Galaxy S10
Re: Galaxy S10
Честито, @board! Да си го ползваш със здраве и по-лесно да свикнеш с предната камера.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
@board, след като си се сдобил с телефончето, вече съм сигурен, че ще си сред получилите слушалки през април.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Перфектно си го направил. В синьо изглежда много добре и часовника е готин. Направи му на телефончето едни фабрични, за да ти е спокойно на душата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Дано Добре ще допълнят комплекта.
Ей този 8-ми март бил много хубав празник, имам си много нови подаръци.
Да синьото определено ми харесва. То по-фабрични от изваден от кутия на къде Общо взето преди да се рестартира сам, си сваляше някакви профили и настройки, тогава му набих сим картата, така че може просто да е имал нужда да се разстартира заради тези неща.
Честито за новия телефон! Да си го ползваш със здраве и да не те предава!
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Мерси на всичи.
Машинката е супер. Сега на бързо трествах разни неща. Звука през говорителчето е доста силен и плътен, сравнен с Note9 на колегата ми, за S8 да не говорим. За 10 минути зареди 7% батерия на часовника, като на телефона падна с 2% батерията. Така че поне за споделяне на ток с дребни аксесоари ще става. Дисплея е много добър, дупката поне на ниво менюта и програмки грам не ми пречи, просто си е като иконка в статус бара. Ще видя как ще е в ленскойп в игри и видео. Като любопитното е, че ако сложиш черна лента да скрие камерта, дисплея става точно с размерa на S8.
Сега го слагам малко за се зареди и после пак ще го разцъкам, че все пак е рабоден ден, евентулно
Машинката е супер. Сега на бързо трествах разни неща. Звука през говорителчето е доста силен и плътен, сравнен с Note9 на колегата ми, за S8 да не говорим. За 10 минути зареди 7% батерия на часовника, като на телефона падна с 2% батерията. Така че поне за споделяне на ток с дребни аксесоари ще става. Дисплея е много добър, дупката поне на ниво менюта и програмки грам не ми пречи, просто си е като иконка в статус бара. Ще видя как ще е в ленскойп в игри и видео. Като любопитното е, че ако сложиш черна лента да скрие камерта, дисплея става точно с размерa на S8.
Сега го слагам малко за се зареди и после пак ще го разцъкам, че все пак е рабоден ден, евентулно
То можеш ли да работиш с тази краста до теб?
Между другото знам, че не харесваш да обличаш телефоните си, но няма да е зле да му вземеш някое прозрачно гръбче, колкото да го предпазва от наранявания. Сега ги правят супер тънки, за да не се губи от естетиката на телефона.
В комплекта имаше ли и гръбче? Гледах някакво видео и при разопаковането в комплекта имаше прозрачен гръб, не силиконов, а от тези твърдите...
Между другото знам, че не харесваш да обличаш телефоните си, но няма да е зле да му вземеш някое прозрачно гръбче, колкото да го предпазва от наранявания. Сега ги правят супер тънки, за да не се губи от естетиката на телефона.
В комплекта имаше ли и гръбче? Гледах някакво видео и при разопаковането в комплекта имаше прозрачен гръб, не силиконов, а от тези твърдите...
Samsung GALAXY S22 Ultra
@board ползваш ли отключване с лице,аз го ползвам още от S8+,но сега при S10+ телефона се отключва ,но има слайд също като при Apple, а не директно да се отключва. Имаш ли проблем със пръстовият отпечатък и при него има леко затруднение при разпознаване на пръстовият отпечатък или просто още не съм свикнал точно къде да си сложа пръстта.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey