Zashto da se izkljuchwat telefonite?
Zashto da se izkljuchwat telefonite?
Imam edin wapros kam bojkotirashtite. Predpolagam, che ne goworite chasowe nared po mobilnite telefoni ili ne izprashtate neprekasnato sms-i. Iskam da kaja che sigurno prez denja ima wreme kogato ne izpolzwate gsma 2-3-4 chasa. Smetki se nawartat pri polzwane na uslugi, zashto ne se razberete prez tezi chasowe prosto da ne goworite. Abonamenta i bez towa si warwi, no dali gsma shte stoi wkluchen ili izkljuchen 3 chasa njama znachenie=>Zashto da se izkljuchwat telefonite?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Zashto da se izkljuchwat telefonite?
правилно, няма смисъл да се изключват телефоните. Далеч по-силен удар ще се нанесе, ако се ползват едновременно безплатните услуги на операторите, при което ако се постигне претоварване на мрежата и временна невъзможносдт от ползване на мобилните услуги, тогава загубите на операторите май ще бъдат по-големи и осезаеми.DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 16:49Imam edin wapros kam bojkotirashtite. Predpolagam, che ne goworite chasowe nared po mobilnite telefoni ili ne izprashtate neprekasnato sms-i. Iskam da kaja che sigurno prez denja ima wreme kogato ne izpolzwate gsma 2-3-4 chasa. Smetki se nawartat pri polzwane na uslugi, zashto ne se razberete prez tezi chasowe prosto da ne goworite. Abonamenta i bez towa si warwi, no dali gsma shte stoi wkluchen ili izkljuchen 3 chasa njama znachenie=>Zashto da se izkljuchwat telefonite?
-
priatelu, a kak gms operatorite ste razbetar, 4e 4ast ot horata po4vat da misliat? telefonite i sega sa vklu4eni?????DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 16:49Imam edin wapros kam bojkotirashtite. Predpolagam, che ne goworite chasowe nared po mobilnite telefoni ili ne izprashtate neprekasnato sms-i. Iskam da kaja che sigurno prez denja ima wreme kogato ne izpolzwate gsma 2-3-4 chasa. Smetki se nawartat pri polzwane na uslugi, zashto ne se razberete prez tezi chasowe prosto da ne goworite. Abonamenta i bez towa si warwi, no dali gsma shte stoi wkluchen ili izkljuchen 3 chasa njama znachenie=>Zashto da se izkljuchwat telefonite?
-
i dwamata ste super umni obache.. mnogo qsno che traa sa izklucheni, po toq nachin e sigurno che nqma da se obajdash, i e sigurno che dori nqkoi koito ne znae za boikota, dori i da iska da ti se obadi nqma da moje - sledowatelno nqma da moje da naprawi pari na operatora si. Taka za edin den operatorite trqbwa da imat minimalen prihod.. koeto bi sledwalo da gi nakara da se zamislqt. Oshte poweche che se ochakwa namesata i na treti mobilen operator - konkurenciqDefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 17:04правилно, няма смисъл да се изключват телефоните. Далеч по-силен удар ще се нанесе, ако се ползват едновременно безплатните услуги на операторите, при което ако се постигне претоварване на мрежата и временна невъзможносдт от ползване на мобилните услуги, тогава загубите на операторите май ще бъдат по-големи и осезаеми.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Trjabva da gi izkljuchim!!! Za da njama nikikav trafik i kletkite im da ne priemat ili predavat!!!
-
- Регистриран: 21 юни 2004, 10:36
q mi kaji kolko ti e mesechnata smetka za gsm priqtelju? i za 2 chasa kolko minuti prawish razgowor?
samo twa mi otgowori ;)))))
samo twa mi otgowori ;)))))
-
za dwa chasa prawa 0 minuti shtoto ne zwynq, gsma mi e ogranichen i moga da pisha samo smsi.. i powqrwai mi - ne go prawa ako ne mi se nalaga. W toq smisyl - otdawna boikotiram. A inache, hitri mi priqteliu, wyprosa ne e ti kolko pari im prawish, za dwa chasa, a wyprosa e te za 2 chasa kolko pari wzimat.., seshtash li se ? sywsem nqma da zagubat malko pariDefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 17:12q mi kaji kolko ti e mesechnata smetka za gsm priqtelju? i za 2 chasa kolko minuti prawish razgowor? samo twa mi otgowori ;)))))
Hehe, znaesh li che 90% ot bojkotirashtite sa kato tebe, kak ochakwate da wi chujat?
Na operatora ne mu trjabwa twojata misal, a twoite pari i ako iska she ti natowari smetkata i togawa i bez towa go psuwash, taka che dreme mu.
Wie li ste tezi ot koito zawisi trafika na Mtel, ami trafika na biznesmenite?