po-dobroto i novo reshenie ot nego. Na jivo izglejda mnogo dobre, no za sega se prodava samo v mtel i samo tova me spira a i donaikade visokata cena na koiato e za funkciite si (352lv) no tova e cena v mtel ;)
-
emi kakvo da vi kaja... mnogo dobyr telefon ot skoro sym s nego no mn mi haresva.disleq e mnogo dobyr,ring tonovete sy6to.mn sym dovolna:)DefaultUser написа: ↑15 май 2004, 14:28Aparata e mnogo shoden s t100 (na forma i razmeri), no razlikata e usezaema ;) 65000 cvqta drug tip displey ,40 polifoni4en e, ima Java i MMS, no e osakaten bez IrDA i BT. Vuperki tova smqtum da si go kupia, za6toto kato cialo haresvam t100,a X450 e po-dobroto i novo reshenie ot nego. Na jivo izglejda mnogo dobre, no za sega se prodava samo v mtel i samo tova me spira a i donaikade visokata cena na koiato e za funkciite si (352lv) no tova e cena v mtel ;)
-
imam tozi telefon i sam stra6no dovolna ot nego no ima nedostatak 4e svalenite melodiisa ot neta sa tvarde tihi i 4e nqma infa4erven portDefaultUser написа: ↑01 юли 2004, 14:29A kakvo e polojenieto s bateriata, kolko vreme darji? V momenta e na izplashtane v M-tel i se chudia dali da ne si go vzema, no me pritesniva kolko dni shte darji bateriata
-
за мен той е един от най добрите,издържливи и купувани телефониDefaultUser написа: ↑15 май 2004, 14:28Aparata e mnogo shoden s t100 (na forma i razmeri), no razlikata e usezaema ;) 65000 cvqta drug tip displey ,40 polifoni4en e, ima Java i MMS, no e osakaten bez IrDA i BT. Vuperki tova smqtum da si go kupia, za6toto kato cialo haresvam t100,a X450 e po-dobroto i novo reshenie ot nego. Na jivo izglejda mnogo dobre, no za sega se prodava samo v mtel i samo tova me spira a i donaikade visokata cena na koiato e za funkciite si (352lv) no tova e cena v mtel ;)