Basi jumelite!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Basi jumelite!

Мнение от DefaultUser » 31 авг 2004, 14:15

Ei hora, vii ste nai-golemite le6peri deto s1m vijdal v web prostranstvoto naskoro ve! kak moje takova ne6to...
1) ako vi se vijdat visoki cenite - nedeite prikazvaite...ima lesno - v1rtete pe4alba na btk, ne na mobilnite ni operatori
2) ne mojete li da iz4akate o6te malko za da izleze na pazara i tretiq GSM operator i togava cenite da padnat o6te, za6toto ako ne si spomnqte kogato Globul st1piha na scentata cenite mnogo padnaha
3) kakto kaza edin umen 4ovek po-nagore, nikoi s1s vsi4kiq si nqma da si izklu4i gsm-a v raboten den, osven edna grupa glupovati hlapeta i drugi hora koito se 4udqt kakvo da pravqt...

taka 4e vzemete se os1znaite i nedeite da se izlaga iz cqla b1lgariq taka!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Basi jumelite!

Мнение от DefaultUser » 31 авг 2004, 14:21

DefaultUser написа:
31 авг 2004, 14:15
Ei hora, vii ste nai-golemite le6peri deto s1m vijdal v web prostranstvoto naskoro ve! kak moje takova ne6to... 1) ako vi se vijdat visoki cenite - nedeite prikazvaite...ima lesno - v1rtete pe4alba na btk, ne na mobilnite ni operatori 2) ne mojete li da iz4akate o6te malko za da izleze na pazara i tretiq GSM operator i togava cenite da padnat o6te, za6toto ako ne si spomnqte kogato Globul st1piha na scentata cenite mnogo padnaha 3) kakto kaza edin umen 4ovek po-nagore, nikoi s1s vsi4kiq si nqma da si izklu4i gsm-a v raboten den, osven edna grupa glupovati hlapeta i drugi hora koito se 4udqt kakvo da pravqt... taka 4e vzemete se os1znaite i nedeite da se izlaga iz cqla b1lgariq taka!
P1k i na si4koto otgore 4e edin roqk lapetiiki, koito izpolzvat GSM-ite si samo i samo za da si por14vat melodiiki prez razni uslugi, i im se vijda sk1pi4ko... ami v1ob6te trqbva li da komentiram. da hodqt da igraqt na narodna topka i da ne zanimavat cqloto ob6testvo kato go spam-vat s razni prostotii i psevdo-protesti!

Отговори