Galaxy S8

pcs
Регистриран: 14 окт 2006, 19:41

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от pcs » 01 апр 2017, 20:45

Точно така прав ди - снзорите на с7 и 8 са еднакви.

Сега ще замазват че сензорът не е същият, а той е ! Дори да има незначителни промени, това е с7 камера в новия 850евро с8. Евала самсунг!

от мен това е Точка! Не ме интересува колко нови софт.ъпгрейди и глупости има тази камера в с8. Ползвам лг в20 с по-добра камера от с7 и сега ще дам 1600лв за с8 с по-слаба камера от лг-то ми което е 1000лв. Ха! Дано не съм лош пророк, но с8 може да не види успехите на с7. Нещата се поменят, днешни дни доста бързо и рязко. Примери хиляди.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от nikolaiii » 01 апр 2017, 20:48

Цените само на малкия s8 са приблизително със 100 лева над тези на s7 edge с 32 гигабайта памет през 2016 година , но определено си заслужават.
Всичко в новия бестселър на Самсунг е на ниво, което го прави актуален за ,поне още 3 години напред.
Телефона на годината! Безапелационно! Поне за мен, а и за всеки, който има вкус и опит с подобна техника.
Почти всички от видео ревютата в нета го хвалят.
Финкционален,ергономичен с уникално излъчване и дизайн.
Всеки хейтър разбира се може да му намери "недостатъци", но... мен това не ме интересува :D , защото имам решение за тях .
Лека вечер на всички!
Моля дежурните "опоненти "да не се хабят да ми отговарят.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Samsung Galaxy S8

Мнение от apolon25 » 02 апр 2017, 13:54

Ще се чака Note, той ще е реалния конкурент на Апле 10 и предполятам тогава, ще завършат е сензора за отпечатъци да се и на централния бутон и стерео говорители са му сложат.

последно има ли стерео говорители? Защото пише че е със стерео тук? в Арената не пише. Да няма изненади ??? приятни?(woo)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от alphaleader » 02 апр 2017, 16:33

Какво толкова те впечатляват тези стерео говорители? На 15см един от друг, ефекта клони към нула....

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от muamamu1 » 02 апр 2017, 17:05

[Quote]Цените само на малкия s8 са приблизително със 100 лева над тези на s7 edge с 32 гигабайта памет през 2016 година , но определено си заслужават. [/Quote]

"Удачно сравнение". :D:D:D:D

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от ........ » 03 апр 2017, 10:04

[Quote]Всичко в новия бестселър на Самсунг е на ниво, което го прави актуален за ,поне още 3 години напред.[/Quote]

И кое в S8 е толкова "на ниво", че да е актуален 3 години? Процесорът не го броим- дори и СД 808 (че 810 нали прегрява) е достатъчно мощен за да е актуален през 2020г. ама никой няма да напише нужните драйвери...
Модеми с 16х16 MIMO, 50Гбит/с скорости и подобни са хубаво, но безполезно нещо- нито доставчика предоставя такива скорости, нито имаш нужда от тях в телефон...
Камерата е добра, но дотам- как изобщо смяташ, че старият MX260 (ребрандиран в IMX333) ще е актуален през 2020г. като виждаш накъде тръгват Сони с камерата на Premium-a...
Както вървят нещата през 2020г. дори и айфоня ще е със скромните 6гб рам- с тея 4гб рам S8 хич няма да е актуален...
Асистенти като Биксби, Алекса и т.н. са безполезни за 85% от юзърите просто щото не работят на техния език и заеби българския- Кортана е почти безполезна екстра ако си шотландец или ирландец, а уж говорят английски.
Ирис сензорите и лицевото разпознаване са поне 10г. назад от стабилна безгрешна работа.

Реално колкото и да се кланяш на корейците тази година имаш само и единствено един нов дизайн и НИЩО друго. А като изключим дизайна и марката от уравнението (и двете не харесвам) кое би ме убедило да тръшна 1500лв. за S8 днес? А за повод да смени човек S7 е просто абсурдно да се говори...
За справка около Великден влиза в продажби Huawei P10plus- като процесор е максимум 1 идея зад Ексинос-а (все е излишно мощен), камерата е буквално на кантар с тази на Самсунг и вече решаващ фактор е юзъра, батерията е "само" 750мАч по-голяма и цената му за конфигурацията 6гб рам и 128гб памет е същите 1500лв. Та къде аджеба е логиката да дам същите пари за телефон с поне 3 ярко изразени слабости? Дори и да платя повече за S8+ пак остават 2 слабости- памет и рам...

Китаеца си взе урок- миналата година P9 Plus почти липсваше в Европа, тази година го има и то навреме... Който не държи на камерата много (тази от П9 ще е) след 2 дни ще може да купи Honor 8 Pro (5,7" 2К, 6/64гб, Кирин 960 и 3900-4000мАч батерия) за ?550-600- зависи какъв ще е комплекта на телефона... Китайчето бързо схвана нещо елементарно- хората искат различни неща и са възможни компромиси с резолюция или камера ако цената е съответстваща и в бързината пускат 3 достатъчно различни модела срещу S8. Ако Самсунг не го схванат бързо сами ще помогнат на Хуауей да продава все повече...

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от muamamu1 » 03 апр 2017, 14:20

Николай толкова не е чел през живота си, камо ли в един пост, какво се заинмаваш? Любовта е голямо нещо в живота, няма как да откажеш някой от нея.

Tsvetan24
Регистриран: 25 мар 2012, 14:22

Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от Tsvetan24 » 03 апр 2017, 14:33

В Щатите подаряват Gear VR при pre order, в Русия - Gear360, в Украйна - безжично зарядно, при нас - грънци.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от board » 03 апр 2017, 17:55

Написал си доста верни неща. И все пак не е съвсем коректно сравнението на S8 с Huawei P10 plus по този начин. Най-малкото има разлика в размерите и S8 e с по половин сантиметър по-къс и по-тесен. Съответно дисплея му заема доста по-голяма част от лицевия панел.
Иначе хубаво вадиш дизайна от уравнението, но това е нещо важно за много хора. Отделно някои хора държат да имат безжично зареждане. За други е ценна водоустойчивостта. Четвърти се кефи на VR платформата. Може да се отбележи, че в комплекта има и едни прилични AKG слушалки.
Мисълта ми е, че не е толкова проста сметката, тук толкова RAM, там толкова батерия, на тази цена. Достатъчно различни са телефоните за да се сравняват директно по този начин. Сигурен съм, че и двата ще намерят своите фенове.

........
Регистриран: 28 мар 2017, 17:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S8

Мнение от ........ » 06 апр 2017, 18:28

А що си мислиш, че сметката е сложна, а? Я се върни да прочетеш за КОЕ ТОЧНО се отнася онзи ферман дето изписах- понеже тукашният смешник Николайчо (и посмешище в още няколко сайта/блога/форума) говори как S8 ще е АКТУАЛЕН след 3г. (през 2020г.) питах кое ще му е актуалното на Самсунг-а... И още си чакам отговора, но разбира се забавният пич с вицовете се покри и "случайно" не пише в тази тема вече...

И разбира се ще вадя дизайна от уравнението- ти се кефиш на заоблени сапунерки, аз харесвам друг тип телефони, а дори има заблудени същества дето харесват Сони и НТС. Да не говорим за балъците боготворящи ябълките- както се казва "на вкус и цвет товарищ НЕТ"...

Мисълта ми е, че като говорим за "актуалност след 3 години" дизайнът е ПОСЛЕДНОТО което ни вълнува и отиваме на стандартното "мерене на пишки"- тоест хардуер и цени... И се радвай, че сравнявам с P10 Plus вместо с Honor 8 Pro щото там става още по-грозно- жертваме камерата (всеки сензор и оптика след 3г. ще са калпави) и получаваме зверски мощен телефон с 6гб рам и 4000мАч батерия, сам прецени дали китайчето или корейчето има повече шансове да е АКТУАЛЕН през 2020г...

Отговори