abe hora nai nakraq nqma li da napravite 1 test na toq gsm,ama da e ka4estven.za da razberem naistina dali e dobyr tozi gsmDefaultUser написа: ↑13 сеп 2004, 20:11Чета тука и се чуда ня глупостите на някой хора (явно от онзи вид където са чули от еди кой си че Нокиа са най-добрите а никога не са имали възможност да го проверят).Та S65 е един от най-добре изглеждащите телфони които съм държал в ръцете си.Също така и от към функционалност е на първо място.А искам да отбележа и още нещо ...а именно мелодиите.Бях признал Siemens за качествен синтезатор още при S55 нооо ... този път направо нямат равни. И да добавя нещо за така наречените "smartphones" ... е моля ви се ако ми кажете по-бъгава операционна система от Symbian (Windows е направо като FreeBSD в сравнение с Symbian).Никога ама никога не бих си купил телефон базиран на този ОС...
Siemens S65
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens S65
-
Ami to ima ve4e... eto dvate stranici koito davat test na Siemens S65: http://www.club-siemens.net/reviews/mobiles/s65/ i drugata e: http://www.get-mobile.co.uk/reviewsdetails.asp?reviewid=12 Ob6to vzeto tova 6te da e mobilniqa telefon koito 6te zameni moqa SL55 :)DefaultUser написа: ↑13 сеп 2004, 20:46abe hora nai nakraq nqma li da napravite 1 test na toq gsm,ama da e ka4estven.za da razberem naistina dali e dobyr tozi gsm
Телефона е много добър, но от Сименс малко избързаха с рекламния шум. Ясно е, че ще има 13, 14 версия на софта. Чета по руските форуми ревюта - посочват се доста софтуерни бъгове, дизайна на иконките бил "дървен", каквото и да значи това. Посочват се проблеми в работата с ММС картата.
Иначе аз съм фен на Сименс, и бих си взел този телефон. Леко съм разочарован, че няма ФМ радио, като Нокия 6230.
Иначе аз съм фен на Сименс, и бих си взел този телефон. Леко съм разочарован, че няма ФМ радио, като Нокия 6230.
-
Mi neznam tuka za kakvi ceni 800 zeh go ot li4en priqtel gsm na 5 dena gsm za 520lv bez vgradenata karta 32mb kakto pishat . Ta za gsm moa da go smena do ponedelnik s 6230 bih iskal malko mneniq da kajete menuto po standart si e mnogo durveno ama dobre 4e ima qki fonove i stana dobre telefona e malko golemi4ak, napravi mi vpe4etlenie 4e za 40 min se zareji i kato svurhi bateriqta nqma man man ami se izklu4va vednaga , ne sum imal drug gsm s kamera ako nqkoi e imal toq da mi kaje stot mi se struva 4e kamerata e losha, i nikude ama nikude ne namerih mp3 plear ina4e kato cqlo telefona si e dosta hubav ama nekak imam 4ustvoto 4e nokiqta e po hubava :) nz bih iskal malko mneniqDefaultUser написа: ↑14 сеп 2004, 21:07Телефона е много добър, но от Сименс малко избързаха с рекламния шум. Ясно е, че ще има 13, 14 версия на софта. Чета по руските форуми ревюта - посочват се доста софтуерни бъгове, дизайна на иконките бил "дървен", каквото и да значи това. Посочват се проблеми в работата с ММС картата. Иначе аз съм фен на Сименс, и бих си взел този телефон. Леко съм разочарован, че няма ФМ радио, като Нокия 6230.
-
da ve nqkoi da kaje kude e tozi mp3 player !? kude se namira iz menuiuto ???DefaultUser написа: ↑18 сеп 2004, 21:52Mi neznam tuka za kakvi ceni 800 zeh go ot li4en priqtel gsm na 5 dena gsm za 520lv bez vgradenata karta 32mb kakto pishat . Ta za gsm moa da go smena do ponedelnik s 6230 bih iskal malko mneniq da kajete menuto po standart si e mnogo durveno ama dobre 4e ima qki fonove i stana dobre telefona e malko golemi4ak, napravi mi vpe4etlenie 4e za 40 min se zareji i kato svurhi bateriqta nqma man man ami se izklu4va vednaga , ne sum imal drug gsm s kamera ako nqkoi e imal toq da mi kaje stot mi se struva 4e kamerata e losha, i nikude ama nikude ne namerih mp3 plear ina4e kato cqlo telefona si e dosta hubav ama nekak imam 4ustvoto 4e nokiqta e po hubava :) nz bih iskal malko mneniq
-
ave tova nesto nema mp3 plear samo lujat lujci i nz kak na drugite ama tova nesto durji samo po 2 denaDefaultUser написа: ↑19 сеп 2004, 16:01da ve nqkoi da kaje kude e tozi mp3 player !? kude se namira iz menuiuto ???
-
Моля ви пишете по специфични въпроси "нови теми". По-бързо ще се прочетат и ще получите бързи отговори. За мр3-плеъра на S65 ще кажа че НЯМА. Така че спрете да търсите. При анонсирането на прототипа на цялата х65 серия беше обявено че ще има, но впоследствие са я махнали поради невъзможност да предоставят оперативна памет за разархивиранетона мр3-ката в апарата. А достъпът тази на Флаш-картата се е оказал затворен по хардуерни причини.DefaultUser написа: ↑19 сеп 2004, 19:56ave tova nesto nema mp3 plear samo lujat lujci i nz kak na drugite ama tova nesto durji samo po 2 dena
-
Na official side na companiata ima upgrate versia s podobreni harakteristiki, 4aoDefaultUser написа: ↑19 сеп 2004, 20:37Моля ви пишете по специфични въпроси "нови теми". По-бързо ще се прочетат и ще получите бързи отговори. За мр3-плеъра на S65 ще кажа че НЯМА. Така че спрете да търсите. При анонсирането на прототипа на цялата х65 серия беше обявено че ще има, но впоследствие са я махнали поради невъзможност да предоставят оперативна памет за разархивиранетона мр3-ката в апарата. А достъпът тази на Флаш-картата се е оказал затворен по хардуерни причини.
-
xi ne gi gledai tiq trabant4eta :))) na siemens nao dobroto e sx1 :)DefaultUser написа: ↑19 сеп 2004, 19:56ave tova nesto nema mp3 plear samo lujat lujci i nz kak na drugite ama tova nesto durji samo po 2 dena
-
bih iskal da uznaq nqkoi koito ima tozi simens s65 kolko vreme mu durji tela ako ne si igrae s nego pri men e za dva dena i mnogo gadna rabota tela li ne mi e v red ili e taka.DefaultUser написа: ↑22 окт 2004, 01:34xi ne gi gledai tiq trabant4eta :))) na siemens nao dobroto e sx1 :)