Mobile Bulgaria става на 15 и отбелязва това с нов сайт и мобилна версия
Re: Mobile Bulgaria става на 15 и отбелязва това с нов сайт и мобилна версия
Свикнал съм в другите форуми имената на потребителите да са от ляво,не знам при другите как е,но вероятно трябва да се свиква.
Аз не съм фен нито на сайта, нито на форума.
Сайта: Началото - първите две новини - огромни. За да видиш останалото, трябва яко скрол.
Следващия ред - горе-долу бива като размер. Една идея по-малки, щеше да изглежда доста по-добре.
Обявите - напълно излишни - отново прекалено огромни.
Най-четени, от форума - мястото им изобщо не би трябвало да е там-долу, още по-малко след ОГРОМНИТЕ обяви.
В дясната страна, щеше да е доста по-удачно.
Анкета - сериозно? Една анкета заема един тон място. Може да се премести горе при табовете след обяви - Анкети например.
Форума - това оранжево направо изгаря очите...
Хеадъра пак ОГРОМЕН.
Честно казано, без извинение - който е праавил дизайна и го е мислил, нека се пренасочи към друга сфера...
Цвят на текста във форума - пак оранжево - направо ти изгаря очите.
Този човек - фетиш към оранжево ли има?
Общо взето форума е МНОГО по-лош вариант на XDA форума...
И с тези огромни размери на всичко във сайта и форума е като за хора които имат проблем със зрението, за жалост това изгарящо оранжево и БЯЛО ще ги накара да са благодарни, че преди не са довиждали.
Това е моето мнение, лично мое - всеки си има лични предпочитания. Честно казано, сегашния дизайн ме кара да се откажа да влизам тук.
Предишния беше в пъти по-добър.
Форума беше място където да намериш всичко на една, две страници. Сега с тея категории - ми идва мазало.
Сайта не е мой, собственика си знае, като си го харесва, така да си го оставя.
Сайта: Началото - първите две новини - огромни. За да видиш останалото, трябва яко скрол.
Следващия ред - горе-долу бива като размер. Една идея по-малки, щеше да изглежда доста по-добре.
Обявите - напълно излишни - отново прекалено огромни.
Най-четени, от форума - мястото им изобщо не би трябвало да е там-долу, още по-малко след ОГРОМНИТЕ обяви.
В дясната страна, щеше да е доста по-удачно.
Анкета - сериозно? Една анкета заема един тон място. Може да се премести горе при табовете след обяви - Анкети например.
Форума - това оранжево направо изгаря очите...
Хеадъра пак ОГРОМЕН.
Честно казано, без извинение - който е праавил дизайна и го е мислил, нека се пренасочи към друга сфера...
Цвят на текста във форума - пак оранжево - направо ти изгаря очите.
Този човек - фетиш към оранжево ли има?
Общо взето форума е МНОГО по-лош вариант на XDA форума...
И с тези огромни размери на всичко във сайта и форума е като за хора които имат проблем със зрението, за жалост това изгарящо оранжево и БЯЛО ще ги накара да са благодарни, че преди не са довиждали.
Това е моето мнение, лично мое - всеки си има лични предпочитания. Честно казано, сегашния дизайн ме кара да се откажа да влизам тук.
Предишния беше в пъти по-добър.
Форума беше място където да намериш всичко на една, две страници. Сега с тея категории - ми идва мазало.
Сайта не е мой, собственика си знае, като си го харесва, така да си го оставя.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Ето деmishobehar написа: ↑24 дек 2018, 00:04Ще се радвам да споделите конкретни мнения и предложения
И аз лично не харесвам редизайни на сайтове, които ползвам редовно, защото съм си свикнал, но трябва да се съгласите с мен, че мобилната версия и освежаването беше необходима
Ще съм ви много благодарен да споделите смислени коментари
Не знам защо но на моя профил изчезна аватара,помъчих се да го сложа пак но ми изписа "Големината на аватара тряба да е между 0 и 6 KиБ."
Каквото и да означава това никой няма да тръгне да си играе да намалява каквато и да е картинка.
Каквото и да означава това никой няма да тръгне да си играе да намалява каквато и да е картинка.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Оправих го..
Другите неща ще ги видя утре на спокойствие
Най-после мобилна версия... по-добре след 15г, отколкото никога
А дано довършването и дооправянето му не отнеме още толкова.
Няколко съвета: задния фон може да го смените с мръсно бял или бежов, за да не вади очи вечер и да пести батерия (на олед).
Едно плаващо бутонче за менюто няма да е излишно, примерно горе вдясно.
успех
А дано довършването и дооправянето му не отнеме още толкова.
Няколко съвета: задния фон може да го смените с мръсно бял или бежов, за да не вади очи вечер и да пести батерия (на олед).
Едно плаващо бутонче за менюто няма да е излишно, примерно горе вдясно.
успех
Много добре.
Да ни е честито!
П П
Не мога да напусна форума. Да се върна на началната страница.
Вляза ли веднъж, само ново зареждане на сайта за начална страница
Да ни е честито!
П П
Не мога да напусна форума. Да се върна на началната страница.
Вляза ли веднъж, само ново зареждане на сайта за начална страница
Re: Mobile Bulgaria става ина 15 и отбелязва това с нов сайт и мобилна версия
Предишният сайт и форум бяха с уникална и запомняща се визия. Сега са едни от многото.
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 13:42
Предишният сайт и форум бяха с уникална и запомняща се визия. Сега са едни от многото. УЖАСНО Е ! Спешно върнете старият сайт !
Напълно подкрепям мнението!!!
Напълно подкрепям мнението!!!