ПРЕДЛОЖЕНИЕ

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: ot kude sa dannite?

Мнение от DefaultUser » 20 окт 2004, 12:57

DefaultUser написа:
19 окт 2004, 22:12
Ima li nqkakvo prou4vane ili ne6to podobno? Ot kude si razbral kolko sa bili horata, koito sa si izklju4ili telefonite? Ako ima nqkude info 6te e hubavo da se razprostrani, za da se vidi, 4e boikotut ima uspeh...
ima6e nqkakvi nepotvardeni danni... radio Net e zad nas vsi4ki,koito sme za OFFna gsm-ite. Ako inmenia moje da se svarje s radoi net i tam da provedat nqkakva telefonna anketa s tova koi e zapoznat i koi si go izkliu4va 6te moje da se razbere, za6toto mnogo e skupo da se pla6ta na sociologi4eska agenciq za prou4vane...

DefaultUser

Re: Sled tova 5. noemvri!

Мнение от DefaultUser » 20 окт 2004, 12:59

DefaultUser написа:
20 окт 2004, 10:27
Съгласен за 05.11. и за всички петъци оттам-нататък!
mislq, 4e nqkak trqbva da se dopitame do vsi4ki i da se izbere den v koito na pove4eto hora po precenka im e po-udobno! 6toto imam nqkolko priqteli, koito v petak prikiu4vat delovata sedmica i nikak ne im e udobno da go off-vat!

DefaultUser

Re: Sled tova 5. noemvri!

Мнение от DefaultUser » 20 окт 2004, 17:04

DefaultUser написа:
20 окт 2004, 12:59
mislq, 4e nqkak trqbva da se dopitame do vsi4ki i da se izbere den v koito na pove4eto hora po precenka im e po-udobno! 6toto imam nqkolko priqteli, koito v petak prikiu4vat delovata sedmica i nikak ne im e udobno da go off-vat!
Няма да има ден от седмицата, в който на всички ще им е удобно. Самото изключване на телефона си е неудобство, с което всеки от нас трябва да се съобразява. Нека изборът на дати бъде определен от [email protected]. Така няма да има сърдити (надявам се!) Пък който не може... няма да бойкотира.

DefaultUser

Re: ot kude sa dannite?

Мнение от DefaultUser » 20 окт 2004, 20:28

DefaultUser написа:
20 окт 2004, 12:57
ima6e nqkakvi nepotvardeni danni... radio Net e zad nas vsi4ki,koito sme za OFFna gsm-ite. Ako inmenia moje da se svarje s radoi net i tam da provedat nqkakva telefonna anketa s tova koi e zapoznat i koi si go izkliu4va 6te moje da se razbere, za6toto mnogo e skupo da se pla6ta na sociologi4eska agenciq za prou4vane...
За социологически проучвания и дума не може да стажа... Но можем да попитаме Радио НЕТ ако имат някакво инфо. Солидарност! http://bulgaria.indymedia.org

DefaultUser

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Мнение от DefaultUser » 21 окт 2004, 12:31

DefaultUser написа:
18 окт 2004, 16:38
Предлагаме следващата дата за бойкот да бъде 29-ти или 31-ви октомври. третият вариант е 01, но е понеделник и шансът за повече хора да се включат е много по-малък, затова кажете коя от горепосочените ви харесва повече? часовете са си същите. По последни данни има много повече включили се в бойкота на 15-ти този месец и мобилните оператори са започнали да усещат за какво става дума! ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ХАЙДЕ БОЙКОТ ДО ДУПКА!
Хора, живеем в свободна държава. Никой не ви задължава да имате мобилни телефони, ако цените на услугите не са ви по силите. И двете компании са частни, ако искат ще продават и на 100 лева за минута. Защо не протестирате срещу системата на здравеопазването или Топлофикация или срещу НЕК?

DefaultUser

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Мнение от DefaultUser » 21 окт 2004, 13:56

DefaultUser написа:
21 окт 2004, 12:31
Хора, живеем в свободна държава. Никой не ви задължава да имате мобилни телефони, ако цените на услугите не са ви по силите. И двете компании са частни, ако искат ще продават и на 100 лева за минута. Защо не протестирате срещу системата на здравеопазването или Топлофикация или срещу НЕК?
6to? ti da ne bi da stoi6 na tumno i da ne pie6 voda i da ne se kupe6? stoi6 na studeno? are pomisli kak 6te povlieq edin protest na durjavno ne6to i kak na ne6to 4astno. 4astnicite sa 100 puti po-salbi ot durjavnite. ne jelaem da ni manupulirat. bez gsm moje6. moje6 i da smeni6 operatora, ama q si pusni voda ot Makedoniq ili Iugoslaviq. Se6ta6 se na kude biq, nali? aide stuga gluposti, 4e me nervira6.

DefaultUser

svobodna durjava

Мнение от DefaultUser » 21 окт 2004, 19:02

DefaultUser написа:
21 окт 2004, 12:31
Bre chojum ti Bulgarski ne razbirash li? Da ti obisnia na turski! Nikoi ne te kara da chetesh napisanoto tuk no e dobre da znaesh mnenieto na horata svurzani s GSM (pone na tezi koito iskat da si go kajat). > Хора, живеем в свободна държава. Никой не ви задължава да имате мобилни телефони, ако цените на услугите не са ви по силите. Smiatame che operatorite vzimat nedupustimo mnogo za uslugite i kazvame mnenieto si zatova sme svobodna durjava ne zashtoto niakoi iska da si izkluchim telefonite i da sprem da izkazvame mnenieto si (podkrepeno s fakti) za da moje da balamosva drugite che cenite sa mnogo izgodni - ako go napravim togava niama da sme svobodna durjava. Ti vlizash li v magazin za mebeli da pitash kakva e cenata na kraveto sirene? Ako ne togava ne iskai tuk da: > Защо не протестирате срещу > системата на здравеопазването > Топлофикация > или НЕК? > И двете компании са частни, ако искат ще продават и на 100 лева за минута. Mogat, no do koga? Dokato si razgoniat klientite i falirat i ni ostaviat vsicki bez GSM-i? Veche sme prejiveli dosta puti toia scenarii i vse za nasha smetka: Nacionalni katastrofi, kapitalizun, socializum, bankovi faliti, cifrovizaciq na telefoni i t.n. Vse niakoi s vlast ni ograbva i duhva s parite na horata zashtoto vsichki si mulchim i ne pravim nishto. Ne iskame veche takiva deto ni obirat parite i si gi iznasiat v chujbina da gi harchat. Zashti da sum dovolen ot niakoi koito s visoki ceni si vrushta investiciite za 1/4 ot vremeto, za koeto se vrushtat v drugite strani, za ostanalite 3/4 gleda da oskube kolkoto moje poveche i nakraia zahvurlia (prodava tazsipva) vsicko i pochva da krade ot drugo miasto. Ne kazvam che mobilnite operatori praviat ili shte napraviat tova. Vseki moje da presmetne ili da izchaka da vidi dali shte stane taka. Kato se oburne kolata togava kakvo shte pravim - ili kato vuv pogovorkata - putishta mnogo? Na tova mu kazvat horata bezodgovornost i bezhaberie - za tova ot tursko do sega vse na edno misto tupchem.

DefaultUser

Re: svobodna durjava

Мнение от DefaultUser » 22 окт 2004, 11:26

DefaultUser написа:
21 окт 2004, 19:02
Bre chojum ti Bulgarski ne razbirash li? Da ti obisnia na turski! Nikoi ne te kara da chetesh napisanoto tuk no e dobre da znaesh mnenieto na horata svurzani s GSM (pone na tezi koito iskat da si go kajat). > Хора, живеем в свободна държава. Никой не ви задължава да имате мобилни телефони, ако цените на услугите не са ви по силите. Smiatame che operatorite vzimat nedupustimo mnogo za uslugite i kazvame mnenieto si zatova sme svobodna durjava ne zashtoto niakoi iska da si izkluchim telefonite i da sprem da izkazvame mnenieto si (podkrepeno s fakti) za da moje da balamosva drugite che cenite sa mnogo izgodni - ako go napravim togava niama da sme svobodna durjava. Ti vlizash li v magazin za mebeli da pitash kakva e cenata na kraveto sirene? Ako ne togava ne iskai tuk da: > Защо не протестирате срещу > системата на здравеопазването > Топлофикация > или НЕК? > И двете компании са частни, ако искат ще продават и на 100 лева за минута. Mogat, no do koga? Dokato si razgoniat klientite i falirat i ni ostaviat vsicki bez GSM-i? Veche sme prejiveli dosta puti toia scenarii i vse za nasha smetka: Nacionalni katastrofi, kapitalizun, socializum, bankovi faliti, cifrovizaciq na telefoni i t.n. Vse niakoi s vlast ni ograbva i duhva s parite na horata zashtoto vsichki si mulchim i ne pravim nishto. Ne iskame veche takiva deto ni obirat parite i si gi iznasiat v chujbina da gi harchat. Zashti da sum dovolen ot niakoi koito s visoki ceni si vrushta investiciite za 1/4 ot vremeto, za koeto se vrushtat v drugite strani, za ostanalite 3/4 gleda da oskube kolkoto moje poveche i nakraia zahvurlia (prodava tazsipva) vsicko i pochva da krade ot drugo miasto. Ne kazvam che mobilnite operatori praviat ili shte napraviat tova. Vseki moje da presmetne ili da izchaka da vidi dali shte stane taka. Kato se oburne kolata togava kakvo shte pravim - ili kato vuv pogovorkata - putishta mnogo? Na tova mu kazvat horata bezodgovornost i bezhaberie - za tova ot tursko do sega vse na edno misto tupchem.
bravo be feno, mnogo dobre si mu go kazal, ama tozi mai se podriska i nito na mene otgovori nito na tebe - sme6nik.

DefaultUser

do Inmedia

Мнение от DefaultUser » 22 окт 2004, 11:36

DefaultUser написа:
20 окт 2004, 20:28
За социологически проучвания и дума не може да стажа... Но можем да попитаме Радио НЕТ ако имат някакво инфо. Солидарност! http://bulgaria.indymedia.org
kakvo stana sas svarzvaneto s radio Net? ima li nqkakvi novini? informaciq okolo boikotite? o4akvame vsi4ki da poblikuvate ne6to interesno po slu4aq.

DefaultUser

Re: svobodna durjava

Мнение от DefaultUser » 22 окт 2004, 12:49

DefaultUser написа:
21 окт 2004, 19:02
Разбира се, че никой не ме кара да чета каквото и да било написано тук, но и аз имам право да изразя мнението си. И го правя. Мисля, че е не бъркам мебелите с кравето сирене, просто считам, че има по-важни неща, за които хората да протестират. Примерът беше даден от тази гледна точка. >Vse niakoi s vlast ni ograbva... Има ограбване и други апокалиптични картини като: >Nacionalni katastrofi, kapitalizun, socializum, bankovi faliti, cifrovizaciq na telefoni, тогава когато хората нямат избор. Грабежът е акт на насилие. Не ми казвайте, че идват от MTel или GloBul и ви насилват да им станете абонат. Вие отивате там с пълното си съзнание и сключвате договор, нали така? Поне при мен е така, а аз съм абонат и на двата оператора. Като отивате да си влагате парите в банка или да теглите кредит също сте запознати с условията и лихвите, нели? Мисълта ми е, че хората имат избор! И това трябва да е водещото. Та, това беше моето мнение. Извинете, ако се засегнахте.

Отговори