ще я пратя, но не разбрах къде ти пише мейла:(DefaultUser написа: ↑12 сеп 2004, 09:47Хей амигос, от сайта на сименс си изтегляш емулатора на телефона и чрезнего може да проверяваш каквотоси искаш на компютъра без да имаш физически телефон в ръцете. Дори проверяваш JAVA приложенията как ще се държат. Не играя игри и не знам тази игра, но ако ми япратиш на мейла ще пробвам и ще ти кажа. Адиос мучачос:))
Siemens CX65
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens CX65
-
Izklu4va ti za6toto triabva da se smeni sodtware na telefona, ako si v 4 versia tozi bug e iaven, slozi si ili 9 ili 12 nai novata versia na software.DefaultUser написа: ↑31 юли 2004, 14:49ako nakoi znae za6to pravi taka neka ako iska da mi pi6e 0899464388 az vra6tam svoite nabliudenia
-
Kak така не ми знаеш адреса:)) Естествено [email protected]
-
Hi hora zna4i,$udq se koi telefon da izbera da si vzema tozi Siemens CX65 ili Samsung SGH-X600.Maksimalnata rezoliucq na kamerata na Siemensa kolko e moje li nqkoi da mi kaje 6toto nikade ne q pi6e?A v momenta kolko struvat dvata telefona?V stranicata pi6e 4e sa okolo 400 ama mi kazaha 4e cenite sa padnali nqkoi ako moje da mi kaje rezoliuciqta na Siemensa i Cenite na dvata telefona 6te mu bada mnogo blagodaren!!!! 4ao za segaDefaultUser написа: ↑28 апр 2004, 18:33nqkoi da ima nqkva predstava kolko gore dolu 6e struva toq gsm?
Siemens e s kamera VGA koeto ozna4ava 4e e 640x480.moqt siemens cx65 go kupih predi 1 sedmica i struva6e 409lv.
-
имам още един въпрос - има ли siemens CX65 Java 2 (3d java), защото четох че М65 има?DefaultUser написа: ↑14 сеп 2004, 09:01Siemens e s kamera VGA koeto ozna4ava 4e e 640x480.moqt siemens cx65 go kupih predi 1 sedmica i struva6e 409lv.
ami 4estno da ti kaja neznam kakvo e tova :) i neznam dali go ima :))
-
awe hora tuka v Pernik toq telefon e nai malko 399 kinta.Ako ima nqkoi ot sofia da se obadi i da kaje kolko struva tela samo bez karta tam v sf.4aoDefaultUser написа: ↑28 апр 2004, 18:33nqkoi da ima nqkva predstava kolko gore dolu 6e struva toq gsm?
-
Здравей, Клаудиус , виждам, че доста разбираш нещата и те моля за съвет, писах ти и на мейла. На мен по принцип страшно ми хареса ST 55/60 , но 100 човека ме разколебават, бил тайвански , бил некачествен, не бил Сименс, нямал IrDa r и т. н. Аз естествено не обърнах внимание , защото има и хубави мнения за телефона , а и просто страшно много ми харесва , но когато вече разбрах , че трудно се намира кабел за данни , а и като се намери нещо трудно работи и особено че батерия почти никъде не се намира и се разколебах силно, колкото и да ми е неприятно. Така , че единственото, към което мога да се насоча и може да го замести ми се струва СХ 65 и затова влезох във форума да чета мнения и видях , че ти си супер компетентен. Като се вгледах обаче и видях , че някои функции ги нама и много се учудих, а и притесних, хайде композитори и т. н. както и да е, но да няма гласови команди и гласово набиране и особено да не можеш на тел. номер да си качиш снимки и когато ти звъни някой да му излиза снимката на екрана ти, това направо...Кажи ми моля те по тези въпроси, във форума пишеш , че можело да се качва снимка към номер , но в описанията на тел. го няма, ти лично правил ли си го. Моля те ,кажи ми и за другите неща и ми дай съвет, дори и да ти звучат тъпо нещата , които съм написал. Защото освен наличието на IrDa не веждам с какво СХ превъзхожда ST 60. трябва спешно да си взимам тел. и вече се побърках от чудене. Ако някой друг може да помогне ще съм благоарен Мерси много предварителноDefaultUser написа: ↑14 сеп 2004, 17:14awe hora tuka v Pernik toq telefon e nai malko 399 kinta.Ako ima nqkoi ot sofia da se obadi i da kaje kolko struva tela samo bez karta tam v sf.4ao
-
виж горното съобщение от JDefaultUser написа: ↑15 сеп 2004, 10:33Здравей, Клаудиус , виждам, че доста разбираш нещата и те моля за съвет, писах ти и на мейла. На мен по принцип страшно ми хареса ST 55/60 , но 100 човека ме разколебават, бил тайвански , бил некачествен, не бил Сименс, нямал IrDa r и т. н. Аз естествено не обърнах внимание , защото има и хубави мнения за телефона , а и просто страшно много ми харесва , но когато вече разбрах , че трудно се намира кабел за данни , а и като се намери нещо трудно работи и особено че батерия почти никъде не се намира и се разколебах силно, колкото и да ми е неприятно. Така , че единственото, към което мога да се насоча и може да го замести ми се струва СХ 65 и затова влезох във форума да чета мнения и видях , че ти си супер компетентен. Като се вгледах обаче и видях , че някои функции ги нама и много се учудих, а и притесних, хайде композитори и т. н. както и да е, но да няма гласови команди и гласово набиране и особено да не можеш на тел. номер да си качиш снимки и когато ти звъни някой да му излиза снимката на екрана ти, това направо...Кажи ми моля те по тези въпроси, във форума пишеш , че можело да се качва снимка към номер , но в описанията на тел. го няма, ти лично правил ли си го. Моля те ,кажи ми и за другите неща и ми дай съвет, дори и да ти звучат тъпо нещата , които съм написал. Защото освен наличието на IrDa не веждам с какво СХ превъзхожда ST 60. трябва спешно да си взимам тел. и вече се побърках от чудене. Ако някой друг може да помогне ще съм благоарен Мерси много предварително