Siemens CX65

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Siemens CX65

Мнение от DefaultUser » 08 окт 2004, 16:37

DefaultUser написа:
19 сеп 2004, 22:38
Кой магазин?
Shte mi kajete li kolko sms-a subira pametta na telefona?:)

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 09 окт 2004, 19:52

DefaultUser написа:
28 апр 2004, 18:33
nqkoi da ima nqkva predstava kolko gore dolu 6e struva toq gsm?
10

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 10 окт 2004, 22:05

DefaultUser написа:
17 авг 2004, 10:57
Гасненето не е никакъв проблем. Просто го включваш пак и тръгва. Това е бъг още от S55. При това гасне само когато няколко пъти натискаш бутоните в момент когато телефона мисли, а ти чакайки просто си тнатискаш . Иначе никога не гасне без да го пипаш. Т.нар самоволно изключване. Моя телефон в сервиз не влиза. Сам си ги оправям:))
gasneneto, kakto i nqkoi drugi bygove se opravqt kato si napravish update na firmware-a. razbira se tova stava samo sys serial data cable, a ne s obiknoveniq usb. eto i adres, otkydeto moje da si izteglete update-a. http://www.cx65.com/index.php?id=694&L=1&MP=& bydete dobri ;))

DefaultUser

Predi da go kupite...

Мнение от DefaultUser » 10 окт 2004, 22:24

DefaultUser написа:
mislq che telefona e poveche ot dobyr za tezi si pari. lichno az misleh da si go kupq, no dnes razglejdah mneniqta v www.gsmarena.com. tam se spomenavat dosta chesto bygove svyrzani s telefona kato gasnene po vreme na rabota(snimane), gubene na nastroiki i t.n. gasneneto, kakto i nqkoi drugi bygove se opravqt kato si napravish update na firmware-a. razbira se tova stava samo sys serial data cable, a ne s obiknoveniq usb. eto i adres, otkydeto moje da si izteglete update-a. http://www.cx65.com/index.php?id=694&L=1&MP=& ako naberete *#06# moje da vidite koq vesriq vi e firmware-a. syvsem drug e vyrposa dali ima serien data kabel za cx65 v bylgariq i vyobshte do kolko update-a e syobrazen s nastroikite na bg operatorite. chestno kazano mislq, che sa malcina, koito mogat da otgovorqt na tozi vypros. ili pyk az sym po-prost otkolkoto si mislq ;))) blagodarq, che prochetohte vsichko! bydete dobri ;)) bydete dobri ;))

DefaultUser

Predi da go kupite...

Мнение от DefaultUser » 10 окт 2004, 22:29

DefaultUser написа:
30 май 2004, 14:16
http://www.mobil.ru/onenews.php?type=1&news_id=2618
mislq che telefona e poveche ot dobyr za tezi si pari. lichno az misleh da si go kupq, no dnes razglejdah mneniqta v www.gsmarena.com. tam se spomenavat dosta chesto bygove svyrzani s telefona kato gasnene po vreme na rabota(snimane), gubene na nastroiki i t.n. gasneneto, kakto i nqkoi drugi bygove se opravqt kato si napravish update na firmware-a. razbira se tova stava samo sys serial data cable, a ne s obiknoveniq usb. eto i adres, otkydeto moje da si izteglete update-a. http://www.cx65.com/index.php?id=694&L=1&MP=& ako naberete *#06# moje da vidite koq vesriq vi e firmware-a. syvsem drug e vyrposa dali ima serien data kabel za cx65 v bylgariq i vyobshte do kolko update-a e syobrazen s nastroikite na bg operatorite. chestno kazano mislq, che sa malcina, koito mogat da otgovorqt na tozi vypros. ili pyk az sym po-prost otkolkoto si mislq ;))) blagodarq, che prochetohte vsichko! bydete dobri ;))

DefaultUser

Predi da go kupite...

Мнение от DefaultUser » 10 окт 2004, 22:32

DefaultUser написа:
07 юли 2004, 20:31
i radio li ima telefona? iskam da pitam i dali mogat da se prekrepqt snimki kym telefonen nomer?
mislq che telefona e poveche ot dobyr za tezi si pari. lichno az misleh da si go kupq, no dnes razglejdah mneniqta v www.gsmarena.com. tam se spomenavat dosta chesto bygove svyrzani s telefona kato gasnene po vreme na rabota(snimane), gubene na nastroiki i t.n. gasneneto, kakto i nqkoi drugi bygove se opravqt kato si napravish update na firmware-a. razbira se tova stava samo sys serial data cable, a ne s obiknoveniq usb. eto i adres, otkydeto moje da si izteglete update-a. http://www.cx65.com/index.php?id=694&L=1&MP=& ako naberete *#06# moje da vidite koq vesriq vi e firmware-a. syvsem drug e vyrposa dali ima serien data kabel za cx65 v bylgariq i vyobshte do kolko update-a e syobrazen s nastroikite na bg operatorite. chestno kazano mislq, che sa malcina, koito mogat da otgovorqt na tozi vypros. ili pyk az sym po-prost otkolkoto si mislq ;))) blagodarq, che prochetohte vsichko! bydete dobri ;))

DefaultUser

bateria?

Мнение от DefaultUser » 11 окт 2004, 21:16

DefaultUser написа:
10 окт 2004, 22:24
mislq che telefona e poveche ot dobyr za tezi si pari. lichno az misleh da si go kupq, no dnes razglejdah mneniqta v www.gsmarena.com. tam se spomenavat dosta chesto bygove svyrzani s telefona kato gasnene po vreme na rabota(snimane), gubene na nastroiki i t.n. gasneneto, kakto i nqkoi drugi bygove se opravqt kato si napravish update na firmware-a. razbira se tova stava samo sys serial data cable, a ne s obiknoveniq usb. eto i adres, otkydeto moje da si izteglete update-a. http://www.cx65.com/index.php?id=694&L=1&MP=& ako naberete *#06# moje da vidite koq vesriq vi e firmware-a. syvsem drug e vyrposa dali ima serien data kabel za cx65 v bylgariq i vyobshte do kolko update-a e syobrazen s nastroikite na bg operatorite. chestno kazano mislq, che sa malcina, koito mogat da otgovorqt na tozi vypros. ili pyk az sym po-prost otkolkoto si mislq ;))) blagodarq, che prochetohte vsichko! bydete dobri ;)) bydete dobri ;))
Kupih si go i vseki den zarejdam,ne znam kvo stava,vazmojno li e tova...govoria ne pove4e ot 20 min na den

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 12 окт 2004, 14:57

DefaultUser написа:
Telefona kato zialo e dobar. Ne mu haresvam mnogo klaviaturata i nejnia joistic. Nai dobrata mu strana sa tipichnia Male style i prekrasnia dysplay.

HHH
Регистриран: 16 сеп 2004, 12:28

Re: bateria?

Мнение от HHH » 13 окт 2004, 16:28

Hi!Problema ti e v tova(pone taka si mislq ti shte mi kajesh),che pri zakupuvaneto trqbva da go ostavish 10-12h da se zaredi,zashtoto bateriqta e nova.Sled purvoto qko zarejdane se zarejda za 2h napulno.

HHH
Регистриран: 16 сеп 2004, 12:28

Мнение от HHH » 13 окт 2004, 16:35

Hi!Kak q karash?Pishati za vtori put.Znam absolutno vsichko za gsm-a(daje kak se zapisva po vreme na razgovor,no tova e druga tema)vuprosa mi e samo ot koi sait moga da si izteglq igra i moje li da stane chrez IR?I oshte neshto se setih koi e posledniqt софтуер за gsm?Predvarielno ti blagodarq!

Отговори