Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
Re: Ето реални снимки на Galaxy S10 и Galaxy S10+
Всъщност този рендер би трябвало точно да отразява разликата между iPhone XS Max и S10+
-
- Регистриран: 03 авг 2009, 09:07
Като гледам снимката Iphone-a ми допада повече
Еми няма лошо. И на мен не ми харесва идеята за двойна предна камера. Единичната я разбирам с идея за минимално изрязване на дисплея, но двойната ми е абсурдна. За това се радвам, че за мен интерес представляват само малките модели, а те са "орязани" само с една
Не, за това единичната камера в S10 ми допада повече, а и като размери с неговите 6.1” се доближава до S9+. От двата рендъра и въпреки брадавицата ми харесва повече самсунга. Айфона пак си има по-дебели рамки в сравнение със самсунга. Дали можеш да изнамериш рендъри на чистия S10 с поставен за сравнение Xs Max?Ти би ли сложил черна лента за да я скриеш?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Е точно такова сравнение май никой не е правил, но на бързо ти скалъпих едно.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Вероятно моделите ще са много хубави, но заслужаваха по-големи батерии, особено S10 и S10 plus.
S10 lite - 3000mAh
S10 - 3300 mAh
S10 plus - 4000mAh
За тези парички, които ще им искат за тях, можеше да сложат малко повече капацитет в батериите.
S10 lite - 3000mAh
S10 - 3300 mAh
S10 plus - 4000mAh
За тези парички, които ще им искат за тях, можеше да сложат малко повече капацитет в батериите.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Екстра е, благодаря! Самсунга изглежда много по-добре само с една дупчица на фона на айфона.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Сложили са колкото са могли в устройства с такива размери. Знаем отлично защо Самсунг не гонят екстремни размери при батериите след случая с Ноут 7. А скоро като пуснат батериите с графен, нещата ще се променят .
Ще ми припомниш ли каква батерия са сложили епъл в Макса?
Apple iPhone XS Max с дисплей 6.5" и батерия 3174mAh ми държи повече от Samsung Galaxy Note9 с 6.4" дисплей и батерия 4000mAh.board написа: ↑30 яну 2019, 10:31Сложили са колкото са могли в устройства с такива размери. Знаем отлично защо Самсунг не гонят екстремни размери при батериите след случая с Ноут 7. А скоро като пуснат батериите с графен, нещата ще се променят .
Ще ми припомниш ли каква батерия са сложили епъл в Макса?
Двата телефона се водят за най- доброто за 2018 г. на Епъл и Самсунг. От личен опит ти казвам, че ябълката ми държи повече. Ползвам карти към един оператор, така че са поставени при близки условия.
Вместо да ме питаш каква батерия има Макса се огледай какви батерии сложиха Хуауей в своите модели в края на есента. Huawei Mate 20Х e с Li-Po 5000 mAh , Huawei Mate 20 Pro с Li-Po 4200 mAh. Хуауей е пряката конкуренция на Самсунг, ябълките не ги гледай, знаеш защо.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Ти какъв извод си правиш от това, че таблета Mate 20X с негови 7,2 инча дисплей има 5000mAh?
И да 6,4 инчовия Mate 20 Pro има 4200mAh, a 6,4 инчовия S10+ ще има 4000mAh, това някаква голяма разлика ли е?