cenite sa visoki, zashtoto aparatite sa vneseni chisto novi a ne sa razkodirvani, v drugite magazini sa lujci i moshennici deto vi probutvat telefoni koito de fakto sa naistina "chisto novi", t.e nikoi ne gi e polzval, ama sa bili kodirani predi kam drugi gsm operatori, ne se li zamisliate kato vidi logota na Vodafone ili T-mobile i t.n.... i razni startup animaciiki a?! ami zamislete se ! tova onzachava che e pipano po software im v procesa na razkodirane, a tova poviarvaite mi ne e NIKAK DOBRE !! po-dobre po-skap telefon direktno ot proizvoditelia, otkolkoto nekadurno razkodiran !! :)DefaultUser написа: ↑03 фев 2004, 14:37Прекаляват в Германос-цените им стигат до сто лева повече от другите магазини.Пример Нокия 3200 в Германос-529 лв. а в Джеф 419
Мошениците в Germanos
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Мошениците в Germanos
time is money
time is money.. kupete si ot tam neshto i da vidite kvo se kazva defekti i "korektno" otnoshenie v serviza posle. teq i global co prodavat vyzmojno nai defektnite telefoni vnasqni nqkoga v bg. moq t610 e ot Mobil+ no do sega i edin defekt ne e dal a e veche na 10 meseca... taka che ne se hvyrlqite na pyrviq popadnal vi shto gode lyskav magazin s primamlivi ceni. shte vi izleze dosta soleno v posledstvie.
-
Аз лично имам Сони J70, купен от малък локален магазин. Купих го преди година и 3 месеца. Но първо в магазина го няма професионалното обслужване на Германос. Второ, дадоха ми телефона, който стоеше на полицата и който беше пипан и пробван от всички други потенциални клиенти преди мен. Също така, телефона има Японски или Корейски букви, изписани над бутоните на клавиатурата, което говори, че не е произведен за нашия пазар. След това ми го опаковаха в кутия от аксесоари на Нокиа, обърнато наобратно. Вътре имаше 2 книжки на френски, но аз не разбирам френски. Казаха, че нямат на Български, нито на Английски. Отвътре телефона е добре, с изключение на това, че Българското меню е преведено много зле, затова ползвам това на Английски. Например при смс-ите кутия Inbox e преведена Изход, а кутия Outbox - Отговор. А в крайните "клони" на менюто опциите са на руски. Явно не е допреведено. Както и да е, това също не е фатално, защото разбирам английски. Друго нещо, е че след като заредя батерията докрай, индикатора на дисплея показва не максимум, а 75 %. В първите му дни при мен телефона гаснеше от време на време, но с течение на времето се оправи. Купих го за 240лв. По същото време мисля, че в Германос го имаше по-скъп с 30-40лв. Сега, след година и нещо, мисля, че ще се замисля откъде ще купя новия си телефон.Това е от мен.DefaultUser написа: ↑03 фев 2004, 14:37Прекаляват в Германос-цените им стигат до сто лева повече от другите магазини.Пример Нокия 3200 в Германос-529 лв. а в Джеф 419
-
i az imah Sony J70 predi da si vzema motrola T720i, znachi sony-to naistina ima takova stranno BG menu, i pri men beshe taka, absolutno sushtoto kakto kazvash ti, tam za EMS pisheshe "Tolko Vlojit" koeto e na ruski :-) kakto i da e telefona raboteshe perfektno i napalno stabilno i kato aparat i kato bateria niamashe problemi, obache mnogo chudno mi beshe kakvo praviha nastroikite za D2 WAP vuv WAP profilite, kato se ima v predvid che kato go kupuvah sa vodeshe che telefona NE e bil "razkodiran", tai kato togava niamah nujnoto oborudvane kakvoto imam sega i ne mojah da go vklucha kam PC i da mu pregledam cialostno software i operacionnata sistema, imah izvestni sumnenia zashtoto D2 e nemski gsm operator :) no vupreki vsichko telefoncheto si beshe stabilno i bezproblemno :)DefaultUser написа: ↑20 апр 2004, 17:06Аз лично имам Сони J70, купен от малък локален магазин. Купих го преди година и 3 месеца. Но първо в магазина го няма професионалното обслужване на Германос. Второ, дадоха ми телефона, който стоеше на полицата и който беше пипан и пробван от всички други потенциални клиенти преди мен. Също така, телефона има Японски или Корейски букви, изписани над бутоните на клавиатурата, което говори, че не е произведен за нашия пазар. След това ми го опаковаха в кутия от аксесоари на Нокиа, обърнато наобратно. Вътре имаше 2 книжки на френски, но аз не разбирам френски. Казаха, че нямат на Български, нито на Английски. Отвътре телефона е добре, с изключение на това, че Българското меню е преведено много зле, затова ползвам това на Английски. Например при смс-ите кутия Inbox e преведена Изход, а кутия Outbox - Отговор. А в крайните "клони" на менюто опциите са на руски. Явно не е допреведено. Както и да е, това също не е фатално, защото разбирам английски. Друго нещо, е че след като заредя батерията докрай, индикатора на дисплея показва не максимум, а 75 %. В първите му дни при мен телефона гаснеше от време на време, но с течение на времето се оправи. Купих го за 240лв. По същото време мисля, че в Германос го имаше по-скъп с 30-40лв. Сега, след година и нещо, мисля, че ще се замисля откъде ще купя новия си телефон.Това е от мен.
-
Да, "Толко вложит". Може би това меню е вграждано масово в тези телефони из България. Изглежда са го превеждали от руски, но са пропускали някои неща. Както и да е, моят също работи безпроблемно досега, да чукна на дърво, че нямам пари да го сменя.:) Забравих да кажа, че щепсела на зарядното е различен от наште, с допълнителен накрайник за европейската мрежа. Оставам с впечатление, че събират книжки, телефони, зарядни и аксесоари откъдето могат и каквито намерят - важното е да се събере "комплекта".DefaultUser написа: ↑20 апр 2004, 18:54i az imah Sony J70 predi da si vzema motrola T720i, znachi sony-to naistina ima takova stranno BG menu, i pri men beshe taka, absolutno sushtoto kakto kazvash ti, tam za EMS pisheshe "Tolko Vlojit" koeto e na ruski :-) kakto i da e telefona raboteshe perfektno i napalno stabilno i kato aparat i kato bateria niamashe problemi, obache mnogo chudno mi beshe kakvo praviha nastroikite za D2 WAP vuv WAP profilite, kato se ima v predvid che kato go kupuvah sa vodeshe che telefona NE e bil "razkodiran", tai kato togava niamah nujnoto oborudvane kakvoto imam sega i ne mojah da go vklucha kam PC i da mu pregledam cialostno software i operacionnata sistema, imah izvestni sumnenia zashtoto D2 e nemski gsm operator :) no vupreki vsichko telefoncheto si beshe stabilno i bezproblemno :)
-
hah da ;))) tova e verno, J70 beshe sus knijka na nemski i na kutiata beshe logoto na D2, a T720i ima knijka na italianski i kutia na TIM :))) da ti kaja, edinstvennia gsm koito e bil s palen komplekt i vsichko originalno v nego koito sum imal - beshe parvia mi telefon - nokia 5110 ;)))) tam vsichko si beshe naistina okei ;))DefaultUser написа: ↑20 апр 2004, 21:10Да, "Толко вложит". Може би това меню е вграждано масово в тези телефони из България. Изглежда са го превеждали от руски, но са пропускали някои неща. Както и да е, моят също работи безпроблемно досега, да чукна на дърво, че нямам пари да го сменя.:) Забравих да кажа, че щепсела на зарядното е различен от наште, с допълнителен накрайник за европейската мрежа. Оставам с впечатление, че събират книжки, телефони, зарядни и аксесоари откъдето могат и каквито намерят - важното е да се събере "комплекта".
-
И моя първи беше оригинален в почти пълен комплект, но ми го донесоха като подарък от Холандия - Алкател ОТ302. Беше от някаква промоция на Д2 май или нещо такова.DefaultUser написа: ↑21 апр 2004, 14:14hah da ;))) tova e verno, J70 beshe sus knijka na nemski i na kutiata beshe logoto na D2, a T720i ima knijka na italianski i kutia na TIM :))) da ti kaja, edinstvennia gsm koito e bil s palen komplekt i vsichko originalno v nego koito sum imal - beshe parvia mi telefon - nokia 5110 ;)))) tam vsichko si beshe naistina okei ;))
-
ami da, shtom kato e kupen tam i ti e donesen v palen komplekt, tova e dobre ! ama iavno si go razkodiral tuka za da moje da raboti v bulgarskite mreji ili moje vuobshte da ne e bil kodiran - koeto si e prosto super :))DefaultUser написа: ↑21 апр 2004, 17:43И моя първи беше оригинален в почти пълен комплект, но ми го донесоха като подарък от Холандия - Алкател ОТ302. Беше от някаква промоция на Д2 май или нещо такова.
-
Sega,az se vurnah ot Belgium minalata sedmitza i neka vi svetna kakvi sa tzenite!Ako kupi6 GSM ot Belgium i 6te go iznasia6,tzenata na GSM pada!Primer:Predi vreme edin priatel si kupi Samsung X600 za 235 EUR,koeto e grubo 450 leva!V Germanos tzenata mu e 460 leva,koeto naistina e realnata tzena!Sega,pri4inata dadenia model da e 390 leva v niakoi drugi magazini e,4e tezi magazini mahat DDS-to,dokato Germanos go ostaviat!(stava duma za belgiiskoto dds)Moiat priatel vze telefona za 235 EUR,no na granicata mu be6e udaren pe4at,s koito posle toi si pribra 30 EUR!Koeto govori,4e Germanos prosto ne luzat nikogo,a si iadat u6ite za po-goliama pe4alba!DefaultUser написа: ↑27 мар 2004, 21:38Mnogo ste zabavni:) Tuk edna takava Nokia e to4no 300lv na kantar.I kvo ot tova? Tova e targoviq,kato ne vi xaresva Germanos,ne xodete tam.Sawoto i za Jeff.
-
Това, което казваш е вярно. Но всеки си има глава и е свободен да си купува от където поиска.DefaultUser написа: ↑24 апр 2004, 16:50Sega,az se vurnah ot Belgium minalata sedmitza i neka vi svetna kakvi sa tzenite!Ako kupi6 GSM ot Belgium i 6te go iznasia6,tzenata na GSM pada!Primer:Predi vreme edin priatel si kupi Samsung X600 za 235 EUR,koeto e grubo 450 leva!V Germanos tzenata mu e 460 leva,koeto naistina e realnata tzena!Sega,pri4inata dadenia model da e 390 leva v niakoi drugi magazini e,4e tezi magazini mahat DDS-to,dokato Germanos go ostaviat!(stava duma za belgiiskoto dds)Moiat priatel vze telefona za 235 EUR,no na granicata mu be6e udaren pe4at,s koito posle toi si pribra 30 EUR!Koeto govori,4e Germanos prosto ne luzat nikogo,a si iadat u6ite za po-goliama pe4alba!