Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
Новина от MobileBulgaria Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
Не че особено ме кефи да има дупка, но пак е по-добре от големите ночове. Все някъде трябва да сложат селфи камерата, докато не стане готова технологият за слагането и под дисплея.
Иначе ширината на рамките кефи, нали с изключение на долната която е малко по-голяма, ама ще се пеживее
Иначе ширината на рамките кефи, нали с изключение на долната която е малко по-голяма, ама ще се пеживее
Re: Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
Дупката в екрана разваля целият телефон , сега няколко години ще ни пробутват дупки.
Много го разваля , ноча е по нормален вариант.
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Сбогом симетрия!
Добре дошли S10 "Дупката" и S10+ "Хапчето"
Добре дошли S10 "Дупката" и S10+ "Хапчето"
Абсолютно съм съгласен с тебе! От тия телефони с “перчеми” ми се повръща вече. Много по-добре си е S10 с “дупката”, поне не следват тенденцията “трета вежда”...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Няма нищо по-нормално в ноча. Просто след година гледане на всевъзможни телефони с ночове, хората им свикнаха и не им прави впечатлени. Сега им трябва малко време да свикнат с дупката.
Да не мислиш, че ако когато Eпъл пусна iPhone X, Самсунг бяха пуснали телефон с дупка, реакциите щяха да са същите? Някой щеше да каже, виж Епъл как хубаво са изрязали дисплея, за разлика от гадната дупка? Знаеш ли кога. Особено като дупката на S10 заема една пета от площта на ноча на Епъл.
Абе то ноч ноч , ама го махаш ако искаш .. а дупката ...!
Махаш кифленската предна камера и я заместваш с моторизирана. Цялото лице на екрана ти е перектно, но не от корейската, хАмериканската изгнили ябълки.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.