Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!
Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение.
Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност!
Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание.
Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!!
Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите!
Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт!
Горди сме, че бойкотираме!
Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност!
Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание.
Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!!
Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите!
Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт!
Горди сме, че бойкотираме!
-
Re: Никакво разкриване! Да останем анонимни!!!
Pdkrepiam s dve rutceDefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:10Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение. Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност! Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание. Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!! Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите! Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт! Горди сме, че бойкотираме!
-
Никой не еговорил за разкриване! Става дума да се видим хората, които стоим зад идеята. Знаех си, че да се определят хора, които да дават идеите на другита и да казват кое след кое и защо може да се изтълкува погрешно. Неможе да се рпедприема нещо голямо и грандиозно без органицазия! Говорим за лога, пе4атане на тениски и такива, ами ако всичко пропадне? Нека бъдем единни. Това е идеята ми. Далеч съм от мисълта да се дават интервюта по ТВ от някой от нас или нещо подобно...б никакъв случай!DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:10Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение. Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност! Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание. Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!! Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите! Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт! Горди сме, че бойкотираме!
-
Виж сега, Ани... Изобщо не е нужно да се виждаме, да се координираме и прочие наживо. Всеки прави това, което сметне, че е нужно и че може да го направи. Какво като се видим? Ще се запознаем, ще си споделим мнения и впечатления и какво? После ще се разотидем и пак всеки според възможностите си! Просто няма смисъл да се виждаме и да си слагаме отговорници за това и онова, за координатори и прочие!!! Важното е да убедим все повече хора да бойкотират, да се изключват временно или завинаги, да пречат на мобилните оператори по всеки възможен начин както намерят за добре и накрая да успеем да свалим цените! За какво ти е да ме виждаш мен и другите или пък аз да те видя тебе? Действайте по своему, организацията не ви трябва!!!DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:14Никой не еговорил за разкриване! Става дума да се видим хората, които стоим зад идеята. Знаех си, че да се определят хора, които да дават идеите на другита и да казват кое след кое и защо може да се изтълкува погрешно. Неможе да се рпедприема нещо голямо и грандиозно без органицазия! Говорим за лога, пе4атане на тениски и такива, ами ако всичко пропадне? Нека бъдем единни. Това е идеята ми. Далеч съм от мисълта да се дават интервюта по ТВ от някой от нас или нещо подобно...б никакъв случай!
-
Не си прав
Не си прав Станчев, ама като се дърпа в различни посоки няма да стане. За, да се убедят хората да бойкотират няма да стане като всеки си говори различни неща. Ще се обърка народа, ще му писне и ще ни прати по дяволите. Ето има предложение за печат на тениски, ами да си си задал въпроса кой ще ги вземе, как ще се плати, кой икак ще ги разпространява и продава, за какво ще се използват набраните средства? инвестиция? от кого? за какво? немоге да има самоцелни и необмислени неща - разберете го! няма да стане нищо, ако само си изключвяме телефоните ако ще и за 168 часа. Ако се притенсяваш да се виждаш с други хора поради физически причини, просто няма да се виждаме с теб и готово - ще те разберем! :) Просто от опит знам, че трябва да има 1,2,3 - кое след кое е. Някъде във форума срещнах, че в един момент и на медиите ще им писне да пишат за нещо, което не се развива, пък ти си изключвай телефона...DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:22Виж сега, Ани... Изобщо не е нужно да се виждаме, да се координираме и прочие наживо. Всеки прави това, което сметне, че е нужно и че може да го направи. Какво като се видим? Ще се запознаем, ще си споделим мнения и впечатления и какво? После ще се разотидем и пак всеки според възможностите си! Просто няма смисъл да се виждаме и да си слагаме отговорници за това и онова, за координатори и прочие!!! Важното е да убедим все повече хора да бойкотират, да се изключват временно или завинаги, да пречат на мобилните оператори по всеки възможен начин както намерят за добре и накрая да успеем да свалим цените! За какво ти е да ме виждаш мен и другите или пък аз да те видя тебе? Действайте по своему, организацията не ви трябва!!!
Absoliutno sum suglasen! Tova se opitvah da kaja i az, no dano tebe da te 4uiat pove4e, 6toto postoianno niknat temi za suzdavane na organizacia, na iniciativen komitet i pro4ie.
Re: Ani koi sa "Nie"???
Ani: "Ще се обърка народа, ще му писне и ще ни прати по дяволите." Bi li obiasnila koi sme "Nie", ili puk po-skoro koi ste "Vie" i "koi" 6te vi prati po diavolite? Ti ve4e se izjiviava6 kato "Nie" - tova mi napomnia poeziata na Smirnenski i stihotvorenieto "Nii". Samo deto tam "Nii" sa vsi4ki onepravdani, celia narod. Tova e i zamisula na celia protest. Niama nie i vie, niama koi kogo da pra6ta po diavolite. vsi4ko sme edno! Edin za vsi4ki, vsi4ki za edin. TOVA E NACIONALEN I VSENARODEN PROTEST!
-
Re: Ani koi sa
"Ние" сме ти, той, тя, вие, те - всички. Немога да разбера от какво и защо толкова се засягате? Най-гадното в една организирана уж кампания е разделението и разцеплението отвътре. Искате ли изобщо нещо да стане или не?? Немога да ви разбера бре хора.DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:39Ani: "Ще се обърка народа, ще му писне и ще ни прати по дяволите." Bi li obiasnila koi sme "Nie", ili puk po-skoro koi ste "Vie" i "koi" 6te vi prati po diavolite? Ti ve4e se izjiviava6 kato "Nie" - tova mi napomnia poeziata na Smirnenski i stihotvorenieto "Nii". Samo deto tam "Nii" sa vsi4ki onepravdani, celia narod. Tova e i zamisula na celia protest. Niama nie i vie, niama koi kogo da pra6ta po diavolite. vsi4ko sme edno! Edin za vsi4ki, vsi4ki za edin. TOVA E NACIONALEN I VSENARODEN PROTEST!
-
Прав си
Прав си.Точно това е гражданското обшество-анонимно.Навремето едни политически трупове се опитаха да го приватизират,но с това станаха още по смешни.DefaultUser написа: ↑03 сеп 2004, 21:10Аз започнах всичко това и смятам, че поне имам право да дам мнение. Несериозно и дори лошо ще е да се разкриваме, организираме, оглавяваме и сдруги разни дивотии като например да имаме говорители или водачи! Това е абсолютно недопустимо и ако има хора да правят това, значи просто искат да се изтъкнат или да печелят евтина популярност! Нашата сила е именно в анонимността, ние сме много и сме мощна съпротива срещу алчността на мобилните оператори, но да сме единни и всеки да се ръководи от своята собствена съвест и съзнание. Ще бойкотираме мобилните оператори все по-мощно, ще им правим спънки и всичко, което смятате, че ще ги смути и обърка, а това ще доведе до тяхното изнервяне и тогава, като видят, че клиентите са пощурели, няма как да не намалят цените!!! Не се страхувайте, а привеждайте в изпълнение всяка своя идея, дори и най-щурата, но да е полезна и да въздейства на мрежите и операторите! Всичко ще координираме оттук или от протестния сайт! Горди сме, че бойкотираме!
Re: Ani koi sa
Ami to4no edinstvoto se opitvame da postignem. A ne razdelianeto na organizatori i organizirani. Vsi4ki sme organizatori, vsi4ki sme organizirani. Ne me razbirai pogre6no, moiata cel ne e da se zaiajdam. Prosto si izraziavam mnenieto. pro4eti o6te vednuj post-a na Станчев - mislia, 4e toi e nameril nai to4nite dumi.