Vie poludqhte li???
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Vie poludqhte li???
Po golqma glupost ot tozi boikot nqma!!! Ako nqkoi e zidar ili mazach i ne mu puka dali vuicho mu ot Voluqk she mu se obadi go razbiram, toi oswen da kopa drugo ne mu e w uma. Ama sredno inteligentnia chowek bachka za da si plashta smetkite. Sreshtu tia pari poluchawa usluga, spored men dosta dobra. Aiode aide seki cuka smsi hehe. Shto ne rewnete sreshtu BTK ili boikot sreshtu Toplofikaciq aaaa. Towa samo bulgarina deto chaka wsichko nagototow moje da mu doide nau. A da se srawnqwame s Evroma ili s marketinga na Vodafon...ima oshte mn put da izwurwim
-
Zasto li?
Ami primerno na men smetkata za GSM-a mi barka naj-mnogo v joba, eto zatova! Drugoto prosto uspqvam da si go kupq na razumna cena! I smqtam 4e smeshnicite ot laskavite ofisi ni derat!!!DefaultUser написа: ↑01 сеп 2004, 21:12Po golqma glupost ot tozi boikot nqma!!! Ako nqkoi e zidar ili mazach i ne mu puka dali vuicho mu ot Voluqk she mu se obadi go razbiram, toi oswen da kopa drugo ne mu e w uma. Ama sredno inteligentnia chowek bachka za da si plashta smetkite. Sreshtu tia pari poluchawa usluga, spored men dosta dobra. Aiode aide seki cuka smsi hehe. Shto ne rewnete sreshtu BTK ili boikot sreshtu Toplofikaciq aaaa. Towa samo bulgarina deto chaka wsichko nagototow moje da mu doide nau. A da se srawnqwame s Evroma ili s marketinga na Vodafon...ima oshte mn put da izwurwim
-
Re: Vie poludqhte li???
Nie ne se sravnqvame s Evropa - nie si gledam BG. Pri tezi zaplati i razhodi koito imat Medna Tel i Galabul, cenite im sa visoki. Sravneno sas dohodite na horata - o6te po-visoki. Pri po-niski ceni 6tqha da se radvat na po-golqma populqrnost, no kakto stava v BG vseki iska da raboti malko i da polu4ava mnogo. A uslugata ne vqrvam da e na po-visoko ka4estvo ot tova v ostanalite strani. Tova da se izcepi6 4e srerdno inteligentiq 4ovek ba4kal za da si pla6ta smetkite e vqrno, no smetkite ne trqbva da sa 101% ot zaplatata, ne misli6 li?DefaultUser написа: ↑01 сеп 2004, 21:12Po golqma glupost ot tozi boikot nqma!!! Ako nqkoi e zidar ili mazach i ne mu puka dali vuicho mu ot Voluqk she mu se obadi go razbiram, toi oswen da kopa drugo ne mu e w uma. Ama sredno inteligentnia chowek bachka za da si plashta smetkite. Sreshtu tia pari poluchawa usluga, spored men dosta dobra. Aiode aide seki cuka smsi hehe. Shto ne rewnete sreshtu BTK ili boikot sreshtu Toplofikaciq aaaa. Towa samo bulgarina deto chaka wsichko nagototow moje da mu doide nau. A da se srawnqwame s Evroma ili s marketinga na Vodafon...ima oshte mn put da izwurwim
-
Ludi sme che tarpim !!! Do koga , kraino vreme beshe da se sluchi neshto takova . Nai loshoto e kogato si postaven v polojenie v koeto nqmash izbor . Ti ne razbirash boikota ne e sreshtu uslugata a sreshtu MONOPOLA , sreshtu tova da te pravqt na maimuna zaradi nai-elementarni neshta koito nesa lux . Lux moje da e novata ti Nokia no ne i SMS koito prashtash . I da znaesh na zidara mu puka , i kato go viknesh da ti raboti ti slaga smetkata za GSM , BTK , NEK , VIK, Toplofikatsia v nadnika si .DefaultUser написа: ↑01 сеп 2004, 21:12Po golqma glupost ot tozi boikot nqma!!! Ako nqkoi e zidar ili mazach i ne mu puka dali vuicho mu ot Voluqk she mu se obadi go razbiram, toi oswen da kopa drugo ne mu e w uma. Ama sredno inteligentnia chowek bachka za da si plashta smetkite. Sreshtu tia pari poluchawa usluga, spored men dosta dobra. Aiode aide seki cuka smsi hehe. Shto ne rewnete sreshtu BTK ili boikot sreshtu Toplofikaciq aaaa. Towa samo bulgarina deto chaka wsichko nagototow moje da mu doide nau. A da se srawnqwame s Evroma ili s marketinga na Vodafon...ima oshte mn put da izwurwim
-
TI SI IDIOT!!!AZ SE 4UVSTVAM GORD 4E U4ASTVAM V TAKOVA NA4INANIE I SAM 6TASTLIV 4E IMA TOLKOVA BALGARI S EDNO MNENIE PO VAPROSA , NO KAKTO VINAGI SE POQVQVAT TAKIVA KATO TEB KOITO ISKAT DA PRECAKAT NE6TATA-NO MISLQ 4E TOZI PAT NQMA DA SE POSLU6AT TAKIVA KATO TEBDefaultUser написа: ↑01 сеп 2004, 21:12Po golqma glupost ot tozi boikot nqma!!! Ako nqkoi e zidar ili mazach i ne mu puka dali vuicho mu ot Voluqk she mu se obadi go razbiram, toi oswen da kopa drugo ne mu e w uma. Ama sredno inteligentnia chowek bachka za da si plashta smetkite. Sreshtu tia pari poluchawa usluga, spored men dosta dobra. Aiode aide seki cuka smsi hehe. Shto ne rewnete sreshtu BTK ili boikot sreshtu Toplofikaciq aaaa. Towa samo bulgarina deto chaka wsichko nagototow moje da mu doide nau. A da se srawnqwame s Evroma ili s marketinga na Vodafon...ima oshte mn put da izwurwim