Zashto da se izkljuchwat telefonite?
Re: Zashto da se izkljuchwat telefonite?
Stiga s tiq biznesmeni we! Ti si izklu4i telefona i tolkoz, i nedei mnogo da razsyjdava6 dali ima smisyl da se izklu4vat.
Umniko tia biznesmeni sa 70% ot klientite. Pak stigame do towa che choweka e kato owtza, zashto da ne razsajdawam ti da ne si po-umen ot men i da mi kazwaash kakwo da prawja.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
mozete da si se zaiazdate kolkoto shtesh.. horata im e pisnalo i iskat da pokazat nedowolstwoto si.. e, kakwo po-lesno ot towa da si izlkuchish telefona? ti prawi kakto si iskash, to shte stane iasno kakwa e polzata posle. PS> az sym pesimist no naistina mislia che ako se organizira goliam boikot pone mediite shte razduhat istoriata i polzata shte e oshte po-goliama. a cenite edwali shte padnat, amo pone da se razmirishe malko..DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 18:14Umniko tia biznesmeni sa 70% ot klientite. Pak stigame do towa che choweka e kato owtza, zashto da ne razsajdawam ti da ne si po-umen ot men i da mi kazwaash kakwo da prawja.
-
И те веднага ще махнат безплатните услуги
Така ефектът ще е обратен - ще излезе че ние сами пикаем срещу вятъра.DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 17:04правилно, няма смисъл да се изключват телефоните. Далеч по-силен удар ще се нанесе, ако се ползват едновременно безплатните услуги на операторите, при което ако се постигне претоварване на мрежата и временна невъзможносдт от ползване на мобилните услуги, тогава загубите на операторите май ще бъдат по-големи и осезаеми.
-
А ти колко говориш и какво предлагаш ?DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 17:34Hehe, znaesh li che 90% ot bojkotirashtite sa kato tebe, kak ochakwate da wi chujat?
-
Еха, 2,5 милиона бизнесмени ? Тоя виц ми хареса
Ако вярваме на изхвърлянията на операторите, в БГ има над 4 млн абонати. Ако повярваме на nickson пък излиза че имаме 4х0,7= 2,8 млн бизнесмени. То било рай в България, 'начи! Ми те в Кувейт направо да си ядат ушите...DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 18:14Umniko tia biznesmeni sa 70% ot klientite. Pak stigame do towa che choweka e kato owtza, zashto da ne razsajdawam ti da ne si po-umen ot men i da mi kazwaash kakwo da prawja.
-
Re: Еха, 2,5 милиона бизнесмени ? Тоя виц ми хареса
Абе вие сте много глупави, не се обиждайте ама е така. "центите в европа били по малки" по малки са защото там има повече мобилни оператори, повече конкуренция, изчакайте докато дийде в българия и третия миболен оператор и цените ще спаднат как можете да сте такива и не са чак толкова високи, ако в другите страни имаше са 2 оператора и там цените щяха да са такива много сте и вие и пък и цените не са високи чак толкова просто българина искарва толкова малко че на нищо не може да се наслади в живота цените тук са като във европа и другите страни само дето ние българите изкарваме малко не се занимавайте с глупости прекарайте си времето по добре, не мислете само за себе си наслаждавайте се на живота докато можете не мислете глупавите телефони P.S. а и ако не ви изнася не си копувайте телефони!? :)DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 19:35Ако вярваме на изхвърлянията на операторите, в БГ има над 4 млн абонати. Ако повярваме на nickson пък излиза че имаме 4х0,7= 2,8 млн бизнесмени. То било рай в България, 'начи! Ми те в Кувейт направо да си ядат ушите...
-
Малкото големи и многото малки сметки
Важното е, че хората които въртят до 15-20 лв на месец са огромната част от абонатите. Ако не беше така, операторите нямаше да си правят труда да измислят какви ли не залъгалки като тениски, касетки, дискове, DVD, "чат ли си" и др такива тийнейджърски пакети/планове, та а дано се хванат повече на въдицата. Та ако 500000 такива абоната спрат за два часа това ще е все едно да спрат 5000 едри бизнесмени. И още нещо. Бизнес плановете с големи пакети минути, както и фирмени договори са на далеч по- ниски цени. Излиза, че те си говорят по 2 часа на ден, като 80% от тяхната цена се плаща от спорадичните разговори на 100 простосмъртни лапнишарани. Та ако те спрат да говорят - отде ще дойдат приходите, които компенсират разликата в тарифата ? Айде малко храна за размисъл.DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 17:12q mi kaji kolko ti e mesechnata smetka za gsm priqtelju? i za 2 chasa kolko minuti prawish razgowor? samo twa mi otgowori ;)))))
-
Re: Еха, 2,5 милиона бизнесмени ? Тоя виц ми хареса
Към колко водоснабдителни фирми можеш да си прикачиш чешмите у вас ? 2, 3, 5 ? Една нали ? Ами ако те предлагат водата по 20 лв кубика ще си спреш ли глупавите чешми да се наслаждаваш на живота ? :)))) А, споко, аз поне не се обиждам.DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 19:40Абе вие сте много глупави, не се обиждайте ама е така. "центите в европа били по малки" по малки са защото там има повече мобилни оператори, повече конкуренция, изчакайте докато дийде в българия и третия миболен оператор и цените ще спаднат как можете да сте такива и не са чак толкова високи, ако в другите страни имаше са 2 оператора и там цените щяха да са такива много сте и вие и пък и цените не са високи чак толкова просто българина искарва толкова малко че на нищо не може да се наслади в живота цените тук са като във европа и другите страни само дето ние българите изкарваме малко не се занимавайте с глупости прекарайте си времето по добре, не мислете само за себе си наслаждавайте се на живота докато можете не мислете глупавите телефони P.S. а и ако не ви изнася не си копувайте телефони!? :)
-
Къв си ти и за кво се бориш
Извини ме за вулгарността, но като ти чета мненията излиза че искаш да дадеш съвет от сорта: "ако се опитат да ви изнасилят, най-добре се отпуснете и се насладете на мига". Познах ли "колега" ?DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 17:36Na operatora ne mu trjabwa twojata misal, a twoite pari i ako iska she ti natowari smetkata i togawa i bez towa go psuwash, taka che dreme mu.