4G LTE в България - сравнителни тестове!
Re: 4G LTE в България - сравнителни тестове!
Да имахме и ние тук такъв пинг...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако се свързваш със сървър в София, имаш по-нисък пинг. Аз във Варна имам между 21-24 мс. Но освен това зависи дали при теб в Карнобат има оптика.ive123 написа:Да имахме и ние тук такъв пинг...
А за теста по-горе: това отново са тестовите честоти, нали?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ето тест от сървър на местен оператор с оптика
А тест със сървъра на А1 в София със сим картата на А1? Ще има ли по-нисък пинг от предния ти тест?
Последна промяна от ivobel721 на 03 мар 2019, 18:41, променено общо 1 път.
Не е от значение дали теста е към сървър на оператор с оптика, а клетката към която е свързан телефона да е захранена с оптика.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
към сървъра на А1
Абсолютно точно казано!
И да е съвсем по темата ето малко тестове от Виваком.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
В предвид +-са на екрана явно са пуснали още спектър към 4г. В цяла София ли го показва или само около стадиона днес? *#0011# ще покаже какво се използва като комбиниран спектър.
Тестовите честоти би трябвало от началото на годината да не се използват. КРС излезнаха със становище, че няма да дават нито 2100mhz нито 2600mhz за временно ползване. Даже А1 си оттеглиха искането за издаване на временен лиценз. В момента тече процедура уж ще отдават свободния спектър 2х15mhz на 2100mhz и за преразпределението му за да се получат компактни ленти от 20mhz, но и има и процедура за ново намаляне на таксата за ползване на 2600 mhz (това минава и през Министерски съвет, скоро няма да стане).
Последна промяна от Maxthon на 03 мар 2019, 21:37, променено общо 1 път.
И аз мислех, че не трябва да се използват вече, но на ЖП гара Варна видях да се използват преди 2 седмици. Мислех да подам жалба на КРС, но не знам как.
(Преди, когато легално ги имаха временно, ЖП гара и още 3 места във Варна имаха тези тестови допълнителни честоти. Сега от тези места само на ЖП гара съм забелязал използването им.)
(Преди, когато легално ги имаха временно, ЖП гара и още 3 места във Варна имаха тези тестови допълнителни честоти. Сега от тези места само на ЖП гара съм забелязал използването им.)
Мда DL75 на снимката точно това показва свободния в момента и уж неизползван ресурс на 2100. Жалби към КРС има описано на тук как се подават. Реално или са си платили временен лиценз за първо тримесечие и Крс не са го отразили на сайта си или се използва неправомерно.ivobel721 написа: ↑03 мар 2019, 21:56И аз мислех, че не трябва да се използват вече, но на ЖП гара Варна видях да се използват преди 2 седмици. Мислех да подам жалба на КРС, но не знам как.